Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

PC Pokémoni

Wartortle
[1] Vložil WolF.Wartortle dne 21.10.2009 v 11:02:31, Odpovědět
IP hash: 5bf5af777422383a

Ahojky mam dotaz ... dají se někde stáhnou pokémoni na počítač ... ve free verzi ? Je toto možné ? nebo se hry musí koupit ... děkuji za odpověď

lisakVUK
[2] Vložil lisakVUK dne 21.10.2009 v 11:36:51, Odpovědět
IP hash: 24ede23519b4d7a1

[1] WolF.Wartortle: Oficiální Pokémon hry vycházejí víceméně jen na Nintendo konzole. A určitě nejsou zadarmo. Ovšem existuje šance vyzkoušet si hru (s mnohými omezeními) na PC v emulátoru (což je program, který simuluje hardware Nintendo konzole). Funguje vcelku dobře zejména pro starší konzole jako Gameboy (Color) a Gameboy Advance. Pro emulaci Ninteda DS je již třeba hodně rychlý počítač.

Něco z těch starších (dnes už neprodávaných) her můžeš najít i s emulátory tady na stránce v sekci GB/NDS - Romky (je třeba být zde registrovaný a přihlášený). Je třeba si ale uvědomit, že hraní v emulátoru bez vlastnictví originál hry je nelegální. Tudíž je to tady spíše opravdu jen na vyzkoušení pro ty, kteří by chtěli nějakou hru koupit a nemají moc představu o co jde. Z tohoto důvodu u nás také nenajdete novější DS hry, které jsou aktuálně v prodeji.

lukynstris
[3] Vložil lukynstris dne 25.10.2009 v 16:22:47, Odpovědět
IP hash: 8be77cc9a1b9e5a

Já, už odjakživa používám emulátor na počítač a hraju pokehry přes PC, protože GameBoy nemám a kupovat se mi ho nechce. Je to upně stejné jako by jsi to hrál přes GameBoy. Ovládá se to normálně pomocí šipek, atd.. A na emulaci DS není potřeba žádný moc rychlý počítač, zvládne to snad téměř jakýkoliv počítač se kterým jsem se zatím setkal. Jediná snad nevýhoda je v tom, že nemůžeš s nikým (myslím živým ne NPC) měnit pokemony a hrát online.

[5] Vložil Bill Watson dne 25.10.2009 v 16:45:40, Odpovědět
IP hash: 3f52cb479a4ffbbf

Hej a ty si myslis ze lisak je tu dva a pol dna alebo co?

lisakVUK
[6] Vložil lisakVUK dne 26.10.2009 v 12:27:27, Odpovědět

[3] lukynstris: Odkazy na jiné stránky jsou tu zakázané.. smazáno. Pokud ti funguje emulace DS dobře a rychle, máš zřejmě rychlejší počítač (dvou nebo vícejádrový procesor atd..). Spousta lidí má bohužel zkušenosti jiné.

Podporujeme tady legální hraní legálně koupených her a vysvětlení že "GameBoy se ti kupovat nechce" neberu. Ještě tak chápu, když je někdo závislý na kapesném a na konzoli hru prostě nedostane. Jinak kdo chce hrát ať si hru a konzoli koupí (to je stejné, jako kdyby chtěl někdo jezdit v autě, nechtělo by se mu ho kupovat, tak by ho někde venku ukradl).

lukynstris
[7] Vložil lukynstris dne 26.10.2009 v 20:16:54, Odpovědět
IP hash: 8be77cc9a1b9e5a

[6]Jj promiň za ty odkazy, jsem si to uvědomil až po odeslání.

Wartortle
[8] Vložil WolF.Wartortle dne 03.11.2009 v 14:31:45, Odpovědět

lisak: Nu hele lisaku ... já si to stáhl ... stáhl sem s nějaký hry ... bohužel né od tuď ... a emulátor ... VisualBoyAdvance a stačí mi to ... bohuže lsi myslím že mě chytli pokémoni už pozdě ... když sem byl malí ... koukal sem na ně na nově a byl sem šťastný ... teĎ mi bude za 15 dní ... 19 let ... a už si myslím že na nakupování GamBoye a her ... je pozdě mno ... Hraju CSko sportovně ale tuto už asi kupovat né no ... myslím že je to pro ty mladší lidi ... mě teď stačí ten emulátor a hra jménem : Fire Red ... nejvíc se mi zalíbyla z těch her které začínají jako začíná seriál mno ... JE TO Nelegální ... ale snad to někdo těch pár dnů přežije ...

Jinak bych se pokémonům chtěl do budoucna zajímat jako progamingově a eště citově protože už ten nějaký rok k nim vztah mam ... i v tolika letech ... Snad vám tu nebudu vadit a snad přispěju občas s něčím novím =o)

Moderátor upravil zprávu dne 03.11.2009 v 14:37:35

lisakVUK
[9] Vložil lisakVUK dne 03.11.2009 v 14:42:32, Odpovědět

[8] WolF.Wartortle: Mírný edit - nezveřehjňujeme tady jména ani odkazy na jiné stránky.

Tvůj názor je tvůj, o něm nemá cenu diskutovat, ale musím říct že se hodně mýlíš, zájem o Pokémony není rozhodně limitován věkem. Osobně jsem se seznámil s Pokémony (prostřednictvím seriálu na Nově), když mě bylo již dost přes 20 let a první GameBoy si koupil ještě později. V Pokékomunitě je hodně lidí 18+ což je vidět i na fotografiích z čundrů. O věku to skutečně není.

Jinak nelegálnost je věc jedna, jiná je ta, že v emulátoru nevyužiješ plný potenciál hry, tedy zejména výměny a souboje s jinými lidmi. Odehraješ si příběh .. a tím to pro tebe vlastně skončí.

Wartortle
[10] Vložil WolF.Wartortle dne 03.11.2009 v 14:46:54, Odpovědět

No právě no ... jako vim co máš na myslim vím že máš pravdu jako to jasně chápu sem rozumný člověk že ... ale prostě sám si to nemůžu pořídit a říci si o to někomu ( Myslim tim rodinu přítelkyni ) ... je to trošku pro mě tkový divný no ale tk já si zahraji příběh a budu rád ... aspoň si splnim to že sem si aspoň nějaký pokémony zahrál hele =o) možná ... až mi zkončí rekvalifikace a bude práce ... možná koupím a uvidím ... jinak jako mě to teĎ úplně zmohlo ... v CS máme loga s pokémony ... koukam na netu na seriál ... a hraju a lidi z mého klanu v cs tky hrajou no moc ... sme jak posedlý ... a já sem rád že aspoň si to tkhle zahráti prozatím můžu =o)

lisakVUK
[11] Vložil lisakVUK dne 03.11.2009 v 22:54:04, Odpovědět
IP hash: b8fec0398f76d7c4

Promázl jsem offtopicy. Omlouvám se všem, kterých se to dotklo, ale toto fórum je určené výhradně Pokémonům a s nimi souvisejícím věcem.

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky