Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Shaymin + Celebi

[1] Vložil pein dne 19.04.2015 v 12:11:51, Odpovědět
IP hash: 9ebcb519c2b1eb73

Zdar ľudia,

súrne hľadám Celebiho z Eventu, ktorý prebiehal počas minulého roka pre PokéBank používateľov. Na výmenu mám viacero Eventových pokémonov, podľa dohody. Event končil nedávno a tak je šanca, že ho niekto z Vás bude mať.

Druhou záležitosťou je Shaymin, ktorého potrebujem pravého a ten sa dal chytiť v Pearl/Diamond/Platinum.

Každý kto by mal záujem, budem vďačný za správu.

[2] Vložil ajvín dne 19.04.2015 v 18:39:52, Odpovědět
IP hash: b18f12e4284c1e6

[1] pein: Celebi i Shaymina které mám, jsem získal přes GTS výměnou za Jirachi. Tím, že prošli přes GTS, je zajištěno, že prošli i kontrolou legality. Máš -li zájem, klidně ti je vyměním. Na oplátku nechci nic, provádím klonování Pokémonů, takže o nic nepřijdu. Snad by se mi hodilo, kdybys měl nějaké legitimní legendární Pokémony, já si je naklonoval a obratem poslal zpátky.

Čas budu mít od úterý večera, dále podle domluvy.

[3] Vložil scyther-grovyle dne 19.04.2015 v 22:00:39, Odpovědět
IP hash: 43e33fef846b8842

[2] ajvín: Bohužel, to že prošli GTS bůbec neznamená, že jsou legitimní. Nejenže jsou zámky a kontroly na GTSku naprosto nedostatečné a kontrolují opravdové minimum, ale navíc jde pomocí hacků protlačit i "nepovolené" pokémony. U pokémona který prošel GTSkem jde i tak často snadno zjisit zda není nelegální z většiny běžných editorů.

[4] Vložil ajvín dne 19.04.2015 v 23:09:17, Odpovědět
IP hash: b18f12e4284c1e6

[3] scyther-grovyle: V tom máš samozřejmě pravdu, proto taky netvrdím, že jsou stoprocentně legální. Mě osobně stačí to, že GTSkem prošli. S legendama se stejně oficiální turnaje většinou hrát nedají, takže to ničemu nevadí.

lisakVUK
[5] Vložil lisakVUK dne 20.04.2015 v 01:29:01, Odpovědět
IP hash: 96f193d9dc2151f4

[4] ajvín: Tobě třeba ne, ale jiným ano. Opravdu mě vadí, jak lehkomyslně zde některé věci prezentuješ. Úplně zamlčuješ to podstatné, že ten Pokémon může být vyvtvořen cheatem. Nevadí mi tvůj názor.. ale chceš-li poskytovat relevantní informace ostatním, pak nelze říct "A" a ignorovat "B" jen proto, že je to tobě fuk.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky