Fórum
Kde by som chytil Regice a ako?
Viem, že Regice sa nachádza v Island Cave. Viem tiež, že Island Cave je medzi Dewford a Petalburg. Ale jak se do ní dostat a chytit Regice?
Ano a je tam přímo vidět to, o na co se "leader Archie" ptal, takže je to OK. Jediné co je 'blbý' u takovýchto odpovědí je, že se odkazuješ na obsah mimo tyto stránky a není možné zaručit, že ten obsah bude za týden, měsíc, rok ještě funkční - tedy někdo druhý s podobným problémem a snahou prolistovat fórum, zda už 'jeho' problém někdo někdy neřešil může v budoucnu najít nefunkční odkazy a nic se t nedozví. Nicméně pak se asi zeptá znova. Obecně bych nebyl rád kdyby se takto dotazy řešily často, ale sem tam, proč ne .. a uznávám že to je názornější a jedodušší než popis..
iba že, ja mám taký sprostý internet, že mi neje spustit ziadne video
Aky je dovod toho aby sa neodpovedalo takto? je to ovela zretelnejsie a lahsie pochopitelnejsie...pokial by bol lepsi postup na pjz.cz tak urcite suhlasim ze na to neodkazovat ale na pjz neni lepsi postup na jeho otazku...to iste si myslim aj o tom odkazovani na tu stranku co nemas rad ohladne anime...kedze na pjz si nemozu najst diely tak preco sa tak branis tomu aby sa odkazalo na stranku kde to anime je?
|
[11] Vložil Ash493 dne 20.12.2009 v 09:44:59, OdpovědětIP hash: 27b57759436684dc
[10] Bill Watson: jenom protože požadujeme registraci :/
[12] Vložil Sir dne 20.12.2009 v 10:41:43, OdpovědětIP hash: 9fa777df501bfcc2
[10] Bill Watson: mezi námí to taky nechápu...kupříkladu s tím anime
dakde som čítal, že je to niečo s relicanthem a brailovým písmom.
[13] leader Archie: 1) Zkus si nainstalovat Adobe Flash Player, pak by ti videa měla jít. Ale kdyby ti to nešlo, tak to napíšu. Ale připrav se na to, že to bude obtížně pochopitelné. Potřebuješ: Dig Surf Dive Relicanth a Wailord spoustu Ultra Ballů :) 1) Musíš chytit Pokémony Relicanth (dá se chytit pod vodou v trávě za užití Dive) a Wailord (Route 129 při Surfování). Ty musíš mít v partě + ještě potřebuješ Pokémona se schopností Dig. 2) Jdi do Pacifidlog Town a plav na západ (směrem do Slateportu). Drž se co nejjižněji (je tam silný proud) a s trochou štěstí se dostaneš na místo, kde lze použít HM DIVE (tedy potopit se pod vodu). Použij ho a proplav tunelem. 3)Dostaneš se do jeskyně s brailovým písmem. Úplně na severu jeskyně je uprostřed panel s brailovým písmem. Před ním použij Dig. Otevře se cesta dál. 4)Zase jdi pořád nahoru k dalšímu panelu s brailovým písmem. Dej si Wailorda na první místo v partě a Relicantha na poslední místo v partě a přečti nápis. 5) Dveře do tří jeskyň se otevřely. 6) Regice se dá chytit v jeskyni na Route 105, vydej se tam. 7) Uvnitř je zase panel s brailovým písmem. Přečti ho (ten uprostřed) a teď musíš obejít celou jeskyni po jejím obvodu (drž se prostě pořád u stěny)směrem doprava. Až se vrátíš na původní místo, panel se otevře a můžeš projít. 8) Teď už ho můžeš polapit Snad jsi to pochopil ...
[10] Bill Watson: Tak nějak nechápu na co reaguješ. Přečti si prosím ještě jednou co jsem psal v [8], není tam nic o tom, že by mi toto řešení v tomtpo případě vadilo. Ano, mám určité výhrady proti odkazům někam jinam (i když je obsah zcela relevantní a v pořádku), neboť jak jsem napsal, nemohu ručit za to, že v budoucnu tam bude stále. Co se táká té anime stránky, pokud budeš na ICQ, můžeme si o tom popovídat obšírněji. Bohužel ty ICQ v profilu nemáš, a Ashe tam nemohu dlouhodobě zastihnout. Jinak asi největší 2 problémy: 1) Nutná registrace, jinak se nedostaneš k ničemu. Registrací nutíte lidi vstoupit do vaší komunity a sháníte ji tady nové členy prostřednictvím lákadla - Pokémon seriálu. 2) Stránka se nezabývá jen Pokémony, ale i anime, které rozhodně nijak propagovat nechci a které IMO ani nepatří na stránku určenou i pro děti.
Souhlasil bych s odkazem na konkrétní stránku vašeho webu, kde by byly díly Pokémonů volně ke stažení, s tím, že není samozřejmě nic špatného na ní uvést informace o tom kdo je nabízí, případně link na hlavní web (kde už se je třeba registrovat). Stažení ale nesmí být podmiňováno žádnou registrací, vstupem do vaší komunity atd.. a nesměly by tam být reklamy na jiné (s Pokémony nesouvisející anime). PJZ je otevřené všem, nekomerční, neziskové a spolupracovat hodláme jen s těmi, kteří mají zájem nezištně (a nejde jen o finanční zisk) pomáhat Pokémon fandům. Zpráva byla změněna dne 20.12.2009 v 23:09:47
[15] lisakVUK: Jako nechci to dál rozpitvávat, ale myslím, že když určitá stránka připravuje exkluzivní stahovatelný obsah, je to poměrně přirozené požadovat reistraci. Neboť kdyby to tak nebylo, každý by si mohl uveřejnit kde chce co chce a onu stránku by vykrádal. Řekl bych že registrací a připojením do komunity si to každý rozmyslí, obzvlášť, když pozná tamější lidi.
Nu, v seriálovém tématu je vidět že spousta lidí (např. Lugia) zveřejňují díly seriálu bez dalších podmínek a třeba s přidáváním CZ zvuku k JP originálu je docela dost práce. Každopádně máte plné právo udělat si stránky podle sebe. Já uvedl jen překážky, které brání naší spolupráci a které jsou důvodem, proč zde odkazy na onu stránku nejsou vítány. Je jen na vás, zvážit, zda spolupráce s PJZ stojí za to, aby jste třeba udělali nějaký kompromis, nebo zda zachováme nynější stav.
Ano mas prvadu ze na strankach je aj iny obsah ale uzivatela to vobec nenuti ho pozerat...napriklad ja navstevujem len Pokemon diskusiu a v ostatnych som nikdy nebol a som tam vyse pol roka...a co ked ma ten dany uzivatel zaujem aj o pokemon a aj o nejake ine anime? Ja si myslim ze ta registracia naozaj nie je taka velka prekazka...
[19] Vložil Wittek dne 21.12.2009 v 11:31:18, OdpovědětIP hash: 2f428d57fef215df
Co se týče té "stránky", viděl bych možná i překážku v občasném "PV".. :D Btw nevim, registrace mi nepřijde jako velká překážka, sám jsem zaregistrovanej na tuctu stránek, který sem navštívil jednou.. A taky jako Bill chodim převážně jenom do pokémon topicu..
dik , REgice som si už chytil na L40. Registeel sa dá chytit v Ancient Tomb. To su také bralá Medzi fortree a lilycove nie? Myslím, že v ich okolí bol aj nejaký hiker...
[20] leader Archie: jo, Registeel je mezi Fortree a Lilycove. Aby se otevřely dveře k němu, musíš jít po přečtení panelu do středu místnosti a použít FLASH.
[22] Bill Watson: ne, FLASH ;)
[23] Steeldude: nezapomínej o jaký typ jde, takže já to musím vědět :)
[25] Bill Watson: jo tak to je možné :) ale nechápu, proč by to měnili :)
Rgirock je určite v desrt. Jak se dostanem ku nemu?
Přidat příspěvek
|
|