Fórum
Pokésraz - Vlak na Dobříš (sobota 20.5.2017)
V sobotu 20. 5. 2017 se koná tradiční oficiální dobříšský PokéSraz (který se v posledních letech začal střídat s akci Pochod Praha - Prčice).
Parní vlak by měl vyjet v 10:00 ze zastávky Praha - Braník a do Dobříše dorazí kolem 11:38 (informace ZDE).
V Dobříši je na programu výlet parním vlakem do Malé Hraštice, koncert skupiny Vlak na Dobříš (a El Paso), popřípadě návštěva dobříšských májových slavností. Tak neváhejte a přidejte se!
POZOR - Pokud chcete stihnout vše, zejména pak pouť na náměstí, nekupujte zpáteční jízdenky na parní vlak. Ten totiž pojede zpět do Prahy už kolem 16:00 hodin. Z Dobříše se lze do Prahy dostat později bez problémů autobusy. Zpráva byla změněna dne 18.05.2017 v 21:25:47
[1] lisakVUK: jsem měl v plánu se akce letos konečně účastnit, bohužel informace 2 dny předem je extrémně pozdě a už mám jiné plány.. Tak snad příští rok ty Prčice
[1] lisakVUK: jsem měl v plánu se akce letos konečně účastnit, bohužel informace 2 dny předem je extrémně pozdě a už mám jiné plány.. Tak snad příští rok ty Prčice
John Beakthe Nearly Ultimate One |
[5] Vložilo Sanky dne 18.05.2017 v 21:41:27, OdpovědětIP hash: 4af6c1fc5e6f4ef3
Co se dá dělat. Zatím tedy přislíbili účast: Dratini, Infernape, Miky - Pikachu, Turtwig, Raichu, Mňau a já. Naopak nebudou Scyther, Suicune Wolf a Taiki, kteří se účastní akce (Animefest) na nějaké vesnici v Brně... Zpráva byla změněna dne 18.05.2017 v 22:28:18
[6] lisakVUK: Na AnimeFestu byl pěkný pokésraz. Potkal jsem: Laira, Behold3r, Terrion, sczther, BlackChar, Ewelyn, Fangovich, ShinyMarek, Glurak, En-cu-kou, Thes, Ender, Yuki, Lenny, Grovajl, Morx, Kimimari, Dragonair Ian, CoolGrovyle, Dafné, Akela Taka, Ikasu Taiki, Toegdip, Eewee, Raish, Haczek... Doufám, že se váš sraz byl také tak početný a vydařený. Příště by to chtělo nekonfliktní termín. Rád bych se zúčastnil obou tří srazů.
[7] John Beak: Tak nesešlo se nás tolik, ale taky to stálo za to. Co se termínu týče, to by bylo spíš na pořadatele Animefestu. Vlak se pořádá v tuto dobu už tradičně, léta, Animefest býval později, alespoň co vím. Což neznamaná, že termín Vlak je ideální, léta totiž koliduje s Pochodem Praha - Prčice. Stejně je to ironie osudu, že zrovna tohle jedno konkrétní datum napadne pořadatele více akcí najednou...
And tonight we can truly say... |
Pořadatelě AF jsou nemálo závislí na tom jaký termín dostanou od Brněnského Výstaviště. Termín v podstatě až tolik ovlivnit nemohou.
[8] lisakVUK: To není žádná ironie, ale Murphyho zákon. Pamatuju, když jsem měl před pár lety v létě pět akcí a kolidovaly první dvě a pak druhé tři. Naštěstí pořadatelé té s účastí přes 15k lidí se poučili a od dalšího roku ji posunuli o týden, takže už nekoliduje s čundrem.
Přidat příspěvek
|
|