Fórum
FT : Happy Hour Smeargle
Hľadám Smeargleho s útokom Happy Hour. Má ho niekto? Mám na výmenu pár breedovaných pokemonov s 6IV, alebo nejaké shiny.
[2] Vložil DK dne 27.06.2015 v 09:48:52, OdpovědětIP hash: 9b0a07006e1ec8a4
[1] Dexter_Two: Nemám, ale taky sháním. Zkouším na serebii, jestli někdo nemá eventového Inkaye nebo Smeargla, který útok osketchoval. Pokud ho tam bude někdo ochotný půjčit, dám vědět :)
[3] Vložil ajvín dne 27.06.2015 v 12:17:22, OdpovědětIP hash: b18f12e4284c1e6
[1] Dexter_Two: To záleží, které 6IV Pokémony, případně shiny Pokémony nabízíš.
[6] Vložil ajvín dne 27.06.2015 v 19:24:05, OdpovědětIP hash: b18f12e4284c1e6
[4] Dexter_Two: Ano, mám ho. Pokud máš ještě zájem, mohl bych za něho dostat toho 6IV Bagona? Dopředu říkám, že je ten Smeargle naklonovaný, takže bych si od tebe Bagona jenom půjčil, naklonoval, a zase ti ho vrátím (je mi jedno za koho), aby ti nevznikla škoda. Protože já o toho Smeargla taky nepříjdu.
[7] Vložil DK dne 27.06.2015 v 19:53:22, OdpovědětIP hash: 9b0a07006e1ec8a4
[6] ajvín: Hm, je opravdu nutné je klonovat? Já myslel, že by stačilo použít jakéhokoli jiného Smeargla a Sketchem Happy hour získat od toho původního.
[8] Vložil ajvín dne 27.06.2015 v 20:16:58, OdpovědětIP hash: b18f12e4284c1e6
[7] DK: Původně jsem si mezi nimi dal zápas (mám dvě konzole). Během zápasu se Smeargle Happy Hour naučil, ale po skončení souboje už zase uměl Sketch. Proč máš problém s klonovaným Pokémonem? Je to přece ten samý, jenom je tu dvakrát. Klonování je podle mě super věc: Oba hráči můžou mít toho samého Pokémona, a přitom nikdo o nikoho nepřijde.
[8] ajvín: Očividne nevieš ako trenovať Smeargleho, ja ho ten útok naučím bez problemov, ale potebujem na chvílku požičať toho tvojho. :D
[10] Vložil ajvín dne 27.06.2015 v 20:34:40, OdpovědětIP hash: b18f12e4284c1e6
[9] Dexter_Two: Jasne, není problém. Klidně si ho můžeš nechat.
[11] Vložil DK dne 27.06.2015 v 20:50:28, OdpovědětIP hash: 9b0a07006e1ec8a4
[8] ajvín: Problém s tím nemám vůbec, spíš počítám že to klonování asi jednoduchá nebo rychlá záležitost nebude? Napadlo mě jestli nebude pro vás oba rychlejší a pohodlnější prostě ten Happy Hour rozšířit na jiného Smeargla. Jinak ano, Sketch se "resetne" při wifi zápasu. Místo toho zkus zajít do Le Wow (pokud máš X/Y), vezmi s sebou svého Happy hour Smeargla a jakéhokoli jiného. Požádej o double battle s AI protivníkem a během té samé bitky použij Sketch na svého partnera, který Happy hour už zná. jediná podmínka je, že Smeargle, co používá Sketch musí být pomalejší než ten, který Happy hour už zná (jinak nebude co sketchovat). Stejným způsobem můžeš sketchovat Dark Void (ze svého Darkraie) a další neobvyklé útoky (Lock-On + Sheer cold je moje oblíbená kombinace). Pokud bys byl ochotný vytvořit další Happy Hour tímhle způsobem, taky bych si jednoho prosím vzal :D Mohu nabídnout shiny legendy (Moltres, Lugia, Ho-Oh, Jirachi, Shaymin) nebo: 6V jolly Buneary (Klutz) ♀ Fake Out, Ice punch japonský 5V Eevee ♂ (Run Away) - perfektní na křížení a MM.
[6] ajvín: Nabízet klonované Pokémony je cheat. Bavili jsme se o tvých cheatech v minulosti a tys tady ujišťoval, že to děláš jen výhradně pro svou potřebu, nesoupeříš, neměníš. Nyní takového Pokémona ale nabízíš k výměně. Oceňuji, žes to férově napsal, ale trvám na tom, že na PJZ se cheaty netolerují a nebudeme zde poskytovat ani prostor pro jakékoliv šíření cheatů a cheatovaných Pokémonů. Ten, komu Pokémona nabízíš ho může využívat k soupeření nebo breedingu jiných Pokémonů, se kterými by pak chtěl soupeřit a to už je jednoznačně podvod. Zpráva byla změněna dne 27.06.2015 v 23:10:55
[13] Vložil ajvín dne 28.06.2015 v 07:11:45, OdpovědětIP hash: b18f12e4284c1e6
[11] DK: Klonování je záležitost pár minut. Pokud máš ještě zájem, půjčil bych si tu 6 IV Bunneary. Více ale raději přes PM, nebudeme tady dráždit Nejvyššího. [12] lisakVUK: S upravenými Pokémony opravdu NIKDY nezápasím, ani je nikomu nevyměňuju BEZ VĚDOMÍ SPOLUHRÁČE. Pokud k výměně takového Pokémona má dojít, férově o tom daného spoluhráče dopředu informuju a on se sám může rozhodnout, zda k výměně svolí, či nikoliv. Rozumím, proč ti to vadí, ale v případě šíření Smeargla se vzácným útokem se snad dá přimhouřit oko, ne? Troufám si říct, že v tomhle případě se jedná o dobrý skutek.
[14] Vložilo Terrion dne 28.06.2015 v 07:55:16, OdpovědětIP hash: fba936c6af2b8adc
[13] ajvín: Můžu se zeptat, když klonované pokemony využíváš čistě pro pokedex a nezápasíš s nimi, k čemu ti pak jsou 6IV kloni? a hlavně: proč je potřeba klonovat Smeargla s útokem, který lze tak snadno naučit? xD Přijde mi to naprosto zbytečné
[15] Vložil DK dne 28.06.2015 v 08:45:06, OdpovědětIP hash: 9b0a07006e1ec8a4
[13] ajvín: Poslal jsem ti zprávu se svým druhým FC, který používám na křížení, až se sejdeme online můžeme vyměnit. Klonovat opravdu nemusíš, tu Buneary nepotřebuju, používám v zápasech jinou s HA. [14] Terrion: Ehm....... budu předpokládat, že 6IV použije na MM, s tímhle a s jiným japonským 6V ♂ pak dříve či později vykříží 5V shiny Bunneary. Možná 6V shiny, šance by byly 1:32 což je velmi slušné a člověk na takové příležitosti nenarazí každý den.
[15] DK: Jenže křížit za použití cheatovaných rodičů je rovněž cheat. Samozřejmě pokud se ani samotní Pokémoni ani jejich potomci nedostanou do žádného turnaje, není v tom problém, ale rozhodně si nejsem jist, že to každý dokážě takto striktně oddělovat. Nu a jak psal Terrion, pokud se jedná jen o doplnení dexu, pak nevidím smysl řešit nějak speciálně geny. [13] ajvín: Ohledně cheatů jsme se spolu bavili už několikrát, tvé reakce jsem chápal tak, že to děláš jen ve své hře a výhradně pro sebe. Nabízet cheatované Pokémony s poznámkou že se jedná o cheat je sice rozhodně férovější, než si to nechat pro sebe, ale k šíření takových Pokémonů tím beze sporu napomáháš. Navíc si neodpustíš ani narážky že klonování je snadné atd.. Každopádně. Na světě se děje spoustu věcí se kterými nesouhlasím a nemám moc ani ambice s tím něco udělat. To je holt život. Ale tuto stránku chci a hodlám udržet cheat-free. Nebráním se obecné diskusi na téma cheatů - takových už tu proběhlo několik. Ale místo pro konkrétní postupy, narážky na ně, náznaky ohledně použití toho či onoho a výměnu takto získaných Pokémonů/předmětů na PJZ prostě neni a nebude. Pokud už má potřebu někomu takto získaného Pokémona nabízet (s informací že jde o cheat), pak to prosím udělej prostřednictvím soukromé zprávy, nikoliv veřejného fóra. Pak to bude skutečně jen mezi vámi 2. Nicméně pokud dotyčného dobře neznáš, nemůžeš se za něj zaručit a on tvého cheatu využije pro multiplayer, máš na tom také svůj díl viny.
Toto téma hodlám brzy promazat a zavřít... Zpráva byla změněna dne 28.06.2015 v 10:12:13
John Beakthe Nearly Ultimate One |
[18] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 28.06.2015 v 19:38:36, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
ja bych to promazal co nejdriv - co kdyz to tady uvidi nejake male dite?!
[16] lisakVUK: tym padom, ktokolvek kto breeduje s pomocou 6iv ditta ne cheater. (Y)
V pripade, ze toho Ditta nema legitimne ziskaneho (ze hry, z eventu atd.. - podotykam, ze jsem si nezjistoval moznosti zda vubec a jak lze takoveho Ditta legitimne ziskat) tak ano.
[21] Vložil ajvín dne 29.06.2015 v 03:05:18, OdpovědětIP hash: 1c0c980591271e8d
[14] Terrion: Třeba proto, že tohle nejsou žádní nacheatovaní Pokémoni, ale Pokémoni získaní výměnou? Navíc, kdybys četl pořádně, dočetl by ses, že jsem nevěděl, jak útok Smeargla správně naučit. Teď už to vím, takže pokud někdo bude chtít Smeargla s Happy Hour, dostane normálního Smeargla ze hry, který útok osketchuje z double battlu.Hotovo, vyřešeno. [16] lisakVUK: Promiň, ale nevidím jediný důvod k tomu, proč bys měl tohle téma promazávat a uzavírat, nebude -li si to jeho zakladatel sám přát. Tvoje chování hraničí s diktátorstvím, což není v pořádku. Argument, že ti to tu patří, neobstojí.
[22] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 29.06.2015 v 09:06:47, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
[21] proc by neobstal? to je naprosto presvedcivy argument... muze si tady delat cokoliv bude chtit (pokud tim nebude porusovat zakony platne v CR) a jinak tvrdit, ze klonovani neni cheat je uz docela slusny mindfuck...
[23] Vložil ajvín dne 29.06.2015 v 11:10:49, OdpovědětIP hash: abd24908823ab84f
Vzhledem k tomu, že zkopírovaného Pokémona si nechám a originál vrátím, to zase taková hrůza snad není, ne? V tomhle případě to vidím jako regulérní výměnu.
[23] ajvín: Neposkytování na PJZ prostoru cheatům je jeden ze základních kamenů, na kterých to zde stojí. Může se ti to nelíbit, můžeš to považovat za hloupé, můžeš o to diskutovat. Ale ujišťuji tě, že v tomto případě si žádnou změnu názoru z mé/naší strany nevynutíš. Nelíbí se mi, že když zde někdo založí téma, kde shání Pokémona přijdeš ty a nabídneš mu klidně cheat. A stavíš se k tomu naprosto "v pohodě", jako by to bylo něco úplně normálního nad čím není vůbec potřeba nějak víc přemýšlet nebo si dělat nějaké výčitky. A tohle opravdu nemohu a nebudu nechávat bez komentáře. Protože fórum čtou i další lidé a pokud nezasáhnu, pak to může působit tak, že cheatování v Pokémonech je naprosto "normální" věc, na které není nic špatného. Tvůj názor na moderaci ti neberu. Používání slov o diktátorství je ale přece jen trochu mimo, protože se nebavíme o státním zřízení ale internetové stránce. Myslím, že každý si může o míře moderace udělat názor sám. Nemyslím, že by se tu moderovalo a mazalo jak na běžícím pásu, v diskusích jsou běžně vyjadřovány a ponechány bez moderace i názory, které se neslučují s názory provozovatelů tohoto webu (což nejsem mimochodem jen já sám, PJZ je společný projekt více lidí, se kterými své kroky konzultuji). Vždycky preferuji diskusi před unáhleným mazáním a moderací a jak sám vidíš, tohle téma zde stále je. Obecně proti tobě nic nemám, naopak si cením toho, co zde pro komunitu děláš, informuješ o eventech atd.. Do sporu se dostáváme výhradně v otázce cheatů, ke kterým na můj vkus projevuješ příliš benevolentní přístup. Zpráva byla změněna dne 29.06.2015 v 12:09:52
[25] Vložil ajvín dne 29.06.2015 v 14:08:57, OdpovědětIP hash: a050f5147ebd3e83
[24] lisakVUK: V podstatě máš pravdu ve všem, cos tady napsal. Díky za férový přístup. Až na otázku cheatů proti tobě taky nic nemám.
[25] ajvín: Také děkuji za porozumění...
[27] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 29.06.2015 v 15:52:52, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
[24]: a proc se zase na druhe strane branit slovu "diktatorstvi"? tvoje stranka, tvoje pravidla, tvoje libovule - ze v tve moci je webova stranka a ne stat je celkem fuk, to slovo je presne. ze s uzivateli nekdy diskutujes je taky jen a jen tva dobra vule. [23]: hruza je, co se deje v rusku ci na blizkem vychode, tohle je proste cheat. vytvorit si ve hre jen tak kopii predmetu (ci zde poke) je naprosto prototypicky cheat. kdyz ti to prijde ok, v pohode, je to tvoje vec. ale snazit se tomu rikat nejak jinak je absurdni a hloupe.
[28] Vložil Dratini dne 29.06.2015 v 16:04:17, OdpovědětIP hash: f2f01d5ae1e71856
[27] : Protože je na každém, aby se rozhodl, zda na PJZ chodit chce, nebo nechce. Pokud se na stránce někomu nelíbí, může na ni prostě přestat chodit. Kdežto ve státu se narodíš a není zase tak snadné se odstěhovat do ciziny - jsi fixován rodinou, přáteli, prací, atd. A někdy z politických důvodů emigrace ani není možná.
[27] : Nemyslím, že se tomu nějak aktivně "bráním". Prostor pro komunikaci na webu je omezen pravidly, z nichž část byla vytvořena i s ohledem na názory a postoje provozovatelů. Tým PJZ si vyhražuje právo zasáhnout, pakliže se zde objeví něco, čemu na "svém" webu nechce dát prostor. Nemám problém to napsat na rovinu. Je otázka, zda se pro to hodí slovo "diktatura". Podle mě je použití tohoto slova v souvislosti s děním na soukromém webu nepatřičné. Je to můj názor, který nikomu nenutím a který jsem se snažil vysvětlit (nyní - pravda - jen velmi okrajově). Ale o to slovo vlastně až tolik nejde... Zpráva byla změněna dne 29.06.2015 v 16:32:03
[28] Dratini: Rozdíl je jenom v rozměru. Sociální vyloučení někoho, kdo by musel z ideologických důvodů opustit komunitu PJZ, když alternativa de facto neexistuje, je podobně zoufalé. Zvlášť pokud by ta osoba neměla žádné jiné funkční sociální vazby, což vzhledem k tomu, kolik složitých lidí tu je, není úplně nepravděpodobné. PJZ existuje v této formě díky nemalému množství času a prostředků, které realizační tým věnoval. Argument "můžete si přece vytvořit vlastní web" je pokřivený, protože jedinec typicky nemá takové prostředky a know-how, ačkoli to je asi jediná cesta, jak tu alternativu vytvořit.
[31] Vložil Dratini dne 29.06.2015 v 18:39:43, OdpovědětIP hash: f2f01d5ae1e71856
[30] John Beak: Jaktože alternativa neexistuje? Pokud vím, Pika stále existuje a moderace je zde téměř nulová...
[31] Dratini: Existuje, ale není tam aktivní komunita, protože narozdíl od PJZ se tam o to nikdo dlouhodobě nestará.
[32] John Beak: Což ovšem není argument proti tvrzení, že alternativa existuje. Kdokoliv má možnost zkusit to dělat jinde po svém (= alternativa existuje). A pokud by využil Pika, má to dokonce usnadněné o placení hostingu a vytváření základu webu. Jistě, každá "sranda" něco stojí, a získat a udržet nějaké lidi znamená věnovat nejen webu, ale i komunitě nějakou práci, peníze a čas. Mimo jiné pořádat akce, sponzorovat ceny atd.. Odměnou za to je mimo jiné i možnost vnést do projektu kus sebe a svých názorů a nastavovat pravidla. Ale nemyslím, že to tady nějak moc hrotíme. Naší snahou je být přívětivým místem pro komunitu i jakousi propagací naší komunity navenek, třeba při jedání s partnery na turnaje atd..
Přidat příspěvek
|
|