Fórum
Plány smíšeného lesa 3
Protože plánů není nikdy dost! PSL 1 PSL 2 Děkuju Dratinimu za přidání prvních kapitol. Najdete je již tradičně v sekci Fan fiction A taky bych chtěl poprosit CoolGrovyla, zda by se mu nechtělo Trojku dingovat :3 Zpráva byla změněna dne 23.07.2017 v 23:22:01
And tonight we can truly say... |
Prozatím odmítám trojku jak číst, tak hříchovat, protože jsem nedočetl a nedohříchoval dvojku a podle čísel kapitol to asi hned tak nebude.
[3] CoolGrovyle: Mně zbývají už jen čtyři kapitoly do kapitoly č. 101.
Děkuji Dratinimu za přidání dalších kapitol :3
Podle referencí, které jsem slyšel na první až třetí kapitolu třetího dílu, tak nejsem naprosto vůbec nahypovanej na hříchování tohoto dílu. Nicméně chci to udělat. Potíž je v tom, že to nebudu brát napřeskáčku, jak to berete vy, čili by bylo fajn, kdyby Behold3r nějak dokončil svou část a hlavně aby ji napojil správně na třetí díl, aby to bylo alespoň trochu konzistentní.
Já zrovna píšu kapitolu č. 84.
[6] CoolGrovyle: Děje se odehrávají téměř nezávisle na sobě v rozdílném prostoru. S napojením, snad, byl neměl být problém. Zajímalo by mě, o kterých referencích od koho mluvíš. Nejspíš ze stejného důvodu, jako máš ty, to skoro nikdo nečte
[8] Terrion: Mám reference od Kuličky (AliceNutter) [7] Behold3r: Máš tam 29, do 38 ti chybí ještě 9. Pokud jich chybí míň řekněte, já vám číslování upravím. Zpráva byla změněna dne 18.08.2017 v 00:45:37
[10] Vložilo Terrion dne 17.08.2017 v 21:23:50, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
Když jsme u Kuličky (AliceNutter), tak bych jí chtěl moc poděkovat za ilustraci ke třicáté osmé kapitole
...together we're invincible! |
Pozor, Kulička mi může říkat jen Grovík. ^_^ A není za co, 'ilustrovala' (protože tamté spatlanině se ilustrace moc říkat nedá) jsem to docela ráda. Tím tempem, kterým ale kreslím, budou ostatní obrázky dodělány za hooooooooooooooodně dlouho.:D
[12] Vložilo Terrion dne 11.09.2017 v 09:11:57, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
Plány smíšeného lesa 3 jsou nyní dokončeny. Děkuji CoolGrovylovi za přidání kapitol. A já se brzy vrhnu na pětku :)
[13] Vložilo Terrion dne 11.09.2017 v 09:40:54, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
A chtěl bych poděkovat Alici Nutter za její překrásné ilustrace :3
Moc hezká povídka, líbila se mi :3 Těším se na PSL 7 :3
Přidat příspěvek
|