Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Pokémon Presents (18. 08. 21)

[1] Vložil Steeldude dne 13.08.2021 v 18:12:38, Odpovědět
IP hash: b1fbcb97c52c6686

Protože je tu mrtvo, tak jsem si řekl, že zkusím trochu rozproudit diskuzi. :D

Dneska byla oznámena prezentace Pokémon Direct, která poběží ve středu od 15:00 a bude trvat 28 minut. Zaměří se na očekáváné hry pro Nintendo Switch - Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl a Pokémon Legends: Arceus.

Kdo chce, nechť zde zanechá své dojmy - na co se těšíte, co byste rádi viděli? Čeho se kupříkladu bojíte?

Za sebe doufám, že v BDSP bude podzemí (což už víme, ale záleží na tom, jak s ním naloží), contesty a Battle Frontier. :)

V PL:A bych rád měl souboje s trenéry, ale nevím, jestli to z hlediska loru dává smysl.

img
[2] Vložil Dratini dne 14.08.2021 v 12:28:54, Odpovědět
IP hash: 1699efcc3e7e0e35

[1] Steeldude: Ahoj!

Vydání remaků 4. generace her taky s očekáváním sleduju.

--

K tomu, co jsi psal:

Contesty se mi líbily pouze ve 3. generaci, ve 4. už mě moc nebavily. Podzemí bylo fajn, možná bych trochu rozšířil portfolio fosilních pokémonů a zajímavých itemů, který by tam šly získat.

--

Za sebe:

Doufám, že se vývojáři her trochu poučili a nebudou do hry cpát tolik povinných HM, jako tomu bylo v původní 4. generaci. Rovněž doufám v to, že se udělá trochu zajímavější Safari (ono zapadávání do bažiny zase tak zábavné není...). Bylo by fajn trochu přidat některé pokémony (například jediný volně žijící ohnivý pokémon byl v původní 4. generaci Ponyta, což mi přijde trochu málo). Na původní 4. generaci se mi líbila obtížnost, tak doufám, že bude plus mínus zachována. Z trailerů je vidět, že Nintendo (a obecně videoherní průmysl) udělal velký krok směrem k hezké grafice (nic proti té staré, i to má své kouzlo). Na 4. generaci jsem měl moc rád soundtracky a jsem zvědav, jak budou předělány a jestli to bude mít podobný náboj, jako kdysi.

--

O pokémon Legends jsem slyšel a jsem na to zvědavý, ale moc toho o tom nevím. Chytání pokémonů za účelem vyplnění pokédexu je už celkem ohraná písnička, ale v kombinaci s nějakými novými RPG prvky by to mohlo být zajímavé.

Zpráva byla změněna dne 14.08.2021 v 12:31:18

And tonight we can truly say...
[3] Vložil CoolGrovyle dne 14.08.2021 v 16:53:51, Odpovědět
IP hash: 431002eb3b70c0cc

Já absolutně žádné očekávání nemám, protože tím, že se odvážili lhát ohledně SwSh tak kompletně zabili veškeré zbytky důvěry, které jsem vůči nim měl. Ta hra je natolik underwhelming, že prostě u mě totálně skončili. Dokud nám budou lhát, vymýšlet nesmysly a orientovat se pouze a jen a pouze na prachy, tak prostě ode mě neuvidí ani korunu. A jsem vděčný za to, že remake třetigenerační hry byl ještě na DSka a byla to ještě vcelku normální hra. Tak čtvrtogenerační remake, pokud bude SwSh v převleku, tak to ať si soudruzi ráčí nacpat do zadního otvoru :).

Zpráva byla změněna dne 14.08.2021 v 16:54:33

[4] Vložil Steeldude dne 14.08.2021 v 20:02:25, Odpovědět

[3] CoolGrovyle: Nemuselo by to být s těmi remaky tak zlé, protože přímo Game Freak na nich nedělá. Ale uvidíme. Zajímalo by mě ale, jakou lež máš na mysli?

Ještě k původnímu příspěvku - rád bych v BDSP viděl Platinum prvky. Hlavně Distortion World.

Zpráva byla změněna dne 14.08.2021 v 20:03:33

And tonight we can truly say...
[5] Vložil CoolGrovyle dne 14.08.2021 v 20:06:01, Odpovědět
IP hash: 431002eb3b70c0cc

[4] Steeldude: Konkrétně vylepšení grafiky a "nepodpora" všech doteď existujících druhů Pokémonů. Co já vím tak obojí je lež, ohledně grafiky jsem se přesvědčil v pravém SwSh. Grafika mi přijde zcela totožná. Jak Pokémonů tak celého světa. Jediné co se změnilo je práce kamery. Ohledně toho druhého tam nevím úplně přesně jak bylo co řečeno a co bylo vyvráceno jako fáma, takže mne klidně pouč. Ale mé dosavadní informace říkají, že řekli, že hra není schopna zahrnout všechny dosud existující Pokémony načež byla možnost přidání těch "nepodporovaných" Pokémonů, oznámena jako "DLC".

[6] Vložil Steeldude dne 14.08.2021 v 20:58:45, Odpovědět

[5] CoolGrovyle: Když se nad tím takhle zpětně zamyslím, tak musím souhlasit - také jsem slyšel z jejich strany výmluvy, že všichni Pokémoni se do toho titulu nedají zpracovat, a tak mě tahle informace hodně zklamala. A pak najednou oznámili season pass. Přesto jsem si ale SwSh užil, hlavně Crown Tundra DLC. Přišlo mi to i celkově finančně výhodnější než kupovat za plnou cenu další skoro stejný mírně vylepšený díl.

[2] Dratini: Máš pravdu s těmi HM, zas nemusíme být úplně věrní předloze, když novější díly už mají nějaké QoL featury jako právě absence těchto pohybů. Taky by se mi líbilo, kdyby přibyly nějaké nové lokace. Zatím každý remake starší generace měl nové oblasti k prozkoumání (i když postupně jich ubývalo).

K
[7] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 16.08.2021 v 10:10:45, Odpovědět
IP hash: acb9aa67e71fbb2f

Jako cool, necekam nic a presto vim ze budu zklamany.

[8] Vložila Scyther mantis dne 16.08.2021 v 12:20:16, Odpovědět
IP hash: 764ba470e2b6657

Už na tom začali rejžovat, tohle tu začalo už od vydání páté generace a všeho okolo. Radši bych viděla vývoj původních her a pokémony, kteří pro změnu nevypadají jako zvířata s plamínkem, nebo větvičkou někde na těle.

img
[9] Vložil Dratini dne 16.08.2021 v 12:56:07, Odpovědět
IP hash: 9b5924a915a259a

[8] Scyther mantis: Noví pokémoni tam pokud vím nebudou, jedná se o hry v prostřžedí Sinnohu (4. gen). "Vývoj původních her" - tak remaky k 1. až 3. generaci existují, k první generaci jich už je dokonce víc (FR/LG, a pak Let´s go Pikachu/Eevee).

--

Jinak pátá generace her se mi líbila (BW, případně B2W2), zejména v BW bylo fajn, že tam dali pouze pokémony z nové generace a udělali tím tu hru takovou svěží. Přitom ty designy nebyly špatné,

[10] Vložila Scyther mantis dne 16.08.2021 v 17:43:17, Odpovědět
IP hash: fb4def89290687d2

Já nadávala na nové regiony obecně, nápad to má, ale stejně je to na rejžování peněz.

Моrx
モルックス

[11] Vložil Morx dne 18.08.2021 v 07:47:34, Odpovědět
IP hash: 28c8d510a3185934

Já jsem na Legends zvědavý. Klasické hry už pár let nehraju, omrzelo se mi stále stejné schéma a stále se rozšiřující nabídka pokémonů, schopností i útoků - nestojí mi za to držet si v tom přehled a vymýšlet nové strategie. A jen si tupě proklikat příběh a vyhrát ligu mě po těch letech taky nebere.

Arces jde na to příběhově trochu jinak a pokud to dobře zpracují, mohlo by to být fajn. Doufám, že to nedopadne jako Let's Go, prostě jen light verze klasické hry :D

[12] Vložila behold3r dne 08.02.2022 v 20:37:42, Odpovědět
IP hash: 679c45e0b6236034

[11] Morx: tak co, naplnilo očekávání?

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky