Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Pokémon Quest

[1] Vložil Yanp dne 28.06.2018 v 18:34:06, Odpovědět
IP hash: 8c00a7c07e0d3e7a

Včera vyšla hra Pokémon Quest na mobilní telefony. Zkoušel ji někdo? Respektive její Switch verzi? A jaký na ni máte názor?

And tonight we can truly say...
[2] Vložil CoolGrovyle dne 28.06.2018 v 18:36:39, Odpovědět
IP hash: a39cd6cafce7a00e

Remilking Minecraftu. Nehrál jsem a s největší pravděpodobností ani nebudu.

[3] Vložila behold3r dne 30.06.2018 v 10:05:42, Odpovědět
IP hash: faaf54ecc31a5530

[1] Yanp: Hraju, je to moc hezká hra. Můj Bulbasaur byl kostka a pak rozkvetl.

[2] CoolGrovyle: Nějak nedokážu vymyslet co to má společného s Minecraftem. Leda že to jde hrát na Switchi a mobilech stejně jako Minecraft. A oboje má hezkou hudbu.

Edit: https://www.youtube.com/watch?v=O-v4hXCbcpA

Zpráva byla změněna dne 30.06.2018 v 12:24:43

And tonight we can truly say...
[4] Vložil CoolGrovyle dne 30.06.2018 v 21:37:24, Odpovědět
IP hash: 37510bca294ec5db

[3] Behold3r: Tak teď fakt nevím jestli trollíš nebo ne >.<. Každopádně halo? Ta pixelová hranatost podobná Minecraftovému artu? Nic?

Pain is © Life
*flop*
[5] Vložil Eliv dne 01.07.2018 v 06:31:41, Odpovědět
IP hash: 2c547cac043b6b3

[4] CoolGrovyle: Jasně že trollí :p

...together we're invincible!
[6] Vložila AliceNutter dne 01.07.2018 v 09:23:23, Odpovědět
IP hash: 9d2284c8ce00b3c4

Hru hraju na telefonu tak nějak už ode dne vydání. Docela mne baví, chtěla bych v ní zkompletovat Pokédex a chytit pár Shiny Pokémonů. :)

Hra má fakt hezkou hudbu, moc krásné krajinky a to, že jsou Pokémoni ve tvaru kostek (což dává některým Pokémonům docela zvláštní vzhled) už mi ani nevadí. :)

Co mne trochu štve je baterka, která zhruba odpovídá Training Pointům v Magikarp Jump. Máš pět dílků baterky, jeden se použije, když jdete na výpravu. Což dává trochu smysl, když si vezmete, že na výpravách de facto přítomní nejste, ale své Pokémony sledujete z dronu jnénem MoBee.

Baterka je ale, když to vezmu kolem a kolem, docela ok, ale co mne vyloženě a hodně štve je nemožnost získání dalších varných kotlů jinak, než za reálné peníze. Samozřejmě chápu, že vývojáři ty peníze potřebujou, ale tohle je vyloženě omezující, protože vaření jídel je dost základní součástí hry.

Taky mne štve, že když Pokémonům zavelím k útěku, tak je hodně znát, že je tam přítomna umělá inteligence. Pokémoni často totiž utíkají třeba do rohu nebo do stěny.

Jinak, menší tip: nenechte za sebe všechno dělat auto. Jasný, že můžete nechat Pokémony, ať bojují a sledovat je, ale kdyż se do hry zapojíte tím, že jim útoky budete volit vy, bude vás hra víc bavit a dosáhnete lepších výsledků. Pokud vím, tak jsem dokázala porazit level, který měl avizovanou sílu okolo 7000 a můj tým měl sotva 5000. Skutečně to jde, stačí volit správné útoky ve správný čas. :)

Toť asi vše ode mne, pokud najdu nějaký další postřeh, podělím se o něj. :)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky