Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Koupím kryt na pokewalker

ShiroWolfy
[1] Vložilo ShiroWolfy dne 18.08.2013 v 15:38:43, Odpovědět
IP hash: 866cd24e1d2f169

Zdravím. Na začátku prázdnin jsem si koupila (použitou) hru Heart Gold. Nebyl u ní ale bohužel ten kryt na pokewalker s klipem (na pásek). Měl by ho někdo? Prodal by ho někdo? Vím samozřejmě o ebayi ale raději bych z české republiky. Kdybych ho tu sehnala tak by to bylo super ^^

Pidgi
picture
[2] Vložil Toegdip dne 18.08.2013 v 17:21:45, Odpovědět
IP hash: 45313f402e33fd25

Ahoj, bohužel ten kryt navíc nemam. Ale nedoporučuji nosit PokeWalker za pasem. Už jsem tak jeden ztratil, protože šroubek, který to celé drží je moc krátký. Kapsa je jistota. Mám 2 PokeWalkery, někde mám i náhradní kryt, takže kdybych ho našel, tak se ozvu.

Mimochodem, odkud jsi? Hledám hráče na výměny, zápasy a na příští rok planuji výlety na oficiální turnaje v zahraničí, které nejspíš budou už v Pokémon X a Y.

ShiroWolfy
[3] Vložilo ShiroWolfy dne 19.08.2013 v 10:58:47, Odpovědět

Ze zlínského kraje (blíže poblíž Kroměříže). Právě ten klip bycj docela ráda nebo nevím jak vyřeším chození v sukni :D Což nosím docela často vzhledme k svému zájmu o lolita módu ^^". Jinak mě zatraceně štve že nevím o žádných pokemaniacích v okolí kromě jednoho kamaráda poblíž Uherského hradiště :D

Pidgi
picture
[4] Vložil Toegdip dne 19.08.2013 v 18:31:08, Odpovědět
IP hash: 389bf3a28abf7cee

[3] ShiroWolfy: Zkus nějaký model s kapsičkou, pokud existuje. Případně mám vyzkoušeno, že funguje i pokud jej člověk nosí v nějakém módním doplňku jako je taška přes rameno xD Ještě se ale podívám.

A zlínský kraj je pro mne taky drobátko z ruky. Sice jsem z Prahy, ale jsem mobilní a ještě do Brna na otočku bych dojel, dál už je to na dlouho. Naštěstí hry lze hrát i přes Wi-Fi na dálku, ačkoliv to není ono.

Neplánuješ nákup Pokémon X nebo Y? :)

[5] Vložil eeve dne 19.08.2013 v 20:50:35, Odpovědět
IP hash: 6c12a0954dae6ff9

[3] ShiroWolfy: no já jsem ze zlínského kraje :D nejbližší větší město poblíž mám uherský brod :D a to není moc daleko od hradiště :)

ShiroWolfy
[6] Vložilo ShiroWolfy dne 20.08.2013 v 21:25:42, Odpovědět

[4] Toegdip: Pokemon X mám v plánu koupit půl roku, jen čekám na nějaké dárky k předobjednávkám. Je týden od mých narozenin takže IRL "spamuju" rodiče s tím že je to jediný dárek co chci a minulý rok jsem měla celkově dárky o něco dražší :D

[5] eeve: Tak to je blbé na cestování pro mě. Já jsem v Prusinovicích (Holešov, a ještě větší okruh Kroměříž) Ale vím že někde v tom okolí bydlí jeden kluk co má nintendo a poké hry ^^

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky