Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Obrázky ... co přidat základní obrázky a né jen ty ze seriálu ?

Wartortle
[1] Vložil WolF.Wartortle dne 03.11.2009 v 15:09:33, Odpovědět
IP hash: 5bf5af777422383a

Jak koukam ... máte tu jen obrázky ze seriálu ale co třeba ty základní obrázky atd ? ? ? ... jak je bílé pozadí a na tom je pokémon jak byl poprvé vytvořen ... prostě v základním postoji ... když sem se regnul hledal sem tu Wartortleho v postoji na bílém pozadí nebo prostě jednobarevném pozadí ... Nakonec sem musel hledat jinde až sem našel stránku kde to bylo pokémon po pokémonu a tyhle obrázky ... nechtělo by pod ty seriálové vložit základní obrázky pokémonů ? Jen chci přispět téhle stránce ... myslím že hodně lidí by to ocenilo

[2] Vložil *Impergator* dne 04.11.2009 v 01:28:13, Odpovědět
IP hash: 50caf88f78db25f2

No jak vidim nikdo se jeste nevyjadril tak tedy.

Oficialní artworky Kena Sugimoriho jako je tvůj Wartortle sem nemusíme dávat protože se dají najít kdekoliv na internetu. A byli by tu mozna kdyby fungoval Pokedex ktery zrejme fungovat nebude :/ Serialove obrazky jsou tu uz nekolik let a jsou aspon necim specialni oproti oficialnim artworkum kdyby nekdo shanel nejaky obrazek neni problem napsat na mejl treba me nebo zeptat se na chatu. Krom toho vic se do obrazku hodi s pruhlednym pozadim a originalnejsi je udelat si obrazek necim specialni jako moje verze Croconawa a mimochodem to je novy oficialni Artwork k HG a SS jeste neco by ses rad zeptal?

Wartortle
[3] Vložil WolF.Wartortle dne 04.11.2009 v 07:27:03, Odpovědět
IP hash: 5bf5af777422383a

Ne já jen .... chci pomoci ... myslim že kdyby tu byli enbylo by to na škodu ... že ? Každá věc navíc je dobrá a každá věc tý stránce přispívá ... ten Pokédex by byl dobrý ... aspoň by pak šly uložit ty artwordy jak říkáš ... No snad pude časem ...

Jinak mě zatim nic nenapadá hele ... ale já zase z něčím přídu ... teprv se rozkoukávám v pokémon scéně =o)

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky