Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Pokémoni v grafech

picture
[1] Vložila natka dne 03.06.2015 v 15:29:25, Odpovědět
IP hash: 13d50501efc61a3f

Zdravím vážení PokeManiaci!

Dneska jsem si pro Vás něco připravila-Pokémoni v grafech.

Ano, čtete dobře. Začala jsem tak, že jsem si ve třídě našla partičku holek (které pokémony ještě neviděly), a předložila jsem jim obrázky pěti pokémonů-Jynx, Vulpix, Pikachu, Amaura a Charmander. "Grafovala" jsem to, jak se jim pokémoni líbí. Dívek bylo celkem 8-při každém pokémonovi řekla jestli se jí líbí. Kdo patří mezi velké oblíbence Jynxe, nechť si příští odstavec nečte..

Jynx se umístil na posledním místě s jedním hlasem. Všechny jej označily jako "směšného" či prostě "ošklivého". Zato Vulpix si vedl skvěle. Všem dívkám se líbil, to bez vyjímky. I ostatní si nevedli zle. Ale Jynx dopadla velice /přemýšlí/ nepěkně. Mě by zajímalo, proč Jynx "odpudil" skoro všechny. Když se podíváte na jeho obrázek, spatříte v nejlepším případě "ženu"-dlouhé blond vlasy, "namalovaná pusa", šaty atd. Tak proč všechny odpuzuje? To je moje otázka. Možná že by jste mohli zkusit něco podobného a potom to sem zveřejnit jak si Jynx vedl ve Vašem okolí ;). Toť vše :D

Graf:

Raikou
[2] Vložil Raikou dne 03.06.2015 v 17:30:22, Odpovědět
IP hash: 54206f71bd538dcf

Pěkný Poképrůzkum. Rozhodně zajímavý nápad. O té Jynx, proč se nelíbila, důvodů může být několik, např. nepřipomíná žádné zvíře, má poměr výška hlavy:výška těla velmi neblízký narozenému člověku atd. Možná, kdyby si se optala kluků, vypadalo by to trošku jinak.

Výběr Pokémonů do ankety je ale dobrý, takže rozhodně celkem povedený průzkum.

slim 'the pepper'
[3] Vložil slim dne 03.06.2015 v 18:21:04, Odpovědět
IP hash: c99e747a43d493bd

jynx neni tak populární jako pikachu (to je nejpopulárnější pokémon) nebo jako vulpix a ten je jako lišák vuk tak je populární

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky