Fórum
Plány smíšeného lesa 2
Ahoj, vzhledem k velkému úspěchu mé předchozí publikované pokémoní povídky nazvané moje pokémonní povídka, která byla a je pokémoní povídkou, jsem se rozhodl začít na PJZ uveřejňovat svou novou pokémoní povídku přízračně nazvanou Plány smíšeného lesa 2. Už nyní si můžete přečíst první kapitolu zde v sekci Fan fiction. Pokud vás u čtení povídek zajímají věci jako kontinuita nebo příběh, tak silně doporučuji přečíst si nejprve první díl psaný Terrionem dostupný v té samé sekci, nebo zde v jeho vlastním tématu tu na fóru. Toto téma zakládám primárně z důvodu velkého poděkování Terrionovi, který tvoří překrásné ilustrace ke všem kapitolám mé povídky (doposud jsem jich viděl pět a všechny jsou moc hezké). Jeho nádherné digitální malby si určitě zaslouží obdiv a v rámci povídkové sekce nemám moc možností jak mu za ně vyjádřit díky.
Budu rád, když mi připíšete jakékoliv názory, jak pozitivní, tak samozřejmě i negativní, co je dle vás špatně a šlo by zlepšit. Díky! :3
[6] Terrion: Ano, já vím. Píšu ho.
[5] CoolGrovyle: Těším se :3
Děkuji Dratinimu za přidání kapitoly s číslem 21.
And tonight we can truly say... |
Prvotní čtení dokončeno, musím uznat, že tohle byl perfektní tah a já smekám :3 Více v sinningu, který vznikne pravděpodobně po státnicích ^^
EDIT: Chápu to správně, že číslování kapitol navazuje nebo má navazovat na první díl? Pokud ano, chválím vynechání Epilogu z číslování :3 Zpráva byla změněna dne 04.06.2017 v 13:10:30
[9] CoolGrovyle: Jsem rád, že se líbí. Ano, čísla ve dvojce jdou dál od jedničky. Epilog číslo původně neměl, jen tam vyrostlo při přidávání na PJZ, takže nebyl důvod ho brát v potaz.
Děkuji Dratinimu za přidání kapitoly s číslem 22.
Děkuji Dratinimu za přidání kapitoly s číslem 23.
[13] Vložil Dratini dne 17.06.2017 v 01:12:25, OdpovědětIP hash: e562afde56cb1545
Tak mě hlavně těší, že někdo něco hezkého tvoří. Dát to sem už je drobnost, kterou rád udělám, od toho tu jsem. ;-) Zpráva byla změněna dne 17.06.2017 v 01:13:48
Děkuji Dratinimu za přidání kapitol s čísly 24 a 25.
[15] Vložil Dratini dne 17.07.2017 v 10:29:04, OdpovědětIP hash: e562afde56cb1545
Zatím se mi povídka líbí. Jsem zvědavý na pokračování.
[15] Dratini: Pokračování existují. Chceš nějaká poslat?
[17] Vložil Dratini dne 18.07.2017 v 21:40:28, OdpovědětIP hash: e562afde56cb1545
[16] Behold3r: No jako pokud máš další kapitoly, mohu je přidat.
Děkuji Dratinimu za přidání kapitol s čísly 26 a 27.
Děkuji Dratinimu za přidání kapitol s čísly 28 a 29.
Momentálně nezvládám psaní dalších kapitol. Doufám, že na ně někdo nečekáte příliš horlivě. Těm, co se nemohou dočkat, doporučuji mezitím číst PSL 1, 3, 4 a 6. Kapitolu 30 můžete očekávat tento měsíc.
[20] Behold3r: Jako já na ně nečekám, ale stojí na tom sinning, o který jak doufám ještě stále máte zájem. Chybí ti ještě 9 kapitol (ještě ke všemu takhle krátkých) to fakt IMO není vůbec problém napsat, když zvládneš psát jiné díly hodně rychle (zvlášť když se to tu roztahuje na 6 dílů, 4. až 6. díl nejsou přidané. Přičemž stačí říct já vám je klidně můžu přidat, nicméně nejsem až tolik benevolentní jako Dratini, abych vás (tebe a Terriona, pro rejpaly a trolly) do sekce nechal přidat naprosto cokoliv, co vytvoříte, což si myslím, že je primární důvod pro to, proč mých služeb nevyužíváte). EDIT: Pokud opět někomu připadá, že reju, tak skutečně nereju, pouze poukazuju na to, že by se mohlo psát konzistentně :) Zpráva byla změněna dne 09.09.2017 v 17:32:06
[22] Behold3r: Jestli to má ještě smysl...
[23] CoolGrovyle: Nenechávám věci nedokončené.
[24] Behold3r: To tě šlechtí :) Narozdíl od jiných :)
Spíš se snažím. "Nechci nechávat věci nedokončené" je asi přesnější. Celou dobu mám v úmyslu to dopsat (a teoreticky toho mám i o dost víc, než tu teď je, jen na to ještě chci kouknout před zveřejňováním).
Přidat příspěvek
|
|