Fórum
PokéPochod do Prčic - 19.5.2018
Letos bychom rádi navázali na tradiční PokéPochod do Prčic a pozvali vás na tuhle akci (akce se střídá s Vlakem na Dobříš, který si zopakujeme zase za rok). Na 35km dlouhé cestě ze Olbramovic do Prčic vás čeká plno pohybu, hromada PokéPauz a celá řada občerstvení a stánků ;)
Startovat budeme ze Olbramovic nejpozději kolem 10:30 hodin (čas příjezdu posledního spoje, pokud zvolíme dřívější, tak dříve). Dále bude pokračovat trasa dle plánu:
35 km - Olbramovice:
- start: železniční stanice (7.30 - 11.00)
- 1.punkt: Bučina (zbývá 21km, 9.00 - 14.30)
- 2.punkt: přechod přes silnici (zbývá 12km, 10.15 - 16.30)
- 3.punkt: Přestavlky (zbývá 1,5km, 12.00 - 18.00)
Bližší info naleznete zde: http://www.praha-prcice.cz/pochod Startovné činí 40 Kč a každý, kdo trasu zdolá, dostane odměnu.
Možná spojení z Prahy:
Zpráva byla změněna dne 15.05.2018 v 10:46:25
[2] Vložil Dratini dne 13.05.2018 v 12:03:50, OdpovědětIP hash: e562afde56cb1545
Půjdu. Preferoval bych bus, možná bych zkusil pro zájemce i lístky rezervovat, z minulého roku mám nepříjemné zkušenosti, že bylo extrémně narváno a ti, co stáli, se mačkali jak sardinky.
Jrste by se dali vyjet vlakem z Hlavaku v 8:31. Ale zvladli by to Pokemoni takhle brzo?
[4] Vložil Dratini dne 13.05.2018 v 12:33:27, OdpovědětIP hash: e562afde56cb1545
[3] lisakVUK: Pro mě to není problém.
John Beakthe Nearly Ultimate One |
Přidal jsem ještě ten vlak, odjíždějící v 8:31...
[7] scyther-grovyle: Asi jo, ale ještě čekám na finální slovo Chikority, který chtěl původně taky, ale vzhledem k otmu, že by musel dojet až z Plzně a pak se tam i vracet se akce spíš nezúčastní. Jinak přeze mě potvrzují účast: MisaRaichu, Infernape, pravděpodobně DavidPikachu.
Jelikož aktivita zde je již tradičně slabá, pouze oznamuji všem případným "ad hoc" zájemcům, že nakonec volíme ten první vlak s odjezdem 8:31 z Hlavního nádraží. Účast potvrdili Dratini, Scyther, Raichu, Infernape, PikaDavid a já - v tomto složení bychom měli tedy vycházet. Akci by mohlo ohrozit jen vyloženě špatné počasí (zataženo a chladno s trvalejším deštěm), zatím to vypadá rozumně takže by se měla uskutečnit. Zpráva byla změněna dne 18.05.2018 v 10:51:01
Akce se uskutečnila. Vyjeli jsme podle plánu ve složení: DavidPikachu, Dratini, Infernape, lisakVUK, Raichu, Sanky, Scyther vlakem v 8:31 (stíhal jsem ho jen tak tak, ale naštěstí měl pár minut zpoždění). Vcelku bez potíží probíhala cesta (trasa byla tentokráte docela dobře značená). Checkpointy (punkty) jsme díky dřívějšímu startu stíhali také docela v pohodě. Celkový dojem z akce trochu pokazil fakt, že v Sedleci-Prčicích byl jediný bankomat ve kterém již před naším příchodem došly peníze, takže po všech těch zastávkách u stánků po cestě a kupování pití a drobného občerstvení jsme k cíli dorazili dost chudí a místní restauace karty také nebrala. A pak odjezd z Prčice, který tedy bývá vždy výzvou, ale nyní byla ta masa lidí čekající na autobusy ještě větší než minule. Pár fotek z akce naleznete TADY (double klik na souboru otevře listovatelný náhled fotek online), moc toho není, možná ale něco nafotili i jiní účastníci... Zpráva byla změněna dne 24.05.2018 v 17:11:25
Díky za fotky, moc fajn výlet'
[12] Vložil Dratini dne 24.05.2018 v 17:52:07, OdpovědětIP hash: e562afde56cb1545
Výlet se mi moc líbil, unavený jsem ani moc z chůze nebyl. Ten vlak směrem do Olbramovic jsme pravda mohli stihnout s větším předstihem. Užil jsem si blbnutí s dětma, debaty o objektově orientovaném programování, o Markovovských řetězcích a generátoru česky znějících měst, o vědě a mylných představách vědců, sociologie a mnohé další. Na cestě jsme viděli velikou housenku, krkavčí hnízdo (je to tak, Sanky?), koupili jsme si palačinku s rakytníkovou marmeládou za 15 Kč, kterou prodávaly milé holky přímo z okna svého domu, užili jsme si chůzi na boso v kombinaci s trochou bloudění (resp. mírného odchýlení od hlavní trasy asi na 1.5 km). Oproti jiným rokům mě překvapilo, že před 1. kontrolním bodem (tzv. punkt) byla ještě tajná kontrola (jiné roky bývala až později). Infernape, DavidPikachu, Raichu a VUK po cestě odchytávali shiny Charmandery ve hře Pokémon Go, tak se trochu loudali. Tato limitovaná akce naštěstí ve 2 odpoledne skončila, takže druhou půlku výletu jsme šli rozumných rozestupech a mohl jsem přebíhat k různým lidem a užít si tak všech. Na konci výletu byla z mé strany určitá komplikace, za to se omlouvám a děkuju ostatním, že jste na mě brali ohled. Výlet byl moc hezký. Zpráva byla změněna dne 24.05.2018 v 18:10:06
Hnízdo bylo pokud vím Káněcí ;)
Přidat příspěvek
|
|