Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Diskuse o možnostech zabezpečení 3DS her
(přesunuto z tématu Ms ...)

picture
[1] Vložil Buizel dne 24.01.2017 v 08:58:18, Odpovědět
IP hash: abe30cecf9936ff9

Určitě rád přenechám tohle Mistrovství někomu jinému, neboť není pořád vyřešen hlavní problém co se týče originality Pokémonů ve hře, které jsou pořád nedokazatelné a nedá se na to přijít. Jakmile Nintendo v dalších hrách co někdy vydají zas příště sjedná tuto nápravu i ohledně majetku (vlastnění hry kupujícího) - bude hra obsahovat věci takové, že kazetka se dá dohledat v případě odcizení a uložená pozice se bude moci dát stáhnout legálně a zrušit jí legálně z odcizené hry, jako třeba karta na mobilu, tak určitě pak se mnou počítejte, určitě si půjdu zahrát s poctivým způsobem hraní této hry Sun nebo Moon. Napadlo mě, že i karta na mobilu tak stejným způsobem by mohlo i fungovat v budoucnu co se týče on-line poctivě zakoupené hry. Určitě programátoři budou si vědět rady, jak tenhle způsob napodobit a věřte, je pak fajn, když zloděj přijde o hru podobným způsobem jako je to na Sim kartě u telefonu, kterou si může ohledně odcizení vlastník převést na jinou novou kartu. Za tohle teď stritkně bojuji.

Příspěvky 25 – 44 z celkem 44. Zobrazit vše.

[26] Vložil *Impergator* dne 02.02.2017 v 13:48:32, Odpovědět
IP hash: 91ff2976267121b1

[24] lisakVUK: treba si buh mysli ze by se mel zmenit a proto ho o ty veci pripravil aby si vazil veci na kterych zalezi.

[25] Behold3r: jasne ja tak budu podporovat lidi v tom aby kradli :) ja citivejch vztah k tem vecem nemam sou to jen nastroje ktery pouzivam z ohledem na to ze ziju v roce 2017

[24] lisakVUK: vis vuku ja bvh o svuj save ale neprisel kdybys ty porad nemel potreby neco obchazet a hackovat.

Kdybych o to prisel vlastni vinou tak bych si koupil hru novou a vytrenoval pokemony znovu.

Vlastne bych ani nemusel pze mam digitalni verxi takze by mi stacilo nove 3DS.

lisakVUK
[27] Vložil lisakVUK dne 02.02.2017 v 14:18:29, Odpovědět
IP hash: c7a7fccd3ee6ae2f

[26] *Tyracroc*: Mám takový pocit, že když se něco stane tobě, sám se až tak kriticky nehodnotíš, ale problémy druhých máš ve zvyku shazovat způsobem, že si za to vlastně mohou sami (a tím nemyslím jen problémy ztráty nějakých věcí, ale obecně všechny). Vyznívá to dosti nadřazeně a tvé narážky na Buizela tady jsou v dané situaci (je smutný z nějaké ztráty) necitlivé.

Jinak ten poslední odstavec jsem až tak nepochopil, zaprvé o save jsi nepřišel, za druhé má "potřeba něco obcházet a hackovat" (= mít odemčenou konzoli) nevedla nikdy ke ztrátě mých save a co se tebe týče, ten program na streamování videa z konzole do počítače si chtěl ty a bez odemčení konzole nainstalovat nelze.

Zpráva byla změněna dne 02.02.2017 v 14:21:57

Raish0
[28] Vložil Raish0 dne 02.02.2017 v 20:20:36, Odpovědět
IP hash: db25a967ba6ad90e

[26] *Tyracroc*: Oki, až jsem se zaregistroval. Prakticky nic z tvých argumentů nedává smysl.

Především citová vazba je věci silně a pouze subjektivní. Nejsem si jist, co ti dává tu výsost prohlašovat k čemu by jeden měl mít vztah a na čem záleží.

Mácháš tu rokem 2017, ale právě to k čemu se lidstvo pomalu sune je absolutní tolerance zájmů a citových vazeb dokud neobtěžují jiné. Může-li někdo být blázen do zpěváka, sportovce, psíka, tak netuším proč by nemohl být blázen do svých digitálních dat, které narozdíl od "lidem, zvířatům, přátelům, rodině, dětem, prarodičům atd." jsou kolikrát výsledkem jeho času a snažení.

Další tři odstavce jsem smazal, hádám, že by nebylo vhodné rýpat příliš.

[27] lisakVUK: To je snad první VUKův příspěvek, pod který bych se podepsal.

picture
[29] Vložil Buizel dne 02.02.2017 v 21:08:27, Odpovědět

[20] *Tyracroc*: Na toto téma musím také zareagovat, samozřejmě že Ashovi stačí 6 Pokémonů, ale určitě ne stylem, že nechá odcizit dalších x Pokémonů, které mohly být v jiném případě u profesora v laboratoři, protože je tam prostě vždy nechává. Ashe by jistě moc bolelo i citově, duševně a celkově to nechává dost na sobě znát, kdyby nějaký padouch jeho část Pokémonů odcizil na věky. A na to tvé téma musím zareagovat. Ash také dost často Pokémony mění, takže rozhodně jsem proti tvému názoru, že vlastní celý život jen svou stejnou šestku stejných typů Pokémonů. Trošku se nad sebou zamysli.

N
[30] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 02.02.2017 v 21:17:06, Odpovědět
IP hash: 7400885df481f566

Butterfree

Karryanna

*Proud Cyberchild*
*Proud Ravenclaw Student*
[31] Vložila Karryanna dne 02.02.2017 v 21:22:49, Odpovědět
IP hash: b0947afd812d36c

Je fascinující, jak se v původním OT množí OT O:)

Ale jinak mi vždycky přijde trpce úsměvné, když o nutnosti vztahu k lidem káže někdo, kdo podle všeho nedokáže respektovat fakt, že někdo jiný se zrovna trápí.

.
[32] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 03.02.2017 v 22:14:25, Odpovědět
IP hash: aa81d6796d38ccfb

Čekáte empatii a smysluplné příspěvky od někoho, kdo stále čuchá lepidlo? :)

...
[33] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 04.02.2017 v 00:39:01, Odpovědět
IP hash: e1b0478d4ca801ed

tohle je mocinki hezke tema, prakticky nostalgicke...

mimochodem, taky je vam smutno vzdy, kdyz ctete neco od buizela? ja prakticky brecim :(

slim
[34] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 04.02.2017 v 08:02:14, Odpovědět
IP hash: c99e747a43d493bd

Buizel je velice plačtivý

[35] Vložil *Impergator* dne 04.02.2017 v 09:47:10, Odpovědět
IP hash: 1c1eda61efb665cd

[31] Karryanna: vidis tema tu uplne zmenilo smer, Buizel ktery tu verejne TRÁPÍ protoze mu ukradli nejake veci.

Katastrofa asi jako by nekdo umrel nebo onemocnel nebo prisel o nohy.

slim
[36] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 04.02.2017 v 09:59:35, Odpovědět
IP hash: c99e747a43d493bd

[35] *Tyracroc*: protože je plačtivý a to je správné, chápeš to?

...
[37] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 04.02.2017 v 13:19:09, Odpovědět
IP hash: e1b0478d4ca801ed

[35] *Tyracroc*: jj, jses badass.

[38] Vložilo Terrion dne 04.02.2017 v 13:35:12, Odpovědět
IP hash: 4dcb465cb52b39

[35] *Tyracroc*:

Karryanna

*Proud Cyberchild*
*Proud Ravenclaw Student*
[39] Vložila Karryanna dne 05.02.2017 v 14:40:40, Odpovědět
IP hash: 2c78b155878616a4

[35] *Tyracroc*: Vidíš, a mně přišlo, že v tomhle tématu se původně řešilo, jestli, jak a proč by mělo či nemělo být technicky možné zálohovat uložené pozice ve hrách. To až pak přišel někdo s tím, že uložené pozice nejsou potřeba a nikdo by neměl mít citový vztah k digitálním datům, načež se téma poněkud posunulo.

picture
[40] Vložil Buizel dne 06.02.2017 v 03:32:14, Odpovědět

[39] Karryanna: Ano, souhlasím s tím, že se tu z prvopočátku řešilo zabezpečení hry. Ale když z výroby hra není zabezpečená ani ohledně identity kazetky, tak veškeré Pokémon ČR turnaje a celosvětové rovněž jsou podvod, protože si stále zloděj přijde k originál hře aniž by si ji koupil a poctivě trénoval, použije ukradenou hru a Pokémony ze hry, kterou čerstvě odcizil. Jistě takto to fungovat nemá a tohle je můj neměnný stálý názor, který nehodlám měnit ani do budoucna.

Ano, Pokémoni, kterým jsem se věnoval 1,5 roku intenzivně ve svý hře co mi v prosinci odcizili, bylo tak pracný vychovat ku obrazu svému, že tohle pochopí každý z vás, kdo něčemu věnuje spoustu času, aby nejen doplnil kompletní pokedex, ale vychoval si od levelu 1 své Pokémony s těžkým tréninkem, přátelství srdíček, a vším dalším. Nehledě na tom, že jsem tam měl své nejoblíbenější legendy například spoustu Celebi, Manaphy, Mew, Zygarde a spoustu dalších nejmenovaných vzácných Pokémonů na originální hře (kazetce). Co se týká finanční stránce, i v tomhle se hry Deluxe výrazně podražily a šly rapidně nahoru cenově a navíc jsou také nedostupné, a co jsem vlastnil nelze doposud sehnat, stále vedu řeč o limitovaných edicích, platí i o Alpha Sapphire, kterou jsem rozhodně nevlastnil jako obyčejnou hru, ale měl jí zakoupenou jako limitovanou edici.

Zpráva byla změněna dne 06.02.2017 v 03:36:00

picture
[41] Vložil Buizel dne 06.02.2017 v 05:36:34, Odpovědět

Další věc, na kterou jsem si vzpomněl až teď, je ohledně Pokémonů se stejným OT:

Většina lidí má spoustu vytrénovanych Pokémonů ve starších hrách Pokémon X/Y, Pokémon Alpha Sapphire/Omega Ruby pod stejným OT jako si OT hráče vytvoří v nové Pokémon Sun/Moon a přesunutí buď přes Pokebanku nebo přes trade z konzole do konzole mají jednoduše vystaráno a nemusí tak pracně trénovat, jako já, co byl okraden o dvě verze Pokémon Alpha Sapphire a X verzi. Ano toto zamrzí hodně, protože mě stále jde o poctivost těch Pokémonů, které ne svojí vinou nemám. Co se týče konzolí a her, popravdě jsem to vždy nechával na ubytovně z jasného důvodu ne tahání her do práce, kde to absolutně nepatří, protože by nejen mě to omezovalo v práci, ale i ostatní pracovníky, a když bych to chtěl dát do skříňky, tak mám za to, protože často v práci vykradli někomu oblečení, byli mi skříně šatní zcela nechráněný, protože konstrukce pracovních skříněk neodpovídá zabezpečením osobního majetku. Já nemám na výběr a ubytovnu jsem považoval do dne 22.12.2016 ohledně nájemní smlouvy a měsíčních plateb za bezpečný byt. Ano, víc jak 500km od mého domova nemělo žádné jiné řešení, jak věci nezbytné k životu používat a nenechat je zaprášené někde 3 roky doma, navíc když se jedná o sebevzdělávání jazyků a technických schémat. Chyba je rozhodně ze strany lidí, co objekt vlastní a nechají si připustit zloděje a vrahy do objektu.

Zpráva byla změněna dne 06.02.2017 v 05:40:00

[42] Vložil ajvín dne 06.02.2017 v 21:31:48, Odpovědět
IP hash: a4a7a4322a1b9489

[41] Buizel: Zajímalo by mě, jestli vykradli jenom tvůj pokoj, nebo bylo okradených na ubytovně v tu dobu více? Za další, máš spolubydlícího, nebo bydlíš sám?

picture
[43] Vložil Buizel dne 08.02.2017 v 22:02:24, Odpovědět

[42] ajvín: Ne, bylo to jako byt a bydlel jsem sám na té ubytovně a dokonce i sám na patře. Ohledně toho dne jsem byl dlouhou dobu v práci a to celých 12 hodin, s cestou do práce a z práce to bylo 13 hodin celých, co jsem dne 22.12.2016 nebyl kvůli práci na ubytovně. Problém byl ale také v tom, že tento den byl dobrovolný, takže do práce šlo minimální počet lidí. To by tak nevadilo, ale je vidět, že na té ubytovně byli lidi, do kterých nevidí nikdo a já se popravdě s nima nestýkal, ovšem kvůli kuchyni a záchodum, které jsou o patro níže jsem ne mojí vinou se vždy s někým střetl a vždy jsem pozdravil. Dál mě nic nezajímalo, mám svůj životní styl. Všichni museli být domluvení, protože po příchodu policistů a kriminálky se všichni chovali velmi divně, kdy aniž neznali jak se jmenuji, tak dělali jako bychom byli dlouholetí kamarádi křivým chováním z jejich strany. Inu toto jsem za svůj život ještě neviděl. Ohledně zničené fabky ta byla na půl a podle mě tam na ubytovně musel být ubytován někdo, kdo má zkušenosti s vykrádáním bytovek, jelikož fabka byla na půl rozlomená a uvnitř mého pokoje bylo vše rozházené a vyhazené ze skříní, postele a z tašek, kde jsem měl schované osobní věci. Zloděj hledal kromě věcných věcí i finanční hotovost, kterou jsem naštěstí nikde v pokoji neměl. Ale vyházel a pošpinil i moje oblečení, ručníky a jiné.

Zpráva byla změněna dne 08.02.2017 v 22:14:41

[44] Vložil ajvín dne 09.02.2017 v 22:21:01, Odpovědět
IP hash: a4a7a4322a1b9489

[43] Buizel: Tak je to jasné, byl to někdo z ubytovny. Být tebou, už bych tam nebydlel a šel bych někam do pronájmu.

picture
[45] Vložil Buizel dne 15.02.2017 v 05:17:23, Odpovědět

Tak, dlouho se tu nic nedělo, rád bych to trošku oživil "Téma ohledně zabezpečení her Pokémon" :)
jakou zkušenost máte s bezpečností Pokémon hry osobně vy a jak se proti tomu chráníte. Co by bylo fajn navrhnout na zlepšení bezpečnosti Pokémon her? To téma tady patří, protože se týká Pokémonů. :)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky