Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

pokémoní hry koupě

hubik95
[1] Vložila hubik95 dne 12.04.2015 v 04:09:51, Odpovědět
IP hash: 3b9f57f07816a851

Ahoj, našel by se tu ještě nějakej dobrák, kterej prodává (nebo by byl ochoten prodat :D) některou z těchto her:

Pokemon Black 2

Pokemon Heart Gold (popřípadě Soul Silver)

Pokemon Platinum

?????

byla bych ráda pro přesnou domluvu, pokud by se našel prodejce, napsal na email hubickovapetra@seznam.cz

Předem děkuju komukoliv kdo se ozve.

Příspěvky 8 – 27 z celkem 27. Zobrazit vše.

Aura is...

...with me
[9] Vložil Ash493 dne 12.04.2015 v 10:28:39, Odpovědět
IP hash: 2e0180dcef113e09

[8] Sanky: Easy/Challenge mode myslím na ROMce spustit jde.

[10] Vložila behold3r dne 12.04.2015 v 13:05:10, Odpovědět
IP hash: f675c0ba9727d9a5

[2] ajvín: Flashky jako je tahle Nintendo blokuje a všichni, co je používají, pak mají hold bricklé konzole a musí kupovat nové. Je to od Nintenda dobrý přístup a schvaluju ho - hry nejsou zadarmo a pokud si někdo myslí, že jo, tak by měl nést následky.

Podle mě na to přijdeš s věkem. Já jsem na PC hodně stahoval, ale dnes už vůbec. Na PS3 jsem si koupil okolo 100 her. Kdo nechce platit moc, má další možnosti - aukce, bazary atd. - jenom si počkáš pár roků, což ale nevadí, protože stejně nemůžeš všechno stíhat hrát hned. A hlavně: koupené hry si víc vážíš. Když si koupím hru, tak u ní strávím nějaký čas, zatímco když si hru stáhnu, tak si můžu hned stáhnout další a jen běhám od jedné k druhé a žádnou nedohraju.

Rázné zákroky proti pirátům jsou jednoznačně potřeba, i přesto, že mě štve, že bych si měl kvůli jediné hře kupovat nové 3DS. Bylo by fajn, kdyby existoval nějaký 3DS emulátor na PC nebo Androida. Nechápu, proč si k tomu nějaký hacker prostě nesedne a nehackne to tak, abychom mohli hrát 3DS hry zadarmo...

Raikou
[11] Vložil Raikou dne 12.04.2015 v 13:41:01, Odpovědět
IP hash: 54206f71bd538dcf

[10] Behold3r: ''Nechápu, proč si k tomu nějaký hacker prostě nesedne a nehackne to tak, abychom mohli hrát 3DS hry zadarmo...'' - nevím, ale něco mi říká, že pokud by to bylo takhle jednoduchý, tak už by to někdo dávno udělal.

Abych nebyl úplně mimo mísu tak:

Sehnat tyhle starý hry je dost těžký. Já sem si asi před rokem (?, nevím přesně) kupoval HG i s Pokéwalkerem a v přepočtu to vyšlo asi tak nějak kolem tisíce (HGSS je dost drahá hra, pokud je prodávaná s PokéWalkerem, ale taky velice dobrá - obsahuje full 2 regiony)

Pak jsem si ještě kupoval Diamondy, to vyšlo nějak za 400 (zde od Johna Beaka - doporučuju sledovat jeho ''eshop''.

Dávej si hlavně pozor na falešné hry (znaky, jak nenaletět tu určitě někde najdeš, já už si je moc nepamatuju)

A Black 2 by možná někde ještě mohli prodávat nový, ale nejsem si jist (ale ještě před rokem tomu tak stoprocentně bylo).

Zpráva byla změněna dne 12.04.2015 v 13:41:22

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling je umnění | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[12] Vložil John Beak dne 12.04.2015 v 13:49:03, Odpovědět
IP hash: 5e9547743a81956b

[8] Sanky: Gen V jsem nehrál, takže to nemůžu vědět. Save se dá pomocí čtečky savů libovolně přenášet mezi originál hrou a flashkou. Ale tu většina lidí nemá. A díky, že sis opravil tu hrubku.

[11] Raikou: Nejedná se o e-shop. Jen rozprodávám věci ze sbírky, které hrát nebudu a překážejí mi tu. Mám je v nabídce i jinde.

[13] Vložil ajvín dne 12.04.2015 v 14:17:00, Odpovědět
IP hash: b18f12e4284c1e6

[10] Behold3r: Nintendo úspěšně blokuje možná tak Gateway, ale kdo zůstal na firmware 4.1-4.5 nebo 9.x.x.x - 9.2.0-20, ten je relativně v pohodě. Troufám si říct, že ohledně flash karet se docela dost vyznám, proto vím, že Sky3DS pro hraní 3D her a r4i karty pro hraní DS her fungují i v nejnovější verzi firmware.

Můj názor na pirátství je ten, že je ho v jisté míře potřeba, protože je spousta případů, kdy se pirát se hrou sice seznámí nelegálně, zadarmo, ale pokračování si již koupí. Takhle to je i v mém případě, všech 5 generací Pokémon her jsem hrál na emulátoru, ale protože Pokémonům fandím, koupil jsem si na podzim Nintendo 3DS XL a Omega Ruby a nedávno i Pokémon Y. Stejné je to i s filmy, je spousta lidí, kteří si film stáhnou, ale nadchne je tak, že na pokračování jdou do kina. Není to jen můj případ, znám takových lidí více, a troufám si říct, že určitě nebudou jediní.

Názor, že si koupené hry vážím více než stažené neuznávám. Pokud je hra dobrá, baví mě i tak. Např. takový Pokémon Crystal či Emerald mě bavil hodně dlouho. Pamatuju si, že jsem v nich naplnil Pokédex snad všemi Pokémony, co se v daných hrách dali získat.

hubik95
[14] Vložila hubik95 dne 12.04.2015 v 16:58:57, Odpovědět
IP hash: 3b9f57f07816a851

tak vám děkuji za rady :D :D :D

[15] Vložil ajvín dne 12.04.2015 v 17:22:07, Odpovědět

[14] hubik95: Vůbec nemáš zač. Pokud se budeš držet mého doporučení, můžeš si r4i kartu pořídit třeba TADY.

John Beak
the Nearly Ultimate One
[16] Vložil John Beak dne 12.04.2015 v 20:31:40, Odpovědět

[15] ajvín: Zrovna tahle karta je pitomá, protože má firmware, který má omezenou funkčnost podle data v konzoli. Takže musíš aktualizovat i když karta funguje i na nejnovější 3DS firmwaru. Až skončí podpora výrobce, budeš si muset přenastavit datum v konzoli.

Jinak funguje bez problémů.

[17] Vložil ajvín dne 12.04.2015 v 21:13:50, Odpovědět

[16] John Beak: Díky za info, tohle je pro mě novinka. Karta mi zatím funguje na 100 procent. Jakou kartu bys doporučoval ty?

[18] Vložil scyther-grovyle dne 12.04.2015 v 21:23:27, Odpovědět
IP hash: 43e33fef846b8842

[17] ajvín: DSTwo

John Beak
the Nearly Ultimate One
[19] Vložil John Beak dne 12.04.2015 v 21:24:14, Odpovědět

[17] ajvín: Z DSkových flashek je nejlepší asi Supercard DSTwo, ale je poněkud dražší.

[20] Vložil Strnadik dne 12.04.2015 v 21:32:26, Odpovědět
IP hash: 58b8a3ea20c939f0

A já se divil, proč po mě R4i chce čas od času změnu data, ale je to minimální námaha a slouží mi dobře.

lisakVUK
[21] Vložil lisakVUK dne 13.04.2015 v 16:50:25, Odpovědět
IP hash: b1c1d6ef3ea53c66

[13] ajvín: Zakladatel téma vznesl konkrétní dotaz na konkrétní hry, takže odpovídat nabídkou flash kazetky je trochu mimo. Tvůj přístup velkého suveréna, který si myslí, že co má a dělá je to nejlepší na světě, takže to musí všem hned aktivně cpát, je v rozporu s netiketou tohoto fóra.

Nicméně oceňuji, že ses v [6] omluvil za arogantní reakci na příspěvek Scythera.

Jinak pro všechny: Téma je dané autorem a flash kazetky to nejsou. Obecně nemám se zmínkami o flash kazetkách problém, protože je lze používat mnoha způsoby a piráství je pouze jeden z nich. Ale otevřená propagace pirátství (někdo shání hru a jiný mu poradí ať si ji ukradne) je již přece jen trochu moc. Amo. beru, že pirátství může být jakž-takž obhajitelné v případě potřeby vyzkoušení si hry před koupí, nicméně to nebyl tento případ, tady autor přímo sháněl konkrétní hry, takže lze předpokládat, že je znal natolik, aby si byljist, že je chce. V případě 3DS her jsou mnohdy k dispozici pro tento účel demoverze, takže tenhle argument taky tak docela neobstojí. Navíc není pravda, že pirátstvím nikdo nic neztratí, to jakž takž platí v případě hry v módu jednoho hráče. V případě hry více hráčů (multiplayer) prostřednictvím internetu již Nintendo začalo banovat konzole, které spouští pirátské hry.

Přitom typ kazeky není ani tak důležitý - každá něco nabízí a naopak něco nepodporuje.. ale to podstatné je jinde. Každá 3DS hra má unikátní ID přímo v datech hry. Pokud by každý používal jen "rip" své kazetky, pak s tím není problém, každá hra je unikát a pokud je flash kazetka trochu slušná, pak hra může fungovat jako originál. Piráti však svou hru nemají a stahují si ripy kazetek z internetu. Je tedy jasné, že jednu kopii sdílí více lidí. Přitom změnit ID kazetky není snadné a Nintendo to čím dál víc hlídá a ověřuje.

A samozřejmě bez originální hry se nelze zúčastnit oficiálních turnajů, ani těch, které pořádá a ceny sponoruje naše stránka.

Zpráva byla změněna dne 13.04.2015 v 17:07:24

[22] Vložil ajvín dne 13.04.2015 v 17:05:50, Odpovědět

[21] lisakVUK: A právě proto, že slečnou požadované hry už přístup na internet nemají, jsem jí doporučil flash kartu. Je totiž dost možné, že o něčem takovém neví, a pokud by jí toto řešení dostačovalo, nemusela by zbytečně investovat spoustu pěněz do her.

Pokud se chce člověk účastnit oficiálních turnajů, pak samozřejmě nákup originálních her jednoznačně doporučuju.

O tebou zmiňované ochraně vím, kartu Sky3DS si plánuju koupit ale až za dlouhou dobu, v současnosti si spíše pročítám různé zahraniční články věnující se problematice private headerů, protože se zdá, že lidé, kteří je používají, zatím problémy s odhalením nemají.

lisakVUK
[23] Vložil lisakVUK dne 13.04.2015 v 17:14:22, Odpovědět
IP hash: b1c1d6ef3ea53c66

[22] ajvín: Stihl jsi zareagovat dřív než jsem provedl korekci svého příspěvku..

Jinak v podstatě jsou 2 metody... kopie kazetek (3DS soubory) či e-shopové verze (CIA), které se instalují přímo na SD kartu v konzoli. Kazetky mají unikátní hlavičku, platí co jsem psal. E-shopové verze používají místo toho unikátní číslo konzole. Ty zatím procházejí, ale není až takový problém zkontrolovat, zda z konzole daného ID proběhl v e-shopu nákup onoho programu. Obávám se, že zablokování pirátských her pro multiplayer (vyjma lokálních) je jen otázkou času.

Jinak taky nejsem z politiky Nintenda nějak extra nadšený, zejména mě hodně vadí potřeba Nintendo ID už nejen v případě demoverzí, ale i v případě her jako je Pokémon Shuffle nebo Pokémon Rumble World, které prostě bez Nintendo ID legálně nijak sehnat nelze.

Zpráva byla změněna dne 13.04.2015 v 17:17:42

[24] Vložil Kochta dne 13.04.2015 v 17:29:39, Odpovědět
IP hash: b56f127e7b6793b9

[1] hubik95: Pokud máš smartphone stáhni si DraStic emulátor a hrej pokémony 1.-5. generace na něm, možná ztratíš detaily jako pokéwalker nebo pokéradar ale zase je to mnohem pohodlnější hrát jednou rukou.

Nebo hrej FR/LF, tam neztratíš nic ;x

[25] Vložil ajvín dne 13.04.2015 v 17:58:46, Odpovědět

[24] Kochta: Já ti nevím, Kochto, Pokémony jsem hrál na konzoli, počítači, smartphonu i tabletu, ale co se pohodlnosti a přívětivosti týče, tak konzoli se nic nevyrovná. Na druhou stranu, tebou navrhované řešení je jednoznačně nejlevnější, přesněji nestojí vůbec nic, to se musí nechat.

[26] Vložil Kochta dne 13.04.2015 v 18:09:29, Odpovědět

[25] ajvín: Stačí si trošku pohrát s layoutem, v případě dejme tomu Contry máš pravdu, tam se na dotykáči hrát nedá jelikož hra vyžaduje reflexy a ty vyžadujou nějakou odezvu (tlačítko), ale pokémoni jsou prakticky na 'tahy' a většina z nich ani nevyužívá všechny tlačítka která na DS jsou takže na jeden dejme tomu 4.5 palcový displej krásne nacpeš 'oba' displeje a ještě ti zbyde místo pro D-pad, A/B a případně nějakej ten 'select' nebo co navíc budeš potřebovat, jelikož v práci často pracuju jednou rukou a za chůze tak mi zbývá jedna ruka na mobil, a jednou rukou si na DS nebo GBA bez nějakýho nástavce nezahraju a nástavec zase zabrání rychlému schování v momentě kdy potřebuju obě ruce. Hrál bych teď White2 ale jelikož mám jeden z mála smartphonů který používá Intel architekturu a tudíž DraStic na něj není dělaný (seká se) tak se musím spokojit s LeafGreen (pokémony od 4. generace stejně nemá cenu hrát, akorát soul silver ji zachraňuje)

[27] Vložila behold3r dne 13.04.2015 v 18:18:39, Odpovědět
IP hash: f675c0ba9727d9a5

[26] Kochta: 3. a 4. generace mají v options možnost mačkat L místo A. HG/SS k tomu dokonce přidala zámek na běhání. FYI.

[28] Vložil Kochta dne 15.04.2015 v 20:02:15, Odpovědět

[27] Behold3r: Vím, v případě hraní na mobilu jde ale o počet tlačítek, to jestli si tam zobrazíš L nebo A už je fuk.

A zámek na běhání ♥♥♥ kde je mu jen konec.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky