Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Soutěž

lisakVUK
[1] Vložil lisakVUK dne 17.06.2021 v 09:03:13, Odpovědět
IP hash: cb8c1d01dbdaf8ea

Rádi bychom zase vyhlásili nějakou Poké-soutěž o ceny. Co by se vám zdálo rozumné? Obrázek, povídka, nebo něco jiného? Ideálně něco, čeho by se mohl zúčastnit opravdu každý (takže třeba programování by nebylo nejlepší téma). Kreslit nebo zpívat sice každý také neumí hezky, ale alespoň zkusit to každý může... ;)

Příspěvky 27 – 46 z celkem 46. Zobrazit vše.

...
[28] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 23.06.2021 v 12:41:48, Odpovědět
IP hash: f6048dc2f8d3754d

budete tady resit kraviny, ale o poke kartach v mcd se musim dozvedet od mamy, ffs... jako k cemu to tady cele je? meli byste se stydet.

And tonight we can truly say...
[29] Vložil CoolGrovyle dne 23.06.2021 v 15:35:52, Odpovědět
IP hash: f9361f98461d6f6d

[28] : Toto není zpravodajský server. A pak, nic ti nebrání sem přijít a starat se o to. :)

[30] Vložil CoolGrovyle dne 23.06.2021 v 15:37:15, Odpovědět

[27] Buizel: Nevyjádřil ses jasně, proto jsem požádal, aby ses jasně vyjádřil. Tvůj písemný projev nebyl pro mne dostatečně srozumitelný proto jsem tě přátelsky požádal o to, abys to zkusil říct jinak a lépe. Uděláš to tedy? Nebo chceš být kvůli tomu naštvaný? :)

lisakVUK
[31] Vložil lisakVUK dne 23.06.2021 v 23:07:37, Odpovědět

S Buizelem jsem hovořil a ujasnili jsme si to, takže to zkusím ještě celkově shrnout (nejen to jeho, obecně). Jelikož teď pracuje noční, je pro něj trochu komplikované reagovat.

Jsou tady tedy minimálně 2 návrhy, jak by soutěž mohla vypadat. Jeden počítá s jakýmsi seznamem písniček, ze kterého by si soutěžící vybral jednu a tu zazpíval. Není mi zcela jasná věta z [21] "A na ty by se pak on-demand vytvořily podklady". Bylo tím myšleno, že pro ty písničky ze seznamu bychom se pak pokusily sehnat karaoke hudbu a texty?

Dále je tady návrh, který dávám já, a to je aby každý zazpíval co ho napadne (snad jen s tím omezením, že by se to mělo nějak dotýkat Pokémonů, nesmí to být jakkoliv urážlivé atd.. - pro případ, že by někdo napsal svůj text). Podle mě tento návrh skýtá více možností, nicméně by mohl nastat problém při snaze o porovnání, protože pokud někdo bude zpívat s hudbou, jiný bez atd... je to těžké. Na druhou stranu soutěž si nepředstavuju jako hledání talentu, který má co nejperfektnější přednes, ale klasickou "for fun" PJZ soutěž, kde se bude hodnotit kromě zpěvu i orginalita, snaha atd... Proto by to taky chtělo zvolit různorodější portu, aby každý porotce kladl důraz na něco jiného.

Nicméně soutěž není pro mě, ale pro vás. Tudíž ať už mám jakoukoliv ideu, rád bych získal přehled o tom, kdo a za jakých podmínek by se pěvecké soutěže chtěl zúčastnit. Prioritou je co nejvíc zájemců, formát se přizpůsobí podle jejich představ.

P.S.: Bylo by dobré zde používat přezdívky, které jsou používané na PJZ. Buizel třeba vůbec netušil, kdo je "Trnda". I já jsem musel chvíli přemýšlet, zda náleží Scytherce, nebo Kuličce ;)

Zpráva byla změněna dne 23.06.2021 v 23:10:22

[32] Vložil CoolGrovyle dne 23.06.2021 v 23:32:46, Odpovědět
IP hash: 431002eb3b70c0cc

[31] lisakVUK: Troufám si říct, že tak důslední na přezdívky být zase nemusíme, protože z kontextu, který tu je lze vydedukovat o kom mluvím velice velice snadno. A podporuje to zdravou diskuzi, protože pokud musíš dedukovat z diskuze, tak si tu diskuzi aspoň přečteš celou a zaručíš si tak, že jsi plně v obraze. Protože nikdo nechce diskutovat s někým, kdo se připojí do diskuze aniž by cokoliv věděl o co jde (nenarážím na nikoho konkrétního, nebojte se. Ani nemám pocit, že by se to v tomto tématu dělo). Also Scytherka má přezdívku i Trnitá tlapka a velice mnoho lidí i Pokémonů toto ví. Proto používám příměr Trnda. :3

Abych t i vysvětlil on-demand podklady, nemyslel jsem shánět podklady. Máme tu už dost poképředělávek na to, abychom museli podklady shánět nemyslíš? :D Vytvořil bych je pro tu soutěž. :3 Pokud jde o tvůj návrh ten zase dává určitou výhodu mně, protože já jsem sestavil mnoho Pokémonních předělávek a tudíž mám co se týče zkušeností mírně navrch oproti ostatním. Ostatní mohou být dobří audioinženýři a v pohodě mne svým talentem zastínit. Nicméně zcela určitě tu taky budou lidé, kteří budou oproti mně v nevýhodě. Čili bych raději preferoval něco, kde půjde víc o zpěv než o audioinženýring :3 Tam si troufám říct, že má dokonce mnoho lidí šanci být lepší než konkrétně třeba já :D.

lisakVUK
[33] Vložil lisakVUK dne 23.06.2021 v 23:45:24, Odpovědět

[32] CoolGrovyle: No nevím, já to jméno "Trnda" nakonec přiřadil Kuličce ;). Až Dratini mi vyjasnil, ze to je Scytherka, ale že ani on sám tuhle její přezdívku nepoužívá. Možná v Brně se oslovujete jinak, ale tady v Praze je Scytherka prostě Scytherka. Jinak pravděpodobně mi to už i někdy zmínila, ale nedokážu si pamatovat nekolik přezdívek. Proto hovoříme-li o někom, kdo zde má registraci, měli bychom ho každopádně nazývat jménem, které používá tady. Ale to je jen detail.

Co se soutěže týče, vyhlásím takovou, o kterou bude zájem. To, co navrhuješ je fajn, nejsem proti, ale je to jiný koncept, než jsem myslel. Budou-li ale zájemci o tento formát, proč ne.

[34] Vložil CoolGrovyle dne 24.06.2021 v 03:49:19, Odpovědět
IP hash: 431002eb3b70c0cc

[33] lisakVUK: To tedy nevím, na základě čeho jsi své přiřazovací schopnosti použil :D :D Kulí se této konverzace ani neúčastnila tak nevíš proč bych mluvil o ní? :D (O tom, že se slovem Trnda ji naprosto ni, co o ní ty můžeš vědět, nepojí ani nemluvím :D )

Zpráva byla změněna dne 24.06.2021 v 03:50:08

Karel
[35] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 24.06.2021 v 09:15:52, Odpovědět
IP hash: 149db41e5f97af31

Mně se zamlouvají asi oba návrhy. Celkově se ale přiklánim spíš k tomu Lišákovo návrhu č.2. Aby to byla spíš taková sranda, hodně otevřená. A řek bych ať je to třeba jenom za nějakou menší cenu (nebo co já vim, klidně jenom za diplom). Ať si každej může přjít víceméně s čim chce, v rámci nějakejch základních pravidel, jak píše Lišák. Jako jo, hodnocení by bylo asi složitější. Chtělo by to něj nějak započítávat i možnosti/věk soutěžícího. Třeba když příde někdo, komu je 10, tak by na dobrej výsledek mělo teoreticky stačit, že docela pěkně zazpívá a splní ty pravidla. Já bych si třeba rád složil a nahrál vlastní písničku, tak ať mam to hodnocení přísnější, třeba i ohledně originality toho textu a hudby, případně kvality hraní. Byla by to taková zábavná výzva pro ty, co mají možnost a chuť udělat s tim víc. Kdyby ale třeba někdo (dospělej, svéprávnej) přišel s tim, že si to složil a nahrál sám a pak ale poslal jenom ztišený Kabáty a do nich našeptanej původní text, akorát každý pátý slovo by bylo "Pokemon", tak by zasloužil odměnu typu "ukažme si na něj a zasmějme se mu". (Samozřejmě trochu nadsázka).

Mimochodem, mně můžete klidně říkat Karle.

Моrx
モルックス

[36] Vložil Morx dne 24.06.2021 v 09:32:29, Odpovědět
IP hash: dab7b7a287ee8a6

[21] CoolGrovyle: To mi moc nedává smysl. Když vyberu random podklad, co si sám seženu, můžu taky vybrat něčí oblíbenou písničku, co si už 5 let každý den prozpěvuje ve vaně a má tak "náskok" proti ostatním soutěžícím. Můžu klidně nevědomky vybrat i jeden z podkladů, co Scytherka má a výsledek bude stejný jako bych to vzal od ní. Naopak to může být písnička co někdo nemá rád a tudíž si ji nezpíval naopak nikdy a ani ji nemá moc naposlouchanou, na rozdíl od ostatních. V tomhle to nikdy nebude úplně vyrovnané pro všechny soutěžících, to bych musel složit zbrusu novou melodii a publikovat ji až s vyhlášením soutěže a to rozhodně není záměr.

A ad absurdum, taky má výhodu každý kdo někdy třeba chodil do sboru, každý, kdo umí hrát na hudební nástroj (patrně lepší hudební sluch a častější tréning i zpěvu) atd.

Scytherka, Buizel: Hoďte mi třeba do mailu morx@pikahu.cz seznamy karaoko podkladů - které písničky máte k dispozici, ať vím jaké jsou možnosti

Моrx
モルックス

[37] Vložil Morx dne 24.06.2021 v 09:36:25, Odpovědět
IP hash: dab7b7a287ee8a6

[33] lisakVUK: Já si kdysi dávno velmi krátce také myslel, že je to další nick pro Kuličku, ale pochopil jsem po poměrně krátké době z kontextu :D

Jinak mě to za mate, protože mám v pivovaru kolegu, kterému se říká Trnda O:-). Posledně na Discordu někdo psal něco něco Trnda... a docela mi trvalo, než mi seplo "pivovar - aha ne, to je PJZ server - pockat, proc tam resi muj pivovar a jak znaji Trndu" a pak teprv mi to seplo :D

[38] Vložil CoolGrovyle dne 24.06.2021 v 10:28:21, Odpovědět

[36] Morx: Jakože navrhoval jsem buď náhodně nebo i hlasováním no. Nemyslím si, že u hlasování by se našlo tolik lidí, kteří by byli nespokojeni. Ale budiž. :D Nemyslím si, že můj návrh by byl nějak z cesty.

Zpráva byla změněna dne 24.06.2021 v 10:30:03

Моrx
モルックス

[39] Vložil Morx dne 24.06.2021 v 12:00:15, Odpovědět
IP hash: c2b79be199ae8c2e

[38] CoolGrovyle: Nejsem proti ani jedné variantě, jen nahlas uvažuji, nezpůsobilo by hlasování zvýhodnění jisté většiny, která danou písničku dobře zná a má ráda (a tudíž proti hlasovali) oproti menšině, která hlasovala pro něco jiného? :/

lisakVUK
[40] Vložil lisakVUK dne 24.06.2021 v 12:29:29, Odpovědět

Já se hlavně bojím o to, že až to nastavíme, vytvoříme pravidla, rozhodne se o porotě atd... zájem projeví 2 lidé.

[41] Vložil CoolGrovyle dne 24.06.2021 v 12:42:29, Odpovědět

[40] lisakVUK: Toho bych se bál taky no :/

[39] Morx: No jo asi jo. Nevím, dokonalá teorie asi neexistuje :D

picture
[42] Vložil Buizel dne 25.06.2021 v 09:16:53, Odpovědět
IP hash: e618562097a0bb29

[36] Morx:

Poslal jsem ti své podklady na E-mail, jen pro informaci - musel jsem opravit koncovku, neboť správný E-mail je morx@pikachu.cz a ty tam máš chybu a to morx@pikahu.cz . Samozřejmě mě to napadlo doplnit o písmeno c. Můžeš si to v příspěvku s číslem 36 tedy opravit jak budeš chtít, díky.

awsom
[43] Vložil Gaff dne 25.06.2021 v 18:35:44, Odpovědět
IP hash: 4f36bd5e8092fea9

A jak měl jako vědět, že to skutečně není pikahu?

Pikahuové byli původní obyvatelé Ameriky, tvořili kmen, který se hustě rozprostíral na severní americe a to konkrétně podél řek Green a Snake.

Klidně by jsi mohl mít e-mail na počest tohoto kmene.

Karel
[44] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 26.06.2021 v 09:57:13, Odpovědět
IP hash: 149db41e5f97af31

[43] Gaff: To já myslel, že Pikahu je speciální maďarská (HUngary) čeleď Pikachu, speciálně vyšlechtěná, aby rozuměla maďarštině a mohla jí následně přeložit do řeči Pikachu, neboť tento jazyk se běžný smrtelník narozdíl od maďarštiny může naučit již za pouhé dva roky.

[45] Vložila Scyther mantis dne 27.06.2021 v 12:34:49, Odpovědět
IP hash: 6202a27f88e184b0

[31] lisakVUK: Tohle vypadá suprově :3 A jo, jsem Trnda. Hodně lidí mi říká různě, jedna z mých přezdívek je Trnitá tlapka, tak se to trochu ujalo.

[46] Vložila Scyther mantis dne 27.06.2021 v 12:41:53, Odpovědět
IP hash: 6202a27f88e184b0

[36] Morx: Všechny moje podklady ti dneska pošlu. Promiň za to zdržení, měla jsem práci s přijímačkama, až teď je to celé za mnou.

awsom
[47] Vložil Gaff dne 28.06.2021 v 01:26:04, Odpovědět
IP hash: 4f36bd5e8092fea9

[46] Scyther mantis: A nevzali tě, že?

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky