Fórum
Pokémoni v tisku...
Dostalo se mi do ruky číslo Mateřídoušky, které se věnovalo Pokémon GO a také tam vydali kvarteto s obrázky Pokémonů. Oskenoval jsem inkriminované stránky. Pozornost věnujte zejména popisům typů Pokémonů na kartičkách :D Ke stažení ZDE (PDF formát, cca 8M) Zpráva byla změněna dne 18.08.2016 v 18:44:00
[2] Vložil ajvín dne 18.08.2016 v 18:53:21, OdpovědětIP hash: a4a7a4322a1b9489
Strašný odpad... Je opravdu vidět, že to psal někdo, kdo o Pokémonech nemá ani ponětí. A ty typy Pokémonů, to je děs. Nehledě na to, že podle autora nejspíš neexistují Pokémoni dvojího typu. BTW jsem jediný, koho vytáčí, když někdo píše slovo Pokémon s malým p?
Mě by víc zajímalo, co jsou zač ty obrázky. Třeba Ash a Misty jsou nejspíš nějaké pochybné fan arty? Na Brockovi se vznáší zbytek toho jak někdo facerolloval klávesnici? Nejvíc mi dává smysl Charizard, kterého nahradili Mega Charizardem Y, což je lepší design takže v pořádku, ale přebarvili do barvy normálního Charizarda, aby příliš nevybočoval. A třeba toho Dialgu jsem taky ještě nikde neviděl...
[4] Vložil DK dne 18.08.2016 v 18:56:04, OdpovědětIP hash: 9b0a07006e1ec8a4
Autor má náhodou revoluční informace. Evidentně GF plánuje uveřejnit nový typ - Fyzický!
John Beakthe Nearly Ultimate One |
> fyzický typ *chuckle* [2] ajvín: Já používám slovo Pokémon s velkým, pokud mluvím o fenoménu Pokémon, popř. o Pokémon hrách. S malým, pokud mluvím o jednotlivých pokémonech nebo přeneseně o členech komunity jako o pokémonech.
[5] John Beak: Ale ta stránka je celá nadepsaná "fenomén Pokémon", takže potom musíš mít po celé stránce velké P.
And tonight we can truly say... |
[1] lisakVUK: Grovyle v kvartetu :3 Bohužel jen standardní generický obrázek :( Fyzický typ :D :D
[8] Vložilo Terrion dne 18.08.2016 v 20:28:26, OdpovědětIP hash: 9f24c4a26ea10930
Mateřídoušku jsem si kvůli tomuto koupil. Ale těch blbin v časopisech bývá o pokemonech tolik, že jsem ani nepomyslel o založení tématu. Líbí se mi obrázek Oaka, který je typicky generický, o ostatních pokemonech nemluvě. Je vtipné, že časopis pro hráče GO obsahuje z velké části pokemony v GO nechytitelné
|
[9] Vložil Ash493 dne 19.08.2016 v 09:46:53, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
Vzhledem k tomu, že se GO věnují i největší tiskoviny mě celkem překvapuje, že pro dětský časopis se článek objevil až nyní.
[10] Vložilo Naty dne 19.08.2016 v 16:28:07, OdpovědětIP hash: 9c89c094ab67d2d8
V ABC psali že v Pokémon GO je 250 různých druhů Pokémonů :o
And tonight we can truly say... |
[10] Naty: To proto, že druhogenerační balík se už brzy objeví. Bohužel kromě toho, že hra je urážkou Pokémonů, vyznává pitomou marketing taktiku. Vím, že ji hraje spousta lidí a nechám je ať si o hře myslí své. Jen říkám svůj názor, který je naprosto legit. Zpráva byla změněna dne 19.08.2016 v 17:43:40
[11] CoolGrovyle: Souhlas. Tolik jsem se na tuhle hru těšil... a nakonec musím říct, že je to naprostá ko******
[13] Vložil DK dne 21.08.2016 v 08:30:47, OdpovědětIP hash: 9b0a07006e1ec8a4
[12] patrik1177: Tak GO bylo od začátku namířeno na širokou veřejnost, místo na stávající fanouškovskou základnu. Muselo být proto přístupné všem, i těm, co ví o Pokémonu kulové. V tomto směru je to mimochodem ohromný úspěch. Sorry za OT... Mateřídouška pobavila.
[13] DK: Já vím. A neříkám, že jsem 100% expert Pokémonů (většina zdejší "stálé" komunity by mě strčila do vačku :D ), ale chytání Pokémonů způsobem házení Pokéballů bez oslabení je podle mě extrém. Ale souhlasím s tím, že hra Pokémon GO oslovila miliony lidí... ale taky za jakou cenu. Viď fyzický typ :)
[15] Vložil Buizel dne 22.08.2016 v 01:47:41, OdpovědětIP hash: abdf6b2df9659cdd
[14] patrik1177: Uznávám, že na začátku a slabí Pokémoni se chytají bez oslabení, ale už jsem narazil i na Pokémony, kteří se ani do Pokéballu chytit nedají a to jich hodíš i 20 za sebou a musíš je oslabit, takže asi ještě nejsi někde daleko, abys mohl takhle psát o Pokémon GO a samozřejmě nutností je originál hra, do které nebylo zasahováno - různé podvody znemožňují tyto možnosti - třebaže i jde o oslabení Pokémona.
Všeobecně: Jinak jsem toho názoru, že Pokémon GO slouží pro všechny lidi, to znamená i ti co nemají o Pokémonech šajn a vidu, se tady prostřednictvím mobilu mohou něco naučit, ano i základy bohatě stačí - jména Pokémonů, stadióny a jiné různé předměty, peníze, vajíčka a podobně. Na závěr bych dodal, že základy se nemají zesměšňovat a pokuď chceš profesionální nauku o Pokémonech, tak tady ji nehledej, k tomu je bulbapedie a jiné stránky. Já jsem s hrou spokojený, protože programátoři odvedli práci a jednoduchost na tolik, aby to zaujalo opravdu více lidí i těch, co o Poké nic neznají. Hra je ve stereu a dá se různě kombinovat. Pro mě je spíš jediné mínus to, že v přírodě mimo město se špatně hledají Pokémoni a je to docela v tomhle nedomyšlený, jenže kdoví jak to funguje s GPS, na kterou se hra váže, třeba v budoucnu bude hra o to vylepšená a opraví i chytání Pokémonů mimo města někde (hory, lesy atd daleko od měst v ČR), kde nejsou stopy a podobně.
Přidat příspěvek
|
|