Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

14. Pokéčundr+ (2015)
So 1.8. - Ne 9.8. 2015

Fotoreport :)

img
[1] Vložila Organizatori dne 05.11.2014 v 02:11:50, Odpovědět
IP hash: 95e0b370d720e335

Chtěli jste ho delší, chtěli jste ho lepší. A tak ho máte. Letos můžete s Pokémony strávit o den déle, než obvykle

Důležité informace:

Kdy: So 1.8. - Ne 9.8. (první týden v srpnu)

Kde: Kemp Kajlovec - Hradec nad Moravicí

Cena:

postel/týden: 1333Kč / 50 EUR (vč. rekreačního poplatku)

zem: 700/týden (přednost má zaplnění postelí)

stan/týden: 400 Kč (osoba) + 400 Kč (stan)

Způsob ubytování

Jedná se pro změnu o klasický kemp. K dispozici budeme mít budovu s pokoji a celkem 28 lůžky, přesný rozpis počtu lůžek na pokojích doplním brzy. V případě zaplnění bude možné doobjednat ještě samostatné chatky, ty však již mohou být umístěny mírně bokem a také jsou o trochu dražší.

Rezervace:

Vzhledem k předpokládanému vysokému zájmu se prosím o svá místa ke spaní hlaste co nejdříve. Pokud byste výslovně chtěli samostatnou chatku, dejte rovněž vědět.

Pokud si chcete zajistit místo, je třeba zaplatit zálohu ve výši 333Kč na účet 35-6510870257/0100 (KB). Do poznámky vždy uveďte "přezdívka - čundr 2015", ať mohu platbu identifikovat. Doplatek bude třeba až zhruba 2 měsíce před akcí.

Stravování:

Přímo v objektu je restaurace, za zvýhodněnou cenu nám zde nabízí polopenzi (klasická snídaně a na večeři vždy výběr ze dvou jídel), pokud by o toto měl někdo zájem, dejte vědět. Předem ale varuji, že budeme chodit na výlety a nikdo nezaručí kdy se vrátíme a zda se nenajíme po cestě.

Účastníci:

Pokoj 1 "Nora" (6+1 míst): (zaloha 1000+500+1300 = 2800)

lisakVUK, Scyther (1000), Charmy, Raichu, Pikachu, +2

Pokoj 2 "Cela 583" (6+1 míst):

Dratini, Chimchar, Turtwig, Chikorita, Eevee, Piplup, ?

Pokoj 3 "Útulek" (6+1 míst):

Thes + Ryuu, En-Cu-Kou, Morx, Kimi, Adyk, Ender, ?

Pokoj 4 "#pokecz" (4+1 místa):

Behold3r, ,Terrion, Sanky (pípa), JohnBeak,

Laira

Pokoj 5 "Černá díra" (4+1 místa):

JD, Ian, ??, ??

Pokoj 6 "Doupě" (2+2 místa):

Yamato, Cool, Misty

Stan 1:

Suicune Wolf + Taiki

+místa jsou místa na zemi, jedná se o hrubý odhad, celkem 28+7=35 míst)

Zatím nezařazení do pokojů:

tučně napsaná jména již zaplatila celý pobyt

malým jsou psi

Program:

Klasika známá z předchozích akcí, výlety, hry, koupání atd.. Jelikož se jedná o společnou akci, lze předpokládat větší počet účastníků a z toho plynoucí rozskupinkování (př. skupinka se vydá na výlet, zatímco jiná skupinka pujde na koupání, případně zůstane v kempu a bude se věnovat společenským hrám).

Akce není klasicky organizovaný tábor, ale společný pobyt fanoušků Pokémonu. Obvykle bývá účast tak půl na půl co se týká dospělých a nezletilých. Na akci budou tradičně přitomni lidé působící jako vedoucí (Morx, Vuk, případně kdokoliv jiný z dospělých, komu rodiče nezletilou osobu výslovně svěří), kteří budou na nezletilé dohlížet a dbát na dodržování režimu, stravování atd. podle přání jejich rodičů.

Informace pro nováčky (případně jejich rodiče):

Tábory/čundry již pořádáme 14 let. Pro představu jak to asi vypadá se můžete podívat na fotografie z předchozích akcí. Pro více informací kontaktujte někoho z organizátorů: lisakVUK, mail: lisakvuk@centrum.cz, nebo Morx, mail: morx@pikachu.cz, buď e-mailem, nebo zprávou přímo tady na stránce. V případě mladších zájemců je možné osobní setkání s rodiči z Prahy, Brna, Ostravy a okolí. S ostatními zájemci je to komplikovanější, ale snažili bychom se také vyjít vstříc, závisí na tom, kam by bylo třeba jet...

Společná cesta

Z Prahy

PokéBus (max. 9 osob):

Odjezd: 10:00 - Praha Hl.n. - jižní východ - parkoviště pro Taxi

Zájemci: Morx, Adyk (přistoupí), Kimi, Terrion, JohnBeak, Behold3r, Sanky, Raichu, Charmy, Pikachu, Scyther, Misty.

Společná cesta vlakem:

Z Brna a Ostravy:

Z Brna: sraz v 8:40 na hlavním nádraží, u toho mini květinářství v hlavní nádražní hale

Z Ostravy: sraz ve vlaku, uložte si číslo na Thes a volejte, kdybyste nás tam náhodou nemohli najít: 601392218

Odjinud: Pokud máte zájem zorganizovat, nebo aby pro vás někdo zorganizoval společnou cestu z jiného města, napište.

Moderátor upravil zprávu dne 04.08.2015 v 12:44:14

Příspěvky 178 – 197 z celkem 197. Zobrazit vše.

John Beak
the Nearly Ultimate One
Trolling je umnění | Design Your Universe
John Beak's Website | PokéSport (VGC)
[179] Vložil John Beak dne 12.08.2015 v 21:24:10, Odpovědět
IP hash: 5e9547743a81956b

Tak jsem se konečně dostal ke shrnutí turnajů. Stihli jsme 4 velké turnaje.

Žel, rychlé DS turnaje se stihly až po odjezdu velkého množství pokémonů.

Vezmu to chronologicky. V dalším příspěvku bude statistika a achievemenety.

Výsledky turnajů:

F-1 Pole Position 64 (N64)

Úterý 04.08.2015 | Účast: 13 pokémonů | Organizoval: Péťa Pikachu

Time Trial (10 kol), Monza, auto dle výběru, bez změn nastavení auta

PHráčČas
1.Terrion1:10,64
2.John Beak1:14,76
3.Laira1:17,24
4.Jirachi1:25,56
5.Charmy1:28,16
6.Morx1:29,36
7.Chimchar1:30,12
8.Kimimari1:32,28
9.Pikachu1:32,44
10.En-cu-kou1:36,12
11.Eevee1:36,32
12.Adyk1:43,00
13.Chikorita1:46,72

První turnaj proběhl dost spontánně. Péťa Pikachu si v pondělí řekl na N64 o jinou hru. Tak jsem mu tam dal formule. On pustil Time Trial a na hře bez savu mu to po první jízdě ohlásilo, že udělal traťový rekord. Tak se ihned rozhodl uspořádat turnaj a ten vyhlásil na následující den.

Během samotného turnaje jsem se už organizace ujal já, protože Péťa Pikachu se věnoval většinu času venkovním aktivitám.

Před turnajem jsme měli nejrychlejší časy já, Terrion a Laira, takže jsme se rozhodli, že si zajedeme až na konec, aby to bylo napínavé. To se ukázalo být výhodné, protože jsme zjistili, že auta jezdí různě dobře. Schumacherovo Ferrari, se kterým hrála většina, mělo sice top speed někde přes 310, ale chyba ve hře způsobovala předčasné řazení na automatické převodovce, kvůli kterému většinou jelo na rovinkách pomaleji (ačkoli manuální podřazení a opětovné zařazení nahoru to postupně opravilo). Takže jsme si na závěrečné jízdy vzali McLaren, který tímto problémem trpěl nejméně.

Nepovedlo se mi napodobit výkony z tréninku a na zlepšený čas Terriona jsem výrazně nestačil. Teď už vím, že proto, že jsem do některých zatáček moc brzdil.

Někteří se o lepší výsledek připravili sami. Péťa Pikachu měl v tréninku o 4 vteřiny lepší čas a Morx naopak ve svých dvou nejlepších kolech omylem zajel do boxů.

Pokémonům arkádové ovládání vyhovovalo. Například En-cu-kou jezdil úplně bez brždění a zpomaloval se výjezdy do trávy.

Celkově vydařený neplánovaný turnaj.

Pokémon Stadium minihry (N64)

Čtvrtek 06.08.2015 | Účast: 12 pokémonů | Organizoval: John Beak

Hrály se tři skupiny po čtyřech na 3 poháry.

Vítězové skupin postupovali přímo do finále.

Čtyři nejlepší z dalších pozic postoupili do druhé šance.

Druhá šance se hrála na 4 poháry a vítěz postupoval do finále.

Finále se hrálo na 5 pohárů.

1. John Beak

2. Terrion

3. Sanky

4. Behold3r

5= En-cu-kou

5= Dratini

5= Raichu

8= Laira

8= Chikorita

8= scyther

8= Suicune Wolf

8= Turtwig

Finále:

John Beak 5

Terrion 3

Sanky 2

Behold3r 0

Druhá šance:

Terrion 4

Dratini 2

En-cu-kou 2

Raichu 2

Skupina A:

Sanky 3

Dratini 1

En-cu-kou 1

Laira 0

Skupina B:

Behold3r 3

Raichu 1

scyther 0

Suicune Wolf 0

Skupina C:

John Beak 3

Terrion 2

Chikorita 0

Turtwig 0

Turnaj měl dlouhou pauzu před finále, protože když jsem vydal pokyn, ať si všichni vezmou ovladač, Behold3r odmítl jediný zbylý a následně Terrion odmítl hrát, pokud nebude hrát Behold3r. Behold3r si po pauze vyžádal ten ovladač, který předtím nechtěl. Kvůli vzniklému zdržení se ale už ve čtvrtek nestihly další turnaje.

Pokémon Stadium 2 minihry (N64)

Pátek 07.08.2015 | Účast: 11 pokémonů | Organizoval: John Beak

Hrály se tři skupiny po čtyřech na 5 hvězd.

Vítězové skupin postupovali přímo do finále.

Čtyři nejlepší z dalších pozic postoupili do druhé šance.

Druhá šance se hrála na 6 hvězd a vítěz postupoval do finále.

Finále se hrálo na 7 hvězd.

1. Sanky

2. Terrion

3. John Beak

4. Behold3r

5= Eevee

5= En-cu-kou

5= Raichu

8= Adyk

8= BlackChar

8= Chikorita

8= Laira

Finále:

Sanky 7

Terrion 3

John Beak 2

Behold3r 0

Druhá šance:

Behold3r 6

Eevee 4

En-cu-kou 4

Raichu 4

Skupina A:

John Beak 5

Adyk 0

Behold3r 0

Chikorita 0

Skupina B:

Terrion 5

Dratini 3

Eevee 3

Raichu 2

Skupina C:

Sanky 5

En-cu-kou 1

BlackChar 0

Laira 0

V pátek ráno se odehrál turnaj v minihrách z Stadium 2. Ten měl dvě velmi dramatická kola.

Skupina B byla velmi vyrovnaná a Raichu vedl před posledním kolem, ale Terrion mu sebral 2 hvězdy a vyhrál, čímž se Raichu propadl na poslední místo ve skupině a musel čekat, jak dopadne skupina C, jestli se vůbec dostane aspoň do druhé šance, což se mu nakonec podařilo.

Před druhou šancí z turnaje odstoupil indisponovaný Dratini. Pozici náhradníka obsadil Behold3r, který byl na nejlepší pozici z těch, co měli v základní skupině 0 bodů, a tuto příležitost využil k postupu do finále po velice těsné výhře.

Mario Kart 7 (3DS)

Pátek 07.08.2015 | Účast: 15 pokémonů | Organizoval: John Beak

VS 150cc se všemi itemy bez CPU.

Hrály se dvě kvalifikační skupiny. Z každé postupovali první 4 pokémoni.

Pak se hrálo finálové kolo pro 8 nejlepších pokémonů.

1. Terrion
  2. John Beak
  3. Sanky
  4. Raichu
  5. Charmy
  6. Morx
  7. Yamato
  8. Chimchar/Péťa Pikachu
  9. Eevee
  10. Laira
  11. En-cu-kou
  12. Thes
  13. Adam
  14. Kimimari

Finále:

1. Terrion 36

2. John Beak 28

3. Sanky 21

4. Raichu 21

5. Charmy 19

6. Morx 17

7. Yamato 9

8. Chimchar/Péťa Pikachu 5

Skupina A:

1. Terrion 34

2. Sanky 30

3. Morx 19

4. Raichu 14

5. Eevee 12

6. Thes 9

7. Kimimari 6

Skupina B:

1. John Beak 36

2. Charmy 23

3. Yamato 20

4. Chimchar 15

5. Laira 11

6. En-cu-kou 10

7. Adam 9

Největší turnaj letošního čundru proběhl v pátek večer. Bylo to na poslední chvíli, protože řada pokémonů odjížděla v sobotu ráno. Žel, kvůli tomu se nestihl dohrát pokémoní dračák, který pořádali Yamato, Raichu a Dratini.

V kvalifikaci byla skupina A zdržena technickými problémy u En-cu-koua, kterému to v druhém závodě vypadlo a proto se muselo jet odznova. En-cuovi to vypadlo podruhé v posledním závodu, čímž přišel o možný (byť nepravděpodobný) postup, protože celou skupinu jsme už znovu hrát nechtěli. Skupina B odjela bez problémů.

Ve finále přestala hra Chimchara bavit a tak předal konzoli Péťovi Pikachu, který to za něj dohrál. Celkovou výhru si zajistil už před posledním závodem Terrion, který se dokázal nejlépe vyhnout nástrahám, zatímco John Beak se Sankym (a občas ostatními) se navzájem ničili itemy. V posledním závodě poprvé vyhrál někdo jiný, než Terrion, a John Beak si touto výhrou pojistil druhou pozici.

Pak už se hrály jen menší turnaje.

Bomberman 2 (DS)

Sobota 08.08.2015 | Účast: 8 pokémonů | Organizoval: John Beak

Hrálo se na 3 poháry, standardní pravidla s Revenge.

1. Behold3r 3
  2. Morx 2
  3. scyther 1
  4. Sanky 1
  5. John Beak 1
  6. Terrion 1
  7. Kimimari 0
  8. Turtwig 0

V polovině se někomu odpojila hra, takže spadla celá skupina. Naštěstí jsme si pamatovali aspoň počet pohárů, takže celkové pořadí jsme pak sčítali z pořadí před a po výpadku. Turtwiga hra nebavila a po výpadku se tak hrálo bez něj. Pořadí hráčů s jedním pohárem podle pomocného skóre jsme odhadovali, ale je přesné, protože jsme si pamatovali, kolik zhruba kdo měl.

Tetris DS (DS)

Sobota 08.08.2015 | Účast: 5 pokémonů | Organizoval: Behold3r

Po výhře si každý zvýšil handicap o 1. Hrálo se, dokud nevyhrál hráč s maximálním handicapem 5.

Skóre jsou počty výher.

1. John Beak 5

2. Behold3r 2

3= BlackChar 0

3= Sanky 0

3= Terrion 0

Původně chtěl John Beak pořádat turnaj v Tetris Party Deluxe, ale protože se nikomu nelíbily itemy a nikdo kromě Johna (který měl v rozehrané hře jako jediný výhry) nechtěl hrát znovu stejnou hru, organizaci převzal Behold3r se starší verzí Tetrisu pro DS, která ještě nepoužívá standardizovanou herní mechaniku The Tetris Company a tudíž např. nemá comba.

Moje neznalost mechaniky umožnila Behold3rovi dvě výhry, což aspoň udělalo přesnější pořadí, než bylo v předtím rozehrané Tetris Party Deluxe. V Tetris DS jsou handicap rychle padající dílky. Na pětku padají instantně. Po dlouhém boji s BlackCharem jsem vyhrál na první pokus s nejvyšším handicapem a tím jsem vyhrál i celý krátký turnaj.

Puyo Puyo 15th Anniversary (DS)

Sobota 08.08.2015 | Účast: 4 pokémoni | Organizoval: John Beak

Hrála se 3 kola Puyo Puyo 2 a 3 kola Puyo Puyo Fever.

1.John Beak2+2+1+2+2+110
2.Sanky0+1+2+0+0+25
3.Behold3r0+0+1+0+0+01
4.Terrion0+0+0+0+0+00

U nás ne příliš známá japonská puzzle hra s barevnými fazolemi přilákala jen jednoho hráče, který s ním neměl předchozí zkušenosti ze single playeru. Pořadí nebylo překvapivé, ale některá kola jsme si hezky zahráli.

Hráli jsme rovněž průběžně dva arkádové turnaje na nahrání nejvyššího skóre.

Pikachu's Beach (GB)

Organizoval: John Beak

1. John Beak 6952

2. Laira 6556

3. Terrion 5735

4. Sanky ~4500

(hrálo i mnoho dalších pokémonů, ale jejich výsledky neznám... pokud jste hráli, přihlašte se mi, abyste dostali účast pro achievementy)

Minihra v Pokémon Yellow se hrála zhruba od středy. Předtím jsem totiž musel nejdřív dojít ve hře do lokace, kde se dá hrát. V Ostravě jsme totiž tuto hru hráli v RetroHerně a pravděpodobně při neopatrné manipulaci s Super Game Boyem na SNES mi někdo zničil save. Ten jsem kvůli nekompatibilitě s Mega Memory Card neměl možnost zazálohovat, takže jsem musel hru rozehrát znovu. Naštěstí jsem si aspoň stihl vyfotit rekord, než jsem přišel o save. Před čundrem jsem si pak nechal preventivně vyměnit baterii, za což zaslouží poděkování lisakVUK.

Mnoho pokémonů si hru vyzkoušelo, ale turnaj s omezeným počtem pokusů jsem uspořádat nestihl. Protože beru podobně jako v Icy Toweru alespoň výsledky nahrané během čundru.

Cestou z čundru jsem v pokébusu překonal jak výkon z čundru, tak zmiňovaný rekord.

Icy Tower (PC)

Organizoval: John Beak

Floor + max(Combo, Lost Combo); John Beak má handicap - nepočítá se mu Floor

1. John Beak 655+570=570

2. Sanky 304+93=397

3. Chimchar 293+86=379

(hrálo i mnoho dalších pokémonů, ale jejich výsledky neznám... pokud jste hráli, přihlašte se mi, abyste dostali účast pro achievementy)

Původní plán byl odehrát tradiční formát: každý má 10 minut na nahrání výsledků. Podle tohoto formátu ale stihli odehrát jen dva hráči (Chimchar a John Beak) a oba během nich shodou okolností dosáhli svého nejlepšího výsledku.

Hned tři pokémoni překonali výkon, který vloni stačil na výhru. Chimchar se výrazně zlepšil. Největšího úspěchu jsem ovšem dosáhl já. Hned tři hry by mi stačily na první místo na jakémkoli čundru. Poslední hrou jsem pak dosáhl nebývalého výsledku, když jsem překonal svůj osobní rekord v combu na live turnajích. 150 pater na poslední rychlosti je pro mě po několika letech bez tréninku naprosto vynikající výkon. Replay si můžete stáhnout ve výsledcích.

I proto mě mrzí, že účast byla tak malá.

John Beak
the Nearly Ultimate One
[180] Vložil John Beak dne 12.08.2015 v 22:33:27, Odpovědět

Jak jsem avizoval před čundrem, za účast v turnajích bude odměna. Vypadá takto:

Ano, jedná se o odznak. Před čundrem jsem si je vytiskl a zalaminoval. Na čundru jsem je měl pořád u sebe, ale nestihl jsem udělat vyhodnocení turnajů, takže udělování odznaků proběhne dodatečně.

A za co že odznaky?

Achievementy za turnaje

Pro turnaje jsem vymyslel důmyslný systém achievementů, který odměňuje hlavně účast, ale také výsledky.

Achievementy jsou za:

• účast v turnajích a podílení se na organizaci
  • účast v turnajích na různých platformách
  • účast v turnajích v různých herních módech (single player, hráč proti hráči, skupina)
  • účast v turnajích v různých herních žánrech
  • výsledky v turnajích (výhry, pódia, poslední místa)

Takto jste si vedli:

(velký obrázek)

Všech 14 achievementů neposbíral nikdo. Nejblíž jsem k tomu byl já (nikdy jsem nebyl poslední) a Sanky (nic neorganizoval), následování Terrionem, Lairou a Behold3rem.

Nevím, kdo všechno hrál Icy Tower a Pikachu's Beach. Kdyžtak se přihlašte; zapíšu vás klidně bez skóre.

Původně jsem měl v plánu udělovat odznaky jen pokémonům, kteří si je zaslouží usilovnou účastí. Ale jelikož se mi nepovedlo předem vyhlásit pravidla, myslím si, že si odznak zaslouží každý, kdo se nějakého turnaje zúčastnil.

Prozřetelně jsem předem natiskl 24 odznaků, protože jsem věděl, že právě tolik pokémonů se alespoň jednoho turnaje zúčastní. Tudíž stanovím počet achievementů potřebný na zisk odznaku na 3 a každý odznak dostane ^^

Odznaky vám předám buď osobně na pokésrazech, nebo pošlu Zásilkovnou.

Odznak získali: Adam, Adyk, Behold3r, BlackChar, Charmy, Chikorita, Chimchar, Dratini, Eevee, En-cu-kou, Jirachi, John Beak, Kimimari, Laira, Morx, Péťa Pikachu, Raichu, Sanky, scyther, Suicune Wolf, Terrion, Thes, Turtwig, Yamato

Nějaké statistiky

Odehráli jsme celkem 9 turnajů.

Největšího v Mario Kart 7 se zúčastnilo 15 pokémonů.

Nejvíc výher (5) mám já. Nebýt Bombermana, byl bych vždy na pódiu.

Terrion mě porazil třikrát ze čtyř velkých turnajů a má z nich nejvíc výher (2), takže byl lepší.

Hned 4 pokémoni skončili poslední ve všech turnajích, kterých se zúčastnili. BlackCharovi se přitom dokonce podařilo získat i jedno pódiové umístění. Přeborníkem je pak Chikorita, který byl poslední nebo děleně poslední hned třikrát. Má můj obdiv za výdrž a statečnost.

Letos jsem poprvé vyhrál Icy Tower na pokéčundru.

To by asi stačilo. Možná ještě sepíšu report, co jsem dělal celý čundr, abych měl nad čím za několik let kroutit hlavou, co jsem to psal za nesmysly.

Díky za účast

[181] Vložilo Sanky dne 12.08.2015 v 22:42:38, Odpovědět
IP hash: f741b8d94396424

Tímto gratuluji Behold3rovi a Terrionovi za zůčastnění se mého stadionu a vítězstvím nad ním. Oba na čundru porazili hru Pokémon Blue v čase méně než 30 minut a získali tak Chybějící odznak.

Zpráva byla změněna dne 12.08.2015 v 22:43:12

[182] Vložila behold3r dne 12.08.2015 v 22:53:53, Odpovědět
IP hash: f675c0ba9727d9a5

Čundr byl špatný, protože jsme se nestihli podívat ani na jeden díl Powerpuff Girls. Když ale pominu tenhle fakt, tak byl čundr špatný, protože jsme nestihli odehrát víc jak jedno sezení poké dračáku. Když ale pominu i to, tak byl čundr dobrý, protože tam byli pokémoni.

Někteří z nich zkusili vyzvat i můj stadion, který je lepší než Sankyho stadion. Na seznam a skóre všech osmi vyzyvatelů se můžete podívat na jeho stránce.

John Beak
the Nearly Ultimate One
[183] Vložil John Beak dne 13.08.2015 v 11:39:25, Odpovědět

A ještě jeden dodatek k turnajům.

Jinak koukám, že z toho, co bylo vyhlášeno na papíru, se stihla odehrát většina. To považuju za úspěch.

Nestihl se kvíz v Stadium 2. To uděláme příští rok.

Nestihl se PikaBall 2. To mě velice mrzí, protože to je jedna z mála nostalgických her (tahle byla ke stažení na starém Pika), kterou jsme si ještě turnajově nezahráli. Hrála se jen na srazech, ale tam se sekala klávesnice.

Rovněž se nestihl karetní Pokémon Rumble, ale ten jsme hráli již vloni.

Pokémon Puzzle Challenge nechtěl kromě mě a Sankyho nikdo hrát. Tak jsme si aspoň zahráli spolu a těsně jsem zvítězil. Alternativu v podobně Puzzle League jsem nestihl zoraganizovat.

A nestihli jsme odehrál F1 2011, protože Raichu odjel v sobotu a bez něj už jsem to dělat nechtěl.

Z nezapsaných mě pak mrzí nedostatek času na organizaci netradičních turnajů v Mario Kartu. Konkrétně o MKNavi (dva hráči na jedné konzoli - jeden řídí a nevidí, druhý vidí a naviguje) pro dvojice se mi někteří opakovaně hlásili. K hraní MKDDS by byl spíš problém pokémony přesvědčit.

Turnaj v Gen I pokémon hrách jsem pak kvůli časové náročnosti zavrhl úplně.

Každopádně mám dobrou představu, co dělat příští rok a co zlepšit.

A mohl bych ještě někdy napsat ten report...

Zpráva byla změněna dne 13.08.2015 v 11:57:58

lisakVUK
[184] Vložil lisakVUK dne 13.08.2015 v 11:59:49, Odpovědět
IP hash: 24ede23519b4d7a1

[183] John Beak: Jak se na to tak dívám, toho hraní tam na můj vkus bylo stejně až moc. Čundry nejsou a nikdy nebyly pařanské akce a podle mého názoru (který ale nikomu nenutím) by tam třeba stolní konzole vůbec nemusely být. Na hraní her by podle mě byly vhodnější zcela jiné akce, jako byly třeba 24hodinové pařby v Brně atd.. Podle mě je škoda jezdit do přírody do kempu a pak tam trávit čas (a týden uteče jak voda) hraním v kempu.

Tím vůbec netvrdím, že bych snad chtěl v budoucnu nějak herní akce na čundru omezovat, holt čundry jsou nyní již hromadnější akce které se skupinkují a existuje-li skupinka lidí, kteří tam jedou primárně za hraním, proč ne. Ale zároveň je třeba vzít na vědomí, že jiná skupinka lidí tam jede za účelem venkovních aktivit.. a tudíž nemá cenu se snažit koordinovat termíny akcí tak, aby si herní a venkovní akce vzájemně nekolidovaly. Na čundrech byly venkovní akce, výlety, vždy otevřené. V tom bylo právě to jejich kouzlo oproti třeba srazům na nějaké odpoledne. Nebylo třeba až tak řešit jestli se z výletů vrátíme v 10, 12 nebo třeba až ve 2 ráno. Pauze se dělaly podle potřeby, klidně se neplánovaně posedělo v v nějaké restauraci atd.. Kdybychom se měli každý den honit na nějaký turnaj, tahle pohoda by byla narušena.

Osobně jsem se žádného turnaje nezúčastnil. Neustále jsem měl co dělat. Když už vyšla chvíle a byli jsem v kempu, tak jsme si raději zahrál s přáteli stolní hru jako Bang! nebo 7 draků. Koukání do monitorů a obrazovek mám za celý rok až nad hlavu...

John Beak
the Nearly Ultimate One
[185] Vložil John Beak dne 13.08.2015 v 13:37:18, Odpovědět

[184] lisakVUK: Ty turnaje nezabraly tolik času.

Formule trvaly každému hráči ~20 minut, ale protože hrál vždy jenom jeden, ostatní nebyli nikde vázaní.

Stadium minihry trvaly dohromady zhruba hodinu, stejně tak Stadium 2 minihry.

Mario Kart 7 byl tak třičtvrtě hodiny.

Bomberman, Tetris a Puyo Puyo tak na patnáct minut každé.

Takže účast ve všech turnajích se dala zvládnout za ~3-4 hodiny. To myslím na devítidenní akci není moc. A kromě mě se stejně nikdo všech neúčastnil.

Naopak nějakého turnaje se zúčastnili všichni kromě VUKa, Taikiho (který organizoval se Sui soutěž), Coola (který má osobní důvody proti soutěžení) a Endera s Ewelyn (kteří přijeli jen na poslední den a půl).

Hodně času zabrala akorát organizace ;)

picture
[186] Vložil Buizel dne 13.08.2015 v 17:04:21, Odpovědět
IP hash: abe30cecf9936ff9

[164] Suicune Wolf: Jak jsem předem slíbil, tak tady to je - viz. moje fotka různých Pokévěcí. Přispívám tímto pokémonníma věcma, kterýma chci někoho obveselit v příštím roce z těch pokétvorů, kdo se účastní příští soutěže na Pokéčundru.

[187] Vložila Nejlepší Eevee dne 13.08.2015 v 21:03:38, Odpovědět
IP hash: e75b8eac70777c76

hustý

スイクン おおかみ
*** There are more worms unattached to hooks than impaled upon them, therefore, on the whole, says Nature to her fishy children, bite at every worm and take your chances! ***
[188] Vložilo Suicune Wolf dne 19.08.2015 v 19:13:47, Odpovědět
IP hash: dd5eeeea321a3e78

[186] Buizel: Díky, tož ty věci někam schovej a můžeš nám je dát příští rok přímo na čundru :)

picture
[189] Vložil Buizel dne 22.08.2015 v 22:10:24, Odpovědět
IP hash: abe30cecf9936ff9

[188] Suicune Wolf: Mám to schovaný - ok. :)

John Beak
the Nearly Ultimate One
[190] Vložil John Beak dne 31.08.2015 v 19:08:03, Odpovědět

Při plánování data pro příští čundr se prosím vyhněte týdnu okolo 10.-13.8. a taky týdnu okolo 7.-10.7. Ideální termín je přelom července a srpna. Díky.

Моrx
モルックス

[191] Vložil Morx dne 03.09.2015 v 16:54:47, Odpovědět
IP hash: 398744e3c317e85

[190] John Beak: Čundr je tradičně na přelomu července a srpna. Uvidíme co se dá dělat :)

Моrx
モルックス

[192] Vložil Morx dne 30.09.2015 v 11:53:25, Odpovědět
IP hash: 6292cacec95eed4d

Konecne delam na fotoreportu. Pokud jste mi nekdo dosud neposlal sve fotky, je posledni prilezitost

Моrx
モルックス

[193] Vložil Morx dne 20.10.2015 v 21:29:49, Odpovědět
IP hash: 3bd0fc79e11edb0e

Fotky eviduji tedy konkrétně od En-cu-koua, Vuka, Sui a Kimimari. Nikdo jiný tedy nefotil?

John Beak
the Nearly Ultimate One
[194] Vložil John Beak dne 15.11.2015 v 16:09:28, Odpovědět

V Ostravě jsem začal rozdávat první odznaky za turnaje (viz [180]). Pokud máte nárok na odznak a uvidíme se někde, prosím připomeňte se mi.

Všechny odznaky jsou ručně nadepsané a označené jménem držitele odznaku. Náhradní neexistují, takže je neztraťte!

Zpráva byla změněna dne 15.11.2015 v 16:10:19

[195] Vložil Yamato dne 22.11.2015 v 10:18:24, Odpovědět
IP hash: fa43cae8c181aed8

[194] John Beak: Pokud se v prosinci dostanu do Prahy, dám ti vědět. Jinak potenciálně až na Pokésilvestru.

Náhradní neexistují? Když nejvyšší japonský amwayácký korunní ambasador Nakajima Kaoru přišel v roce 1995 na letišti o kufr, ve kterém měl odznáček ze zlata, platiny a diamantů, taky mu firma dala náhradní... ;)

Моrx
モルックス

[196] Vložil Morx dne 21.02.2016 v 22:01:01, Odpovědět
IP hash: d1ee4e898bf1eddf

lisakVUK
[197] Vložil lisakVUK dne 21.02.2016 v 22:05:02, Odpovědět
IP hash: 4843e5ab8ba53b14

Lepší bude TOTO ;)

[198] Vložilo Sanky dne 21.02.2016 v 22:06:46, Odpovědět
IP hash: f741b8d94396424

Ten tvůj "večerní venkovní veget" byla ve skutečnosti runda pokédračáku :)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky