Fórum
Nový Pokemon - Magiana
[1] Vložil Yanp dne 10.02.2016 v 15:48:31, OdpovědětIP hash: 8c00a7c07e0d3e7a
Dnes byl v CoroCoro odhalen nový Pokemon. Jmenuje se Magiana. Její (jeho) typ ještě nebyl zveřejněn, ale podle obrázku hodně lidí tipuje na Fairy/Steel. Vzhledově vypadá jako mechanická Diancie. Je klasifikována jako Man-made Pokemon a byla vyrobena před více než 500 lety. Společně s Volcanionem bude hvězda dalšího filmu. Podle všeho bude název filmu "Volcanion and the Exquisite Mechanical Magiana" Co na tohoto Pokemona říkáte? Že by se blížila 7. generace?
Očekávám, že jde o mechanickou schránku ve které bude schovaný nějaký už známý pokémon. To by byl dobrý vtip. Pokud je to klasicky předzvěst 7. generace, tak by to byla nuda :D
Magiana vypadá docela zajímavě. Hlavně ta její sukně my přípomína trochu pokeball.
|
[4] Vložil Ash493 dne 11.02.2016 v 08:14:42, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
[2] scyther-grovyle: >vtip >Pokemon anime
To je jasný nový Pokémon. Vypadá jako některý předchozí + movie => 7 generace
Pokémon vypadá hezky, designově se mi líbí. Podobnost Diancii je podle mě poké weby příliš nadsazovaná; nebyl bych si jistý nějakou souvislostí (i když ji nevylučuju). Podle mě prostě slyšeli Scythera hatovat nové pokémony a tak speciálně kvůli němu vydali dalšího nového. Ale jinak co říká Raichu: zajímavější je to, že má v sobě zakomponované designy Poké Ballů. Ještě tu není obrázek.
Teď už je.
John Beakthe Nearly Ultimate One |
Návod na sestavení mechanického pokémona Magiana podle IKEA: Obsah balení: - 2x bumerang (uši/křídla) - 1x Klink (hlava) - 1x pokéball (hruď) - 1x velký pokéball (spodní část těla) - 2x vánoční ozdoba (ramena) - 4x di- ehm... stránka pro děti... podlouhlý kuželovitý objekt se zaoblenými konci (konečetiny) - šroubky (na smontování) - 1x takový ten kovový díl na šroubování šroubků s šestiúhelníkovou dírou v hlavičce (na smontování) Kdyby ten scan byl trochu kvalitnější, možná bych se i obtěžoval s překlady, ale takhle přečtu pořádně jen ty větší texty.
[7] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 13.02.2016 v 23:36:13, OdpovědětIP hash: e1b0478d4ca801ed
[6]: a jak ti dupou kralici?
[7] : Pořád se mi snaží něco prodávat D: Blame Nintendo.
[9] Vložilo Naty dne 15.02.2016 v 08:56:05, OdpovědětIP hash: 9c89c094ab67d2d8
Anglické jméno Magiany je Magearna. (serebii.net)
[10] Vložil Buizel dne 20.02.2016 v 17:34:15, OdpovědětIP hash: abe30cecf9936ff9
[5] Behold3r: Magiana – docela zajímavé to, že se zatím o Magianě moc neví, když byla vytvořena lidskýma rukama před 500ti lety. (Jako hračka, nebo Pokémon? Nevíme zatím vůbec.) Ohledně toho, že je to kovový Pokémon a také legenda, je docela pravdou, že tehdy kdysi se hračky dělávaly rovněž z kovového materiálu a to i různé věci, třeba obrovské hodiny na budovách, tak tohle dává smysl - počátek vývoje od minulosti i v Pokémonu.
Ale proč má Magiana oči podobné jako Diancie a nohy zas podobné jako Gardevoir, ozubené kolečko stejného typu jako má Klang a ostatní jako klasický Pokéball? Vždyť kdysi nemohli vědět jak vypadá novodobý Pokémon, nebo Pokéball, když existoval ten první šroubovací, který byl snad ještě před Pokéballem. (Myslím přesný tvar novodobého Pokéballu). Ale nejsem si tím úplně jistý, jen zatím spekuluji nad tímto. Jak to doopravdy bylo? Co si myslíte o tom?
Víme něco více o království Azoth, které souvisí hodně s Magianou?
Tvrdí se dále: Je také spojena s dalším legendárním Pokémonem - Volcanionem! Byla totiž unesena království Azoth a Volcanion se rozhodl ji získat zpět - i za cenu zničení tohoto království! Víc zatím není známo - ani její číslo v Pokédexu.
Můj poznatek: Podle informací se nachází v Kalosu a jedná se především o "mechanické království", kde vše funguje jen na mechanické bázi koleček a čepů - míněné a myšlené tak celé toto město na tomhle principu, takže se bude jednat o starodávné město tohoto typu království. Bude to asi rovněž odpověď na 19 Pokéfilm, který má teprv vyjít. Co si o tom myslíte?
[11] Vložil ajvín dne 20.02.2016 v 20:27:49, OdpovědětIP hash: 1c0c980591271e8d
[10] Buizel: Řekl bych, že to ozubené kolečko má co do činění se slovíčkem gear, které je součástí jména tohoto Pokémona. Je to anglický překlad japonského slova gia. Se žádnou magií to nemá nic společného, takže se, prosím, o tomto Pokémonovi od teď bavme jen pod jeho anglickým jménem, a to Magearna. Mám takovou teorii, že další hra, krycí jméno Pokémon Z, by mohla být jakási 6,5 generace. Bude se odehrávat taky v Kalosu, ale bude tam více míst kde hrát a do Kalos Pokédexu přibydou Pokémoni z dosud neobjevených území. Vám fakt není divné, že poslední generace měla jenom asi 72 Pokémonů? Nevím kolik je to přesně, nechce se mi to dohledávat. Očekávám, že v Pokémon Z už budou přístupné Mega evoluce z ORAS, nedivil bych se, kdyby přibylo i pár nových.
[10] Buizel: Je podezřelé, že Azoth začíná na AZ. A taky, že to zní jako nic nějaké wannabe cool gothky. [11] ajvín: Actually ギア (gia) je v japonštině slovo cizího původu z anglického gear, které by Japonci stejně vyslovili právě takto. S tou magií to bude slovní hříčka.
[13] Vložil Buizel dne 20.02.2016 v 23:10:51, OdpovědětIP hash: abe30cecf9936ff9
[11] ajvín: Takže něco ve smyslu jako mechanická "Magearna" a skryté místa v Kalosu, které dosud nebyly objeveny. Určitě se necháme překvapit, určitě za tím něco stojí, souhlasím.
To je o R/B, které mají teď vyjít, ne?
Nintendo účet na Twitteru @NinlendoAmerica potvrdil vydání dvojice nových her, Pokémon Sun a Pokémon Moon, podrobnosti zde.
Píše mi to, že profil byl pozastaven :-/
ユリーカ |
[18] Vložila eureka dne 25.02.2016 v 23:25:11, OdpovědětIP hash: ed0d3292156800ce
Magearna by podle mého mohla být vzácným legendárním Pokémonem jako je př. Mew nebo Celebi v nové generaci Pokémon Sun & Moon.
[19] Vložilo Naty dne 12.04.2016 v 17:08:01, OdpovědětIP hash: 9c89c094ab67d2d8
Oficiálně bylo potvrzeno že Magearna je steel/fairy
Přidat příspěvek
|
|