Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Jihlavští pokemoníci....

[1] Vložilo Daky dne 11.03.2016 v 21:16:38, Odpovědět
IP hash: 5dd992c81ff8a0b

Hentai! Yaoi! Yuri! Half-life 3!

Skvělé.. Teď když mám vaší pozonost můžu přestoupit k tématu. Docela by mě zajímalo, že se srazy dělají jenom v Praze a následně se chytá i Ostrava, která je taky tak trochu z ruky pro mě jako pro Jihlaváka.. Ne Nepojedu přes půlku ČR.. Ne-e. A do Prahy se mi taky nechce je to daleko. Tak, by mě zajímalo kolik lidí je z Jihlavy či okolí, nebo spíše kolik lidí by bylo schopno dostavit se do Jihlavy... Obzvláště, šestnácti leté stvoření nemá co kecat do srazů velkých lidí, ale opravdu by bylo fajn si s někým podívat.

Takže My Daky I. z rodu Jihlavských, je mi povoleno oznámit možný sraz v Jihlavě. I když se asi neuskutěční jelikož se nikdo nebude chtít trmácet do Jihlavy. Přesto, datum ani nic jiného není určené. Mě jde zatím jenom o průběžný zájem...

Daky je bůh!

img
[2] Vložil Dratini dne 11.03.2016 v 21:44:02, Odpovědět
IP hash: 270d56568321d1a4

Kdyby ses ozvala před dvěma roky, tak já v Jihlavě bydlel. Teď už jsem Pražák, takže z toho nejspíš nic nebude, leda že by se udělal hromadný výjezd do Jihlavy.

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling je umnění | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[3] Vložil John Beak dne 11.03.2016 v 21:50:09, Odpovědět
IP hash: 6a9b985f168657f5

Sraz může vyhlásit každý, takže v tomto ohledu Ti nic nebrání.

S účastí to bude horší.

V poslední době rád objíždím různé pokémony, takže bych se přijel podívat.

Ale chtělo by to, aby nás bylo víc. Necháme to tu viset dýl, třeba se někdo ozve.

Držím Ti palce.

Edit: fyi, já jsem Praha

Zpráva byla změněna dne 11.03.2016 v 22:02:09

[4] Vložilo Daky dne 12.03.2016 v 10:54:19, Odpovědět
IP hash: 5dd992c81ff8a0b

[2] Dratini: O.. No, popravdě před dvěma lety byla Daky ráda, když trefila na město a zpátky. Takové velice introvertní dítě.. :D Takže to vypadá, že jdu o dost pozdě.. Myslím, že je čas vymyslet stroj času, ano přesně tak...

[3] John Beak: O tu účast se právě bojím a jakožto velice pesimistický člověk, si stejně myslím, že by byla tak nulová a atmosféra na bodu mrazu, kdyby tam někdo dorazil... Přesto, třeba se stane zázrak ^^. Ale zkusit se musí všechno...

[5] Vložila Cuttie dne 12.03.2016 v 22:02:51, Odpovědět
IP hash: 41ac22fe8128e53a

Kdyby Jihlava nebyla tak daleko, bylo by vše třináctkrát lepší.

lisakVUK
[6] Vložil lisakVUK dne 13.03.2016 v 00:13:07, Odpovědět
IP hash: 4fc5f32d1c8a0804

[1] Daky: Myslím, že tady moc uvedenými slovy neupoutáš, příště je můžeš vynechat a jít rovou k věci ;)

Jihlava je trochu z ruky, ale pořád to není taková díra jako Brno, tudíž někdy by se mi mohlo podařit dorazit.

Věk nehraje rozhodně roli, spíš tvůj zájem o Poké a také přibližná náplń srazu.

A chtělo by to trichu víc skromnosti (ta poslední věta...).

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky