Fórum
Pokémon Moon - Sun
[1] Vložil Chris dne 25.02.2016 v 20:37:23, OdpovědětIP hash: a7f83783197962e6
Nintendo si zaregistrovali nové obchodné značky Pokémon Moon a Pokémon Sun. Malo by sa jednať o názvy nových hier. Zdroj: http://www.polygon.com/2016/2/25/11112490/pokemon-sun-and-pokemon-moon-leaked-nintendo-direct
[224] Vložilo Terrion dne 28.01.2017 v 12:59:44, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
[223] Buizel: Asi sis nepřečetl, co píšu. Tvá ztráta mě samozřejmě velice mrzí, díval jsem se i po fotkách, žel nemám žádné, na kterých by se tvůj majetek nacházel. Episoda 11 znovu prakticky o ničem, zato ve 12 se děly věci! Rakeťáci konečně dokázali porazit toho prcka! Udělali mi tím velikou radost!
[225] Vložil Buizel dne 28.01.2017 v 13:07:06, OdpovědětIP hash: abe30cecf9936ff9
[224] Terrion: Tak to se omlouvám, jestli to nepatří k tématu ohledně tvé reakce o čem píši. Děkuji, aspoň vím, moc jsem tomu neporozuměl k čemu to myslíš ze začátku. ;-)
John Beakthe Nearly Ultimate One |
Viděl jsem nějak spoiler screenshot. Jak to dopadlo? Snědl Toxapex Rakeťáky? Zpráva byla změněna dne 28.01.2017 v 15:47:22
Zdravý vás Legends CZ Pokemon Alpha Saphire FC 3067-9147-2254 |
Ahoj Prosim vás když dostanu do jedné hry ten event s poke bankytak do druhe hry to už nejde ?? vzal jsem si ve sun a v moon se mi to nechce načíst ??Jestli musím pro to nasbírat ten miles nebvo co to po mě chtějí vůbec nevím ..
[228] legends-cze: Nejde to, můžeš si ho stáhnout pouze do jedné hry.
ok díky to teda moc nadšený nejsem že to jde jen v jedné hře když se snažím mít všechno kompletní ... ale ted mi to vynahradilo něco jiného. Ted jsem se podíval na svoje poke v boxu a u type: Null mam hvězdičku a nevím proč a ted jsem se mrknul pořádně a on je vlastně shiny :DDDD a ani jsem o tom nevěděl :DDD
Je hloupé, že to takhle udělali. Dávalo by smysl moct si ten event stáhnout jednou do každé hry. Na druhou stranu dřívější Mystery Gifty z Pokémon Bank (Regi trio do XYORAS) byly taky vždycky jen jeden na účet. Druhý bys mohl získat jedině kdyby sis založil nový účet a zaplatil další instanci Pokémon Bank. [230] legends-cze: Opět Tě zklamu, Type: Null nemůže být shiny (je v kódu hry ošetřeno, aby nemohl být shiny, když ho dostaneš), takže ten pokémon je nahackovaný.
nn doopravdy je shiny nevím jak to dokázat ale asi ti to budu muset vyfotit dostal jsem ho přímo od gladeona po lize -.- a hru mám original a přes gts a wonder trade ho nemám to ti ukážu na té fotce až vymyslím jak to udělat :DD
[233] Vložil ajvín dne 31.01.2017 v 01:04:16, OdpovědětIP hash: a4a7a4322a1b9489
I kdyz jsem se zarekl, ze uz sem nebudu psat, nedalo mi to a musim: Pravdu ma legends-cze, Type: Null neni Shiny locked a tak je mozne ziskat jeho shiny verzi primo ve hre. Pise se o tom na Redditu, staci si to hodit do Googlu. Kazdopadne gratuluju legends-cze k ziskani vzacne Shiny legendy.
Přísahal bych, že všechny legendy v SM jsou shiny locked. Zdá se, že jsem měl špatné informace. V tom případě gratulaču.
[235] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 02.02.2017 v 17:20:12, OdpovědětIP hash: 3c3fee55b2b04931
[234] John Beak: To bude tím, že Type: Null není legenda/mythical pokémon :) Jinak všichni ostatní jsou shiny locked.
Takže je úplně minimální šance, že dostaneš shiny type:Null?To mě docela štve:D Docela dlouho se snažím chytit shinyho (ne type:null) a pak 1 z 1000 dostane shiny type:Null :D Kamo ty máš štěstí jak svina:D
Jo taky jsem si říkal zvlášt když mi to ještě dojde po měsíci :DDD Ale na druhou stranu já mám stále zájem o svého shiny beldama :((( kterého musím ještě resetovat a už mě to nebaví ... u torchika mi to trvalo 8h a to jsem naštěstí mel dovču tak se to dalo ale když jsem tedka furt v práci tak na to nemám čas a ani náladu.Ještě musím dodat že má mild nature a moc si nejsem jistý jestli to pro něj je dobrý či ne protože podle těch utoku co jsem koukal tak je má hodně na blízko než na dálku :(
[238] Vložilo Terrion dne 03.02.2017 v 21:15:13, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
Episoda 13 byla moc fajn, dobře jsem se u ní bavil
[238] Terrion: Mně pořád nefunguje druhý díl a čekám až to napravíš.
Hoši jen tak by the way,sledujete na Pokémon TV?Nebo kde?Já se koukám na YT s cz titulky,ale jsou tam jen díly a každý je rozdělen na poloviny :/
Hoj mám takový dotaz na serebii.net píšou že se dá zúčastnit nějakého online boje a když tam udělám aspon 3 hry tak bych měl pak dostat mega kámen na pidgeota a steelixe ale je to podle nějakých pravidel který jsem si sice stáhl ale nevím jak je mám využit bylo tam řečeno že tam nesmím mít v teamu legendy a snad žádny itemy a pokémoni musí pocházet bud alola a nebo kanto což jsem splnil (snad :D ) ale už nevím jestli to musím hrat jako obyčejný online battle nebo battle spot ??? jinak předem děkuji za radu :))
[241] legends-cze: Musíš se nejprv přihlásit a pak počkat až se bude turnajovat. Kdyžtak o tom máme topic tady na Pika s detailnějšími informacemi.
Čau squirtl014 Máš snad zatmění na portech pro BT???
Přidat příspěvek
|
|