Fórum
Aktivita na PJZ
Takové trochu brainstorm téma. Jak jste si všimli, aktivita na PJZ trochu polevila. Máte někdo nějaké nápady, co s tím? Nějaké realizovatelné nápady. Které vedou k něčemu, o co by uživatelé PJZ stáli.
Zatím nejlepším nápadem (alespoň mě) se zdá zřízení druhého fóra, které by sloužilo na komunitní diskuzi. Tedy by tam neplatilo pravidlo o tom, že témata musí být o pokémonech, ale bylo by zde dovoleno probírat cokoliv (v rámci ostatních pravidel fóra) s ostatními uživateli PJZ.
Nějaké jiné?
And tonight we can truly say... |
V prvé řadě bych se nepokoušel aktivitu uměle navýšit příspěvky, které v podstatě neznamenají nic a neříkají nic, viz tvá reakce na New 3DS XL téma, která IMHO byla zbytečná.
[2] CoolGrovyle: Já si po paměti myslela, že jsem tam psala, že si to možná koupím. A pak koukám z textu příspěvku, že jsem to vlastně nikdy neměla v úmyslu. Tak jsem zůstala u původního úmyslu odpovědět na téma s updatem a tedy potvrdila, že jsem nic nekupovala (:
[3] Behold3r: To ale postrádá smyslu, když se to téma už vůbec neřeší. Ze stejného důvodu jsem smazal i tvé příspěvky ohledně toho, že tu je hezká hra tam je hezká hra a tak dále. Jednoduše to není nic, co bys ještě nepsal v dřívějších příspěvcích alespoň implicitně nebo už tím, že se o to zajímáš. Já vím, že chceš tu aktivitu navýšit, ale prosím zkus to dělat aspoň trochu smysluplně, takhle to působí uměle a pocitem "za každou cenu něco napsat bez ohledu na to, jestli to je relevantní tam vůbec psát".
Osobně bych uvítal více aktualit. Takhle to vypadá, že se nic neděje, ale když se kouknu například já serebii, tak tam píšou něco denně, zde jednou za měsíc.
Behold3r: Vítám snahu o oživení PJZ. Myslím, že i znovupřipomenutí některých témat má svůj smysl a mohlo by to skutečně pomoci rozproudit na PJZ nějakou diskusi atd.. Na druhou stranu to, žes vytáhl výhradně svá témata a "zaspamoval" jimi celou první stránku fóra asi nebude náhoda. Navíc některá témata byla zjevně vytažena primárně za účelem, aby byl splněn tento cíl (př. vánoční téma, téma Palermon kde píšeš o změně pravidel hry, která aktuálně neprobíhá atd..). Nechtěl bych ale budit dojem rýpala, který sám moc neví, jak problém s aktivitou řešit a pokusy druhých "zabíjí". Ale prosil bych trochu soudnosti. On pak i dobře míněný nápad může vyznívat jako trolling. Na druhou stranu trolling a hádky obvykle aktivitu podstatně zvyšují, ale je otázkou zda směrem, který bychom si přáli. Těžko říct. Až na pár opravdu zbytečností to nechám jak je a uvidíme.. Zpráva byla změněna dne 15.01.2018 v 18:42:02
[5] Sewer161: Ok, budu tam každý den psát, že dnes nic nového nevyšlo. [6] lisakVUK: Vzhledem k obsahu tvého příspěvku ho budu považovat za cílený trolling a nebudu na něj reagovat.
[5] Sewer161: To je složitý problém. Novinky jsou věc, která je mezinárodní a pravděpodobně tady nikdy nebude nic lepšího, než překládání právě třeba serebii. Je jen otázka, jestli se najdou lidi, co to baví a budou to dělat opravdu aktuálně, tedy se spožděním v řádu max dnu dvou. A pak taky kolik lidí to čte. Když tu pak není žádná aktivita nebo reakce, tak to taky jednoho nebaví. Takže klasicky začarovaný kruh. Ale když budeš chtít, určitě můžeš začít novinky přidávat. Nebo alespoň psát o věecech, co třeba i víš odjinud ;)
Od té doby, co píšu novinky, nepropásly ani jedno oznámení hry ani jedno vydání hry a jsou tedy spolehlivým nezahlceným zdrojem informací. Snažím se také eventy dostupné pro ČR v hlavních hrách, ale s těmi je to někdy složité na vícero úrovních. Jediné, co jsem vyloženě propásla, je USUM Rockruff, ke kterému byl stejně letáček v krabičce s hrou. Naopak nechci psát nějaké náhodné věci, protože ty stejně nikdy nebudou kompletní a nekompletní novinky stejnak nemají přílišnou hodnotu (jako například když napíšu o jenom update Shuffle z šesti). A ano, vím, že Pikachu tam ještě nemám.
Zpráva byla změněna dne 15.01.2018 v 16:01:24
[11] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 18.01.2018 v 19:09:38, OdpovědětIP hash: e1b0478d4ca801ed
koukam, ze tady moc zajem o aktivitu neni :( smutne!
O takovou aktivitu, jaká zde byla vyvíjena, zde fakt zájem není. O tom, zda je to smutné nechť si každý rozhodne sám.
[13] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 18.01.2018 v 20:25:01, OdpovědětIP hash: e1b0478d4ca801ed
ne, diky. o tom rozhodnu ja. je to smutne.
Přidat příspěvek
|
|