Během akce jsem postupně získal figurky Vulpixe, Totodila, Eevee, Fenekina, Meowtha, Pikachu a Scraggyho. Doufal jsem, že akce bude trvat delší dobu, ale mýlil jsem se. Už minulou středu měli vyprodané v Mostě Pokémony komplet a museli využít přebytky starších hraček, aby alespoň něco mohli nabízet, v Praze pak jen několik druhů figurek z druhé várky, zbytek byl vyprodaný. Přikoupil jsem tedy postupně na Smíchově ještě Magikarpa, Squirtla a Togepiho a Dedene.
O víkendu jsem se snažil sehnat chybějící figurky a musím říct, že to nebylo vůbec snadné. Obecně tahle serie byla hodně žádaná, takže i většina pražských Mc.D již měla Pokémony vyprodané zcela, nebo alespoň částečně. Pikachu (sháněl jsem ještě jednoho pro Infernapa) byl asi nejvíc raritní, toho neměli nikde. Já jsem ještě sháněl Piplupa, Snivyho a Jigglypuffa z první várky. Poté, co jsme obešli řadu Mc.Donalds (Smíchov, Nové Butovice, Zličín, Chodov atd.... ) jsme sehnali Magicarpa, Eevee a Dedene pro Infernapa, ale s Pikachu to bylo stále špatné. Napadlo mě tedy zkoušet Mc.Drive. A nakonec jsme uspěli v Mc.Drive nedaleko nádraží Krč, kde měli ve směru z Prahy Pikachu, Psyducka, Togepiho a Magicarpa. Takže konečně úspěch. Infernape chtěl ještě Psyducka, ale posledního prodali někomu před ním, nicméně Pikachu byl hlavní. Mě ale stále chyběl Jigglypuff, Snivy a Piplup. S Piplupem jsem uspěl na OC Zličín, kde likvidovali Poké z vitríny a manager byl ochoten nám ho prodat. V neděli jsme měli stěstí v Mc.Drive na Smíchově, kde jsme jeli s vidinou sehnání Psyducka (toho jediného tam ještě měli) a právě likvidovali vitrínu, takže na náš dotaz co mají za figurky tam vyskládal snad všechny vyjma Pikachu a Piplupa, čehož jsme náležitě využili a zakoupil jsem hned Snivyho, Jigglypuffa a Totodila (kterému dal Infernape přednost před původně zamýšleným Psyduckem).
Nakonec tedy úspěch, mám je všechny (a Infernape většinu těch, které chtěl). Poděkovnání patří Raichu za zapůjčení benefit karty. Co se týká karet, je jich 12 a chybí mi čísla 5, 8 a 12. Měly by to být Jigglypuff, Togepi a Totodil. Pokud by někdo měl a byl ochoten vyměnit či poskytnout za rozumnou úplatu, nechť mi prosím napíše.
Edit: už jsem sehnal ;)
Zpráva byla změněna dne 04.10.2016 v 22:44:04