Prave jsem dohral resp porazil ligu v BW :) cela hra mi zabrala 145h cisteho casu. Hral jsem original japonskou White na svem DSi LL. Tudiz bez zrychlovani nebo prekladu.
Musim rict ze hra se oproti ostatnim Poke hram hraje o mnoho lepe z Route uz nejsou jen blocky mezi mesty ale jsou to opravdu krasne cesty. Jeskyne nejsou pekelna bludiste a ve hre nechodi Fishermani s magickapry. Stadiony jsou krasne provedene a to se tyka i Elite Four. Hra mi pripada svizna a zabavna. S trochou nadsazky rikam ze Story game je nejlepsi ze vsech Pokémon her co se tyce tohoto typu Pokémonů. 5th generace prekvapi a zaujme zjistite ze je vše tak magicke. ve hre je vhodne umisten jak Lucky Egg tak Exp Share. Stejne tak Legenda je dobre načasovaná.
Nejvetsim nepritelem hry je jeji špatné rozlišení v nekterych částech hlavne v zápasech coz je základ tudiz nejvetsi zklamani. Behem hry je tato pixelovatost jeste prehlednutelna a tolerovatelna.
Pokud vas neco zajima ptejte se ale nic v ramci pribehu nebudu vyzrazovat.
Takze jen vseobecne otazky. Pokud bude nekdo Spoilerovat jeho prispevek bude smazan. Pokud se to bude opakovat bude potrestan.