Fórum
Moje pokémonní povídka
Úvod: Začal jsem psát úplně novou povídku na pokračování a rozhodl jsem se jí začít uveřejňovat právě v tomto fóru. Doufám, že se vám bude líbit. Píšu sem hlavně proto, že CoolGrovyle i JohnBeak, jejichž názoru si vážím, protože jejich spisovatelské a vypravěčské schopnosti se téměř blíží těm mým, mi oba nezávisle na sobě doporučili pro mojí povídku právě takovéhle téma založit. Taky bych upozornil, že v tomto tématu nejspíš bude z mé strany docházet k vícenásobným multipostům za sebou, protože když odešlu jeden příspěvěk a za ním odešlu další, tak z toho budou dva příspěvky po sobě. Teď už ale k povídce samotné.
1. díl: Eš Catchem byl obyčejný 9 letý kluk z Obrázkového města a už od dob, kdy byl jen kojencem, těžce snášel šikanu jediného stejně starého chlapce ve městě, Garyho M. Oaka. Proto se rozhodl jednoho dne město opustit a tak odešel. Cestou pryč potkal v trávě Pikaču, což je pokémon, a stali se z nich nejlepší kamarádi. Tak Eš navždy opustil Obrázkové město a už se nikdy nevrátil. Po dlouhé cestě společně s Pikaču Eš konečně dorazil do dalšího města po Obrázkovém městě, což bylo Chromové město. Jmenovalo se tak protože bylo z chromu. Na město ale zrovna útočili zlí Rakeťáci, kteří používali otrávené hamburgery ke zhypnotizování lidí k tomu, aby jim vydali všechny své pokémony. Eš viděl, jak Rakeťáci hážou ze svého balónu hamburgery po lidech, kterým padaly do pusy, ale nemohl nijak zakročit, protože jeho Pikaču neuměl létat. Pak ale Eš dostal geniální nápad. Vběhl do trávy, kde našel Bulbasaura. "Pokéballe, leť!", vykřikl Eš a hodil pokéball, do kterého se Bulbasaur chytil. Teď mohl konečně Rakeťáky zastavit. Vypustil Bulbasaura zpět ven z pokéballu a přikázal mu "Použij listové břitvy jako vrtuli a doleť nahoru k Rakeťákům!". Bulbasaur udělal přesně to, co mu Eš řekl. "A teď použij útočný útok!", vykřikl Eš a Bulbasaur se vrhl na Rakeťáky. To způsobilo, že jejich balón vybouchl a odletěl do vesmíru. A tak Eš Catchem zachránil Chromové město a stal se jeho hrdinou. Co ale udělal Gary M. Oak potom, co zjistil, že Eš utekl z Obrázkového města? To se dozvíte už v příštím díle!
[2] Vložil Melange dne 12.05.2014 v 16:47:59, OdpovědětIP hash: 770015e6f7f2164f
[3] Vložilo Terrion dne 12.05.2014 v 16:53:11, OdpovědětIP hash: 9d3007bbf2d97b24
Musím říct, že zatím se to vyvíjí fakt skvěle, nemohu se dočkat dalšího dílu. Gary M. Oak, paráda!
Jsem rád za vaše pozitivní reakce. Možná trochu spoiluju, ale ve skutečnosti mám už napsaných 5 dílů. Brzo je dám i sem, takže se máte na co těšit.
[5] Vložil Melange dne 12.05.2014 v 16:57:28, OdpovědětIP hash: 770015e6f7f2164f
Uf, takže je to recesia. Už som sa zľakol.
[5] Melange: Netuším, co tím myslíš, ale tu je další díl.
2. díl: Eš Kečam byl už na cestě dva dni. Už to bylo dva dni, kdy odešel z Paletového města. Před dvěma dni odešel z domova s cílem stát se mistrem pokémonů. Od toho měl s sebou Pikaču, kterého potkal právě před dvěma dni a od té doby z nich byli nejlepší kamarádi. To se ale mělo brzo změnit aniž by to kdokoliv z nich tušil. Eš s Pikaču právě dorazili do Cínového města. "Potřebuju odznaky pokud chci být mistrem pokémonů," řekl si Eš. A tak se vydal hledat stadion, kde odznaky rozdávali a Pikaču šel s ním. Když tam dorazil, tak zjistil, že jde o kamenný stadion, kde mají kamenné pokémony. Proto se rozhodl zvážit svojí strategii a důkladně se připravit a tak se vrátil do Pokécentra, které bylo v Cínovém městě stejně, jako ve všech ostatních městech. "Je mi líto pikaču, ale proti kamenným pokémonům tě nepotřebuju. Dám tě mezitím do počítače a použiju v boji Bulbasaura," povídá Eš Pikaču potom, co do Pokécentra dorazili. Jenže nedomyslel jednu věc. Pikaču totiž neměl rád pokébally, v kterých musel být pokémon, aby se dal do počítače uložit. I tak se to ale rozhodl zkusit. Vzal svého pikaču a začal ho cpát do vstupního zařízení. Nejprv to šlo i přes Pikačovy protesty dobře, ale protože byl příliš tlustý, tak se přesně v půlce zasekl a nešel postrčit dál už ani když Eš použil všechnu svou sílu. "Pika!", vykřikl Pikaču, který byl teď napůl nacpaný v počítači a nemohl se hýbat. Eš měl ale naštěstí plán. Hodil pokéballem a vykřikl: "Pojď, Bulbasaure! Použij na Pikaču Nárazový útok!" a Bulbasaur jeho instrukce přesně vykonal. Pikaču po nárazu zapadl dovnitř počítače a zakvičel bolestí. "Výborně, Bulbasaure!", pochválil Eš Kečam svého pokémona. Vrátil ho zpět do pokéballu a vydal se zpět na stadion, kde chtěl získat svůj první odznak aby se mohl stát mistrem pokémonů. Co na to ale řekne pikaču, kterého Eš nechal v Pokécentru? A podaří se Ešovi odznak vůbec získat? A kde vlastně je Gary Oak? To se dozvíte už v příštím díle!
3. díl: VAROVÁNÍ: Od tohto dílu se tato povídka liší od normálních pokémonních příběhů, protože má temnější děj a dokonce v tomto díle někdo zemře. Pokud jste slabší povahy, radši už nečtěte dále. Ash Catchem byl zrovna v Cínovém městě a chystal se jít na zdejší stadion, aby vyzval trenéra stadionu k souboji o odznak. Jednalo se o kamenný stadion, to Ash dobře věděl. Proto si s sebou vzal svého Bulbasaura. Dorazil tedy ke stadionu a směle vstoupil dovnitř. Byl odhodlaný získat svůj první odznak na cestě aby se mohl stát mistrem pokémonů. Trenérem tohoto stadionu byl Brock a Ash se s ním hned dal do boje. "Volím si tebe, Pikachu!", vykřikl a poslal do boje svého Pikachu, kterého si před odchodem na stadion vyzvedl z počítače v Pokécentru. "Víš doufám, že elektrický pokémon nemůže zranit moje kamenné typy?", zeptal se ho Brock, který mezitím poslal z pokéballu kamenného Onixe. Pak na nic nečekal a dal Onixovi příkaz: "Použij Kamenný útok!" Onix okamžitě zareagoval, zaútočil na Pikachu a tím ho porazil. Než ale stačili na situaci zareagovat, stalo se něco nečekaného. Na Brockův stadion zaútočili Rakeťáci! Chystali se použít na všechny pokémony na stadionu svou tajnou zbraň. Chtěli jim všem rozdat poukázky na lekce aerobiku zdarma. Kdyby se jich pokémoni zúčastnili, tak by po jejich skončení byli příliš unavení a Rakeťáci by je mohli snadno chytit. Naštěstí tu byl ale Ash Catchem, který přesně věděl, co dělat, aby jejich plán překazil. "Pikachu, použij Elektrický útok!", přikázal Ash svému Pikachu. "Pika-chu!", vykřikl Pikachu a pustil do Rakeťáků silný výboj elektřiny. To rakeťáky zabilo. "Výborně, Pikachu!", pochválil ho Ash. Brock byl také nadšený, že jsou všichni jeho pokémoni zachráněni, a tak Ashovi dal Kamenný odznak, který mu umožní stát se mistrem pokémonů. Také mu dal vyznamenání města za to, že ho zachránil před Rakeťáky. Ashova cesta začínala vypadat čím dál slibněji a už se nemohl dočkat, až získá další odznak. Jaký odznak to ale bude? To se dozvíte jen pokud si přečtete i příští díl!
[8] Vložil Milhaus dne 12.05.2014 v 22:18:07, OdpovědětIP hash: 22c569cdafe0dd14
"Chtěli jim všem rozdat poukázky na lekce aerobiku zdarma." No málem jsem se po**** :D Dobrá práce, jen tak dál :D
[9] Vložilo Sanky dne 13.05.2014 v 14:35:21, OdpovědětIP hash: f741b8d94396424
Nejlepší věc, co jsem kdy četl. Neironicky. Tento příspěvek vůbec nebyl podplacen. Zpráva byla změněna dne 13.05.2014 v 14:38:26
Děkuju za další pozitivní ohlasy, ale ocením i konstruktivní kritiku. Pokud si myslíte, že bych se mohl v něčem zlepšit, tak napište.
4. díl: Ash Catchem právě cestoval skrze Měsíční horu společně s Pikaču, když uviděl veliký kámen vysoký asi 3 metry, který se leskl ve světle měsíce, které na něj padalo skrz díru ve stropě jeskyně. Byl to Měsíční kámen. Ash sice pospíchal aby získal další odznak a stal se mistrem pokémonů, ale tohle ho zaujalo. Přišel ke kameni blíž a najednou před něj vyskočila Clefairy. "Pikaču, použij Bleskový útok!", přikázal Ash. "Piká!", zakřičel Pikaču a zahnal útokem Clefairy pryč. Ash pak přistoupil k Měsíčnímu kameni, sebral ho a dal si ho do batohu. "Tohle se může hodit.", řekl si a pokračoval cestou ven z Měsíční hory. Když konečně s Pikaču vyšli ven, byla už noc a tak se vydali k nejbližšímu stavení, což byl maják, kde sídlil Bill. "Ahoj, já jsem Bill," pozdravil je Bill když k němu přišli. Byla to ale past. Když se za Ashem s Pikaču zavřely dveře, Bill povolal svého Dragonita a přikázal mu aby na ně použil Ohňový útok. Ash ale pohotově uskočil stranou a zachránil i svého Pikaču. "Pikaču, použij Bleskový útok!", zakřičel Ash. "Piká!" a Bleskový útok porazil Dragonita, který se vrátil do Billova pokéballu. Tak Bill zavolal svojeho Darkraje, kterému přikázal použít Temný útok. To už ale byli Ash a Pikaču na útěku pryč z majáku a mimo Darkrajův dosah a směřovali do bezpečí nejbližšího města. Bill zatím ve svém majáku naštvaně vrátil Darkraje do pokéballu a naštvaně pronesl: "Ash rozbil můj počítačový systém tím, že do něj nacpal svého tlustého Pikaču, ale je moc silný než abych ho porazil v pokémonním souboji a pomstil se mu za to. Musím vymyslet, jak se mu pomstít jednou provždy!" To ale Ash neslyšel protože právě dorazil do Blankitného města, kde už na něj čekal další odznak. Co to ale bude za odznak a jak ho Ash získá? To se dozvíte v příštím díle!
[11] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 13.05.2014 v 16:36:36, OdpovědětIP hash: 323231e31a95c2b
Tve povidky jsou zajimave ale nevim proc v prvním dile místo Pikachu pises pikaču a místo Ash Eš. Také nevim jestli jmeno Obrazkove mesto je tam naschval když to je Oblazkove mesto.
And tonight we can truly say... |
[11] : Je to záměrné, páč to má satirický nádech :D Obdivuji v tomto Behold3ra, že to takhle psal, protože mě by to neskonale štvalo psát to takhle :D
[13] Vložil Dratini dne 13.05.2014 v 18:10:02, OdpovědětIP hash: 2991b13a18fbf25c
[10] Behold3r: A kde skončil Gary M. Oak? :-)
[11] : Děkuju za připomínku. V dalším díle si na to dám pozor a kdyžtak někomu i řeknu o pomoc. [13] Dratini: Je zajímavé, že se ptáš, protože zrovna v tomhle díle se objeví. Doufám, že tím moc nespoiluju.
5. díl: Ash Catchem z Paletového města se připravoval na souboj o další odznak, protože byl právě v Blankytném městě. Měl svého Pikachu a Bulbasaura, ale přišlo mu to málo a tak se stavil za městem a zachránil Charmandera a Squirtla, které týrali jejich původní trenéři a pak je opustili. Chtěl být ale na souboj o odznak dobře připravený a tak ještě Charmandera trénoval a ten se vyvinul v Charizarda. A s tím byl Ash už spokojený a vydal se na stadion. Byl to vodní stadion a trenérem tam byla Misty. Ash povolal svého Charizarda a Misty povolala Starmie. Charizard použil Ohňový útok a Starmie porazil a tak Ash dostal nový odznak. To už měl dohromady dva odznaky a cestou ze stadionu si představoval, jak bude tím nejlepším mistrem pokémonů všech dob. Najednou ale do někoho vrazil. Byl to Gary M. Oak. "Čau Ashi, pojď si dát souboj", řekl Gary. "Tak jo," řekl Ash a začali bojovat. Ash nejprv povolal svého Charizarda, ten se ale rozhodl neposlouchat a odletěl pryč, tak Ash zavolal Pikaču. Gary mezitím vypustil z pokéballu Eevee a přikázal jí aby použila Normální útok. Tomu se ale Pikaču vyhnul a Ash mu přikázal použít Bleskový útok. "Piká!", zařval Pikaču a Eevee spadla na zem a Gary jí vrátil do pokéballu. Tak Ash vyhrál nad Garym a nic ho nemohlo zastavit. Pokračování příště.
6. díl: Upozornění: Na základě připomínek, které jsem dostal od čtenářů, jsem provedl u tohoto dílu extra korekturu a ověřil si, jak se správně píšou některé názvy. Pokusím se stejnou kvalitu zachovat i pro další díly, ale nic neslibuju! Ash Ketchum byl právě na cestě do Rumělkového města, kde chtěl získat svůj třetí odznak, aby se mohl stát mistrem pokémonů. Přesto měl ale docela strach, protože slyšel, že trenér stadionu Rumělkového mesta je zlý obr Surge, který zabíjí lidi na potkání a žere malé děti. Na druhou stranu měl ale svého Pikachu a svého Charizarda, kteří mu zatím vždy vyhráli každý souboj, takže si věřil. Dorazil do města a zamířil si to rovnou ke stadionu. Cestou zase potkal Garyho, ale znovu ho porazil, takže není potřeba se o tom rozepisovat. Vešel na stadion a už bojoval se Surgem, který měl Raichu, ale Ash použil Squirtla a vyhrál, díky čemuž měl už třetí odznak a chybělo mu jich už jen pět aby byl mistrem pokémonů. Po souboji na stadionu se šel Ash s Pikachu projít po přístavu a přitom si Ash říká: "Kde ale dostanu další odznaky?" a Pikachu mu odpovídá: "Pikachu", což znamená, že neví, a tak oba společně přemýšlí, když najednou vidí loď, která odplouvá do Seladonového města, a tak na ní rychle nasednou, protože v Seladonovém městě je taky stadion. A tak jsou Ash a jeho Pikachu na dlouhé cestě lodí do Seladonového města a určitě cestou zažijí plno dobrodružství. Jakých dobrodružství se ale dozvíte až v příštím díle!
[16] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 14.05.2014 v 13:39:54, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
líbí se mi, že pikachu vyhraje vždycky když to ash potřebuje, ale měl porazit i darkraie. a s tim jak ho nacpal do počítače to nebylo moc pěkný ani vtipný. ale jinak je to dobrý a líbí se mi že ash zápasí hlavně s pikachu a pikachu je silný
[17] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 14.05.2014 v 15:17:13, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
to je skoro az takove nostalgicke... nejvic se mi libi zamerne ignorovani kontinuity :)
[19] Vložilo Sanky dne 14.05.2014 v 16:22:06, OdpovědětIP hash: f741b8d94396424
[18] dvojaja10: Úplně normální útok
[20] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 14.05.2014 v 16:34:08, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
[18] dvojaja10: jako útočný útok ale normálnější
7. díl: Aš Catchem a jeho Pikaču dorazili do Saledonového města, kde Ash porazil trenéra stadionu a získal pátý odznak. Teď se s Pikaču chystali vyrazit na cestu do Saledonového města, ale měli jeden problém. Cestu jim zastoupili Plazmaťáci. "Běž Wobate!", vypustili bez varování Plazmaťáci pokémona. Ash ale zareagoval rychle: "Pikaču, Bleskový útok!" a Pikaču poslechl a Wobata porazil. Tak vyhráli souboj. Ale ještě nebyli hotoví. Z poza ostatních vystoupil takový ten pán, co s ním Aš pořád zápasil. Byl to vedoucí Galakťáků. Ash ale ani nezaváhal: "Pikaču, použij Bleskový útok a vystřel ho do nebe!" a byl klid. Najednou za ním došel jeden muž: "Jsem agent N, dobrá práce." a zase odešel. A tak pokračovali Aš a Pikaču do Saledonového města, kam dorazili a bojovali s trenérkou stadionu Erykou, která dala Ašovi už pátý odznak. Už mu zbývaly jenom tři aby se mohl stát mistrem pokémonů. Pořád ale musel myslet na Galakťáky, které dnes porazil. Co po něm asi chtěli? Určitě tu jde o něco velkého a záhadného, ale o tom se dozvíte až v příštím díle!
Tu máte ještě jeden díl na dobrou noc, protože zítra asi žádný nezveřejním.
8. díl: Ash spolu s Pikaču právě jeli na kole po ciklystické stezce do Fuchsiového města. Pikaču měl menší kolo než Ash protože by jinak nedosáhl na pedály protože měl krátké nohy. Věděli, že je čeká na příštím stadionu těžký souboj a tak se dobře připravili. Trénovali tak moc, až se Pikaču skoro vyvinul, ale nevyvinul se, protože nechtěl být Raiču, protože Raiču je zlý. Dorazili do města a Ash se chtěl vydat rovnou na stadion, ale Pikaču mu řekl, že je ve městě safari a tak se radši vypravili tam. V safari bylo spousta vzácných pokémonů jako nidorina a raticate, ale Ash se radši soustředil na chytání silných pokémonů, co by mu pomohli na přístím stadionu, kde věděl, že jsou jedoví pokémoni. Nakonec si chytil cottonee, protože umí létat vzduchem a to se určitě bude hodit. A tak se Ash s Pikaču rozloučili se safari a šli za svým skutečným cílem. Když konečně dorazili na stadion, tak zrovna zapadlo slunce, ale pořád měli otevřeno. K Ashovu překvapení tam ale byli dva trenéři stadionu: nindža Koga a jeho žena Janine. "Musíš nás porazit oba, pokud chceš odznak", řekl Koga. "Já se nebojím!", řekl Ash a vypusil z pokéballu bulbasaura. Nejprve proti němu nastoupila Janine, která poslala do boje silného pokémona Nidoqueena. "Nidoqueene, použij Jedový útok!" a Nidoqueen poslechl a útokem zasáhl bulbasaura. Naštěstí to bulbasaur ustál. Ash si všiml, jak vysoko na obloze svítí slunce a tak se toho rozhodl využít: "Bulbasaure, použij Sluneční paprsek!" a Bulbasaur poslechl a Nidoqueena porazil. Dalším soupeřem byl Koga, který poslal z pokéballu Nidokinga. Koga byl známý spoléháním na hrubou sílu svých pokémonů a tak Ash potřeboval pokémona, který by jeho útoky vydržel. "Běž, Pikaču!" a Pikaču naběhl do bojiště. Koga přikázal Nidokingovi použít Jedovatý útok, ale tomu se Ash vyhnul a Pikaču mu přikázal použít Bleskový útok. Ten Nidokinga porazil a Kogovi nezbylo, než Ashovi předat Duchovní odznak jeho stadionu. A tím získal Ash Catchem svůj šestý odznak a chyběly mu už jenom dva aby mohl být mistrem pokémonů, kdyby chtěl. Což on samozřejmě chtěl. Podaří se ale Ashovi zbylé odznaky získat, když byla jeho cesta doposud tak náročná? To se dozvíte jen pokud budete číst i další díly!
|
[23] Vložil Ash493 dne 15.05.2014 v 09:01:42, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
[21] Behold3r: Much skip 4tého odznaku?
[23] Ash493: Omlouvám se, na začátku mělo být "čtvrtý odznak". Pátý odznak získal až v Seladonovém městě.
[25] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 15.05.2014 v 15:58:39, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
9. díl: Ash Catchem z Oblázkového města byl právě na cestě pro svůj sedmý odznak. Pěkně svítilo sluníčko a tak pustil všechny svoje pokémony z pokéballů aby se taky prošli na čerstvém vzduchu a neseděli pořád doma. Vepředu vedle Ashe šel jeho věrný kamarád Pikachu, za nimi šli Bulbasaur a Squirtle, a ve vzduchu nad nimi letěli Charizard a Cottonee, z kterých se stali nejlepší kamarádi. Ash ale myslel na něco jiného: věděl, že stadion, kam jdou, používá ohnivé pokémony a on neměl žádného pokémona, co by byl proti nim efektivní. Najednou jim někdo zastoupil cestu. Byl to profesor Oak a Ash se ho chtěl zeptat, co tu dělá, ale profesor Oak byl rychlejší a povídá: "Gratuluju ti, Ashi. Vybral jsem tě jako nejlepšího trenéra co znám a tak jsem se ti rozhodl předat všechny odznaky. Tu máš poslední 2 odznaky z Kanta a tady všechny odznaky ze všech ostatních zemí!" "Jé, děkuju!" řekl Ash, který byl celý šťastný, že nemusí o další odznak bojovat. "To není všechno, Ashi", povídá profesor Oak, "Ještě pro tebe mám lístky do Pokémonní ligy, kde se budeš moct utkat o titul mistra pokémonů!" Ash byl štěstím bez sebe. Být mistrem pokémonů byl vždy jeho sen. "A aby jsi to neměl moc těžké, tak jsem zařídil, aby jsi mohl používat všechny svoje pokémony, zatímco ostatní smí použít jen jednoho. Hodně štěstí!", řekl profesor Oak a už šel zase pryč. Ash nemohl uvěřit svému štěstí. Rychle schoval úplně všechny pokémony zpět do pokéballů a nasedl na Charizarda a přikázal mu letět přímo do Pokémonní Ligy. Konečně se bude moct stát mistrem pokémonů, jak si vždy přál! Po asi přesně hodině cesty dorazili do Pokémonní ligy a Ash schoval Charizarda do pokéballu. Pikachu nebyl moc šťastný, protože celou cestu musel pěšky, protože na Charizardovi na něj nebylo místo, ale stejně šel s Ashem dovnitř. Ash ukázal u vchodu lístky a už ho vedli na velký stadion, kde se odehrávají všechny souboje Pokémonní ligy, protože akorát zrovna začínala. Jak se bude Ashovi v Pokémonní lize dařit a s kým vším bude bojovat, než se stane mistrem pokémonů? To se dozvíte už v příštím díle!
[27] Vložilo Sanky dne 15.05.2014 v 23:25:38, OdpovědětIP hash: f741b8d94396424
Udělám podle tvé povídky hack Pokémon Yellow
[28] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 16.05.2014 v 10:10:59, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
[27] Sanky: neudelas a moc dobre to vis. proc zit v klamu? pravda te osvobodi.
[29] Vložilo Terrion dne 16.05.2014 v 12:53:40, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
[28] : Proč by neudělal? Bude Omega Ruby, Alpha Saphire, proč by nemohla být B3hold3r Yellow?
10. díl: Ash už se nemohl dočkat až začne jeho první zápas pokémonní ligy a už začal. Jeho první soupeř byla Cynthia a povolala Arseringa a tak Ash poslal do boje svojeho Pikatchu. "Pikatchu Bleskový útok!" a Pikatchu použil Bleskový útok, ale Arsering se útoku vyhnul. "Arseringu Porážecí útok!", přikázala Cynthia a Arsering použil Porážecí útok, ale Pikatchu se stihl vyhnout. "Pikatchu použij Bleskový útok!", křičel Ash a Pikatchu ho poslechl a použil Bleskový útok, ale Arsering to vydržel a mohl dál útočit, což mu Cynthia přikázala: "Nárazový útok!" a Arsering použil Nárazový útok, ale Pikatchu se stihl vyhnout a použil Bleskový útok, protože mu to Ash znovu přikázal a to už Arseringa porazilo. Cynthia neměla dalšího pokémona a proto se Ash stal vítězem. Ash a Pikatchu ani neměli čas si oddechnout protože hned po prvním souboji byl na pořadí už další. Tentokrát byl Ashův protivník Harrison, který poslal do boje Blazekina. Ash chtěl použít Pikatchu, ale zapoměl zajít do Pokécentra a tak byl Pikatchu moc unavený než aby bojoval. Proto poslal Ash do boje Bulbasaura, který se mezitím naučil Hrabavý útok a proto měl proti Blazekinovi velkou šanci, protože Blazekin byl ohnivý pokémon. Boj začal a Ash hned přikázal Bulbasaurovi použít Hrabavý útok: "Bulbasaure použij Hrabavý útok!" a Bulbasaur použil Hrabavý útok, který Blazekina porazil jednou ranou a protože Harrison neměl další pokémony, tak se stal Ash vítězem. Po zápase mu přišel Harrison pogratulovat k dobrému boji a Ash mu poděkoval a pak Harrison řekl ještě: "Musíš někdy přijet k nám do Hoennu jsou tam pokémoni, co jsi ještě nikdy neviděl." a tak mu Ash poděkoval a byl rozhodnutý, že až se stane mistrem pokémonů, tak určitě navštíví Hoenn protože chtěl vidět nové pokémony. A tak skončil první den Pokémonní ligy, kde si Ash užil plno napínavých zápasů, a už se společně s Pikatchu těšili na druhý den a na finále, kde se rozhodne, kdo se stane mistrem pokémonů. Pokračování příště.
John Beakthe Nearly Ultimate One |
Zápas s Cynthií byl opravdu napínavý! Škoda, že neměla Garchompa. Proti tomu by byl Pikachu v nevýhodě. Ash by pak musel zřejmě zvolit jiného pokémona. Ale volby jsou až příští týden. Takhle máme sice míň strategie, ale víc příběhu. Teď jsem celý napnutý na další díl.
[31] John Beak: Jsem rád, že se ti to líbí. Tohle byl teprve začátek, skutečně napínavé části teprve příjdou.
11.díl: Je pátek a určitě dobře víte, co to znamená. Zbývá už jen jeden den do finále Pokémonní ligy! Ash a Pikachu se už hrozně moc těší a nemohou se dočkat až se z nich stanou mistři pokémonů. Ash se podíval na tabulku průběhu a zjistil, že už má jenom jednoho soupeře aby mohl do finále a mohl se stát mistrem pokémonů, což Ashe hrozně rozveselilo. "Hurá!", řekl si Ash a už se chystal na stadion Pokémonní ligy, aby tam byl co nejdřív a už mohl být mistrem pokémonů. Dorazil na stadion právě včas, protože jeho souboj zrovna začínal. Za soupeře měl Lance, který používal jenom dračí pokémony, proto Ash poslal z pokéballu Squirtla, protože věděl, že tohle bude těžký souboj. Lance si vybral Garadose, což byl nejsilnější pokémon na světě, ale Ash se ho stejně nebál. A souboj už začal. "Squirtle použij Vodový útok!" přikázal Ash a Lance zvolal: "Garadosi použij Vodní útok!" a oba útoky vylétly proti sobě a srazily se a nic se nestalo. Podle toho Ash poznal, že jsou oba pokémoni stejně silní a proto bude muset vyhrát chytrou taktikou. "Squirtle, použij Vodní útok na zem!" a Squirtle použil Vodní útok na zem. To ze země udělalo bláto, na kterém nemohl Garados stát a uklouznul a spadnul. "Garadosi vstaň!", přikázal Lance a Garados poslechl a zase stál pevně na zemi. Ash se rozmýšlel, co dělat dál a pak si všiml, že v hledišti sedí Lancova babička. "Squirtle použij Vodový útok na Lancovu babičku!" a Squirtle vystřelil Vodový útok, který letěl do hlediště. "Garadosi zastav ten útok," přikázal Lance Garadosovi a ten poslechl. Zastavil letící útok svým tělem a to mu hodně ublížilo, ale ještě pořád byl schopný bojovat. To Ash nečekal, ale měl plán. "Squirtle, vrať se!" přikázal Ash a dále řekl: "Pikachu, volím si tebe!" a hodil pokéballem, z kterého vyběhl Pikachu. "Pikachu použij Bleskový útok!" a Pikachu vystřelil nejsilnější Bleskový útok, co kdy v životě udělal, a zasáhl jím Garadose a Lance. To oba dva zabilo a tak nemohli dál bojovat. A tak se stal Ash vítězem a postoupil do finále Pokémonní ligy, kde se konečně bude moct stát mistrem pokémonů, jak si vždy přál. Ale to až zítra, protože dnes už se další boje neodehrávají. Pokračování příště.
12. díl: Konečně přišel poslední den Pokémonní ligy, na který Ash Catchem z Peletového města tak dlouho čekal, protože chtěl Pokémonní ligu vyhrát a stát se mistrem pokémonů a dokončit tak svojí pokémonní cestu. Na finálový zápas se Ash dobře připravoval, protože trénoval celou noc aby byli jeho pokémoni co nejsilnější. Pikaču byl teď mnohokrát silnější než předtím a naučil se nový útok Elektrický útok, který se určitě bude hodit. Squirtl se naučil Bublinkový útok a taky byl teď mnohokrát silnější než dřív. Čarizard trénoval ze všech nejpilněji a kromě toho, že byl mnohokrát silnější než předtím, se také naučil dva nové útoky: Ohňový útok a Létající útok. Cottonee taky tvrdě trénoval a naučil se Nárazový útok. Ash už se nemohl dočkat, až tohle všechno zhodnotí v boji ve finále o titul mistra pokémonů. A čekání bylo konečně u konce. Zazněla fanfára, která ohlašovala, že můžou finalistit nastoupit na stadion. "Tohle je Ash Catchem z Peletového města", zakřičel komentátor zápasu a pokračoval: "Jeho soupeřem ve finále bude trenér také z Peletového města, Gary M. Oak!" Ash tomu nemohl uvěřit. Skutečně na opačné straně stadionu stál Gary, jeho dlouholetý rival. Musel taky porazit všechny svoje soupeře a dostal se tak taky do finále. Mezitím ale utichl potlesk a oba trenéři měli vypustit svého pokémona. "Leť Metapede!" zařval Gary a hodil pokéballem. Z pokéballu vyskočil pokémon Metaped. "Meta-ped!", řekl Metaped. Ash přesně věděl, jakého pokémona použít "Leť Squirtle!" zakřičel a pustil z pokéballu Squirtla. Konečně měli oba trenéři pokémona a tak rozhodčí zahájil zápas. "Squirtle použij Vodový útok!" zařval Ash a Squirtle poslechl a vystřelil vodu na Metapeda. "Metapede vyhni se!" přikázal Gary a Metaped se útoku vyhnul. "Squirtle znovu Vodový útok!" křičel Ash a Squirtle opět poslechl a vystřelil vodu na Metapeda. "Opět se vyhni!" zařval Gary na Metapeda a Metaped se útoku vyhnul. Ash si nebyl jistý, co dělat aby vyhrál, ale pak dostal nápad. "Squirtle použij Bublinkový útok na oblohu!" a Squirtle ho poslechl a k nebi vyletěly bublinky. Bublinky zastínily bojiště a najednou na něj nepadalo dost slunečního světla, ale Metaped bere svojí energii právě ze slunečního světla a tak už nemohl uhýbat. Ash věděl, že má vyhráno a tak přikázal naposledy Squirtlovi použít Vodový útok. Squirtle se nadechl aby mohl vystřelit vodu, ale Gary reagoval rychleji "Metapede skoč Squirtlovi do pusy!" a Metaped ho poslechl a ucpal Squirlovi pusu. Jenže Squirtl už nemohl zastavit Vodový útok a tak všechna voda z něj natekla zpět do něj. Squirtle se vlivem té vody nafoukl, pak se nafoukl ještě víc, pak ještě víc, protože to nemohl zastavit, a pak Squirtle prasknul. Meteped spadl bezpečně na zem a po okolí se snášely kousky Squirtla. "Ashův Sqirtl nemůže pokračovat!" hlásal rozhodčí a tak si Ash musel zvolit dalšího pokémona. Jakého pokémona Ash použije, aby mu dokázal překonat Garyho Metapeda? Bude umět Ohňový útok, ale víc neprozradím, proto si nezapomeňte přečíst příští napínavý díl povídky!
[34] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 17.05.2014 v 11:03:03, OdpovědětIP hash: 2cc46932819c2ccf
[35] Vložilo Terrion dne 17.05.2014 v 13:18:39, OdpovědětIP hash: 422934c02dc0485f
[33] Behold3r: tady se včera někdo díval na Jak vycvičit draka. Zatim úžasný zápas!
[36] Vložilo Sanky dne 17.05.2014 v 14:06:59, OdpovědětIP hash: 817c86b6b777216d
[28] :
[35] Terrion: Někdo možná ano, ale já do skupiny těch někdů nepatřím. Nesnaž se prosím srovnávat mojí profesionální uměleckou produkci s tebou zmíněným konzumním odpadem.
Edit: A navíc jsem ten díl psal ve středu. Zpráva byla změněna dne 17.05.2014 v 21:04:04
[38] Vložilo Terrion dne 17.05.2014 v 21:36:05, OdpovědětIP hash: 55c15e986b63d9f0
[37] Behold3r: Jsem velice rád, že tvoje epizoda není napsána podle filmu, který je špatnou parodií knihy. Cením si toho. A nemůžu se dočkat zbytku souboje
13. díl: Právě probíhá finále pokémonní ligy a bojuje Ash s Garym. Gary porazil svým Metepadem Ashova Sqirtla, ale Ash se ještě nevzdává protože má ještě hodně pokémonů. Ještě mu zbývají Pikachu a Charizard a Cotony a tak se Ash rozhodl poslat do boje proti Metepadovi Charizarda, protože umí Ohnivý útok a ten je silný proti Metepadovi. "Běž Charizarde!" a Charizard šel. Oba pokémoni a jejich trenéři byli připravení k boji a tak začali bojovat. "Charizarde použij Nárazový útok!" přikázal Ash a Charizard použil na Metepada Nárazový útok, ale Gary na to byl připravený "Použij Tvrdnoucí útok!" zakřičel a Metepad ho poslechl a vyléčil si zranění od Charizarda. "Charizarde znovu Nárazový útok!" a Charizard opět použil Nárazový útok, ale Gary zase přikázal Metepadovi použít Tvrdnoucí útok a tak se Metepad zase uzdravil. Ash už nevěděl jak na něj, ale pak dostal nápad. Metepad se nebude moct bránit pokud mu to Gary nebude moct přikázat "Charizarde leť mezi Metepada a Garyho a roztáhni svoje křídla nejvíc jak můžeš!" a tak ho Charizard poslechl a to vytvořilo stěnu, přes kterou Metepad nemohl slyšet Garyho příkazy a tak se nemohl uzdravovat. Jenže Gary dostal taky nápad "Metepade použij Nárazový útok na hydrant!" a Metepad ho poslechl a zaútočil na hydrant, který byl hned vedle bojiště. Ten prasknul a vystříkla z něj voda, která pokropila Charizarda a to ho vyřadilo z boje. Ash vrátil Charizarda do pokéballu a přemýšlel, jakého pokémona poslat proti Metepadovi dál, ale paks si to rozmyslel a poslal do boje Pikachu, protože Pikachu uměl silný Bleskový útok, který určitě bude na Metepada stačit. Zda to bude ale určitě stačit se dozvíte až v dalším díle!
13. díl: Aš už poslal proti Garymu všechny svoje pokémony kromě těch které ještě neposlal coš byly Kotony a Pikaču ale Pikaču teďka poslal takže už neposlal jen Kotony. Pikaču teď stojí proti Garymu Motopedovi a neví jak vyhrát ale je to v pořádku protože Aš mu poradí jak vyhrát protože je jeho trenér. Takže začal souboj který se táhl už několik hodin protože všichni bojovali jak nejlépe umí a Pikaču chtěl zaútočit na Motopeda, ale nevěděl jak a tak čekal, co mu Aš řekne. Aš se rozmýšlel jakou taktiku na Motopeda zvolit a protože jeho soupeř byl Gary tak přemýšlel dobře protože věděl že Gary je dobrý trenér i kdyš ne tak dobrý jako on a tak nepřemýšlel moc protože jinak by ho bolela hlava a musel by si vzít aspyryn. Mezitím co se ale rozhodoval jak zaútočit zaútočil první Gary a porazil Ašova Pikaču a tak ho Aš musel vrátit do pokéballu a poslat dalšího pokémona a protože mu už zbíval jen jeden tak ho poslal do boje a byl to Kotony. Takže teď bojuje Kotony s Ašem a Motoped s Garym a všichni chtějí vyhrát ale vyhrát může jenom jeden a proto Aš zaútočil první a vyhrál a Motoped prohrál a tak ho Gary vrátil do pokéballu ale měl ještě Evee a tak jí poslal do boje protože jenom ona mohla vyhrát proti Pikaču a taky že jo vyhrála a tak přišel Aš o posledního pokémona a prohrál ligu a Gary se stal mistrem pokémonů. Omlouvám se že Aš musel prohrát ligu i kdyš si zasloužil vyhrát ale chtěl jsem aby pak šel do Hoenu a to nemůže když bude mistr pokémonů protože pak by měl všechny odznaky a nemusel by tam, ale v Hoenu ho čeká dobrodružství, takže tam půjde. Pokračování příště.
14. díl: Ash Catchem byl doma a nudil se protože nevěděl co dělat. Prohrál Pokémonnní ligu a nemohl být mistrem pokémonů a tak neměl nic na práci, protože další lístky do Pokémonnní ligy už neměl. Najednou ale zazvonil zvonek a tak šel Ash otevřít. Za dveřmi byl Dr. Oak a pozdravil Ashe a šel dál a posadil se do křesla a Ash se posadil k němu a začali spolu mluvit. "Ashi, hrozně jsi se v Pokémonnní lize snažil a mě to strašně moc potěšilo, podle mě jsi pořád nejlepší trenér na světě. Jsem na tebe tak moc pyšný, že jsem se tě rozhodl adoptovat. Můžeš bydlet u mě v domě, protože Garyho jsem nechal zavřít do dětského domova a zabavil jsem mu všechny pokémony, které taky můžeš mít, jestli chceš." řekl Dr. Oak a Ash o tom chvíli přemýšlel, ale pak řekl něco, co Dr. Oak nečekal: "To je od vás moc hezké, ale já bych radši znovu šel do Pokémonnní ligy a znovu zkusil být mistrem pokémonů, když mi to nevyšlo napoprvé." to Oaka trochu zamrzelo, ale přesto se rozhodl Ashovi pomoct: "Můžeš zkusit Pokémonnní ligu v jiné zemi, třeba v Jhotu, tam je to snadné a půjde ti to. Půjčím ti svoje osobní letadlo, protože do Jhota se nedá dostat jinak než letadlem. Šťastnou cestu!" A Ash už se připravoval na cestu do Jhota. Vzal si batoh a do něj dal zubní kartáček a čisté ponožky a čisté tričko a hřeben a spacák a svého pikaču. Ostatní pokémony se rozhodl nechat doma, protože si potřebovali odpočinou. Obvzlášť Squirtl, kterého Ash slepil dohromady lepidlem. A tak nasedl do Oakova soukromého letadla a už letěl do Jhota, kde ho čekala nová dobrodružství a noví pokémoni a hlavně nová Pokémonnní liga a on už se nemohl dočkat. Pokračování příště.
15. díl: Ash Catchem byl doma a nudil se protože nevěděl co dělat. Prohrál Pokémonnní ligu a nemohl být mistrem pokémonů a tak neměl nic na práci, protože další lístky do Pokémonnní ligy už neměl. Najednou ale zazvonil zvonek a tak šel Ash otevřít. Za dveřmi byl Dr. Oak a pozdravil Ashe a šel dál a posadil se do křesla a Ash se posadil k němu a začali spolu mluvit. "Ashi, hrozně jsi se v Pokémonnní lize snažil a mě to strašně moc potěšilo, podle mě jsi pořád nejlepší trenér na světě. Jsem na tebe tak moc pyšný, že jsem se tě rozhodl adoptovat. Můžeš bydlet u mě v domě, protože Garyho jsem nechal zavřít do dětského domova a zabavil jsem mu všechny pokémony, které taky můžeš mít, jestli chceš." řekl Dr. Oak a Ash o tom chvíli přemýšlel, ale pak řekl něco, co Dr. Oak nečekal: "To je od vás moc hezké, ale já bych radši znovu šel do Pokémonnní ligy a znovu zkusil být mistrem pokémonů, když mi to nevyšlo napoprvé." to Oaka trochu zamrzelo, ale přesto se rozhodl Ashovi pomoct: "Můžeš zkusit Pokémonnní ligu v jiné zemi, třeba v Jhotu, tam je to snadné a půjde ti to. Půjčím ti svoje osobní letadlo, protože do Jhota se nedá dostat jinak než letadlem. Šťastnou cestu!" A Ash už se připravoval na cestu do Jhota. Vzal si batoh a do něj dal zubní kartáček a čisté ponožky a čisté tričko a hřeben a spacák a svého pikaču. Ostatní pokémony se rozhodl nechat doma, protože si potřebovali odpočinou. Obvzlášť Squirtl, kterého Ash slepil dohromady lepidlem. A tak nasedl do Oakova soukromého letadla a už letěl do Jhota, kde ho čekala nová dobrodružství a noví pokémoni a hlavně nová Pokémonnní liga a on už se nemohl dočkat. Pokračování příště.
[43] Vložilo Sanky dne 20.05.2014 v 12:41:48, OdpovědětIP hash: f741b8d94396424
[44] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 20.05.2014 v 12:52:04, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
to s tim squirtlem bylo přehnaný a docela trapný a kdybys poké rozumněl tak bys nenapsal takovou blbost protože pokémon v souboji nikdy nezemže ale poze není schopný boje
[44] : Squirtle je v pořádku, jenom ho Ash musel nechat odpočívat doma.
16. díl: Ashovo letadlo zakotvilo v Littlerot Town a on se přivítal s Harisonem, který ho sem pozval. "Jsem rád, že jsi dorazil doufám, že se ti tu bude líbit, máme tu hodně pokémonů a 8 stadionů s odznaky." Nato si Ash vzpoměl, že už vlastně odznaky z této země má a tak je chtěl vytáhnout z batohu, ale místo nich tam našel svého Pikachu, kterého si omylem přibalil místo krabice s odznaky, kterou mu dal profesor Oak. Bude je muset získat všechny znovu, ale to vůbec nevadí, protože se chtěl stejně lépe připravit na Pokémonní ligu, protože se tentokrát chtěl určitě stát mistrem pokémonů. Ash se rozhodl neztrácet víc času a rozběhl se hned do dalšího města, protože v Littlerot nebyl žádný stadion s odznaky. Doběhl do města Oldale City, kde taky nebyl stadion a tak běžel dál. Doběhl do města Petalborg a tam byl konečně stadion, ale už ho z běhání bolely nohy a tak si na chvíli sednul na lavičku do vody. Po chvíli si k němu přisednul malý kluk se zelenými vlasy a řekl "Ahoj já jsem Wally, chceš být nejlepší kamarádi?" a Ash řekl že ano a tak z nich byli nejlepší kamarádi, což bylo lehké, protože nikdo z nich žádné jiné kamarády neměl. Ash najednou dostal skvělý nápad: "Pojď si dát zápas s pokémony, Wally!" a Wally odpověděl: "Já ale žádné pokémony nemám." a Ash řekl: "To nevadí, nějakého ti chytím. Pokéballe leť!" a Ash hodil pokéball a ten chytil pokémona a tak ho Ash dal Wallymu. Byl to pokémon Zigzagon a Wally ho pojmenoval Ralts, protože se mu to jméno líbilo. A pak si konečně mohli dát souboj a tak Ash bojoval s Wallym a Wally poslal ven Raltse a Ash poslal ven Pikachu a oba bojovali, ale Pikachu uměl silný Bleskový útok a tak vyhrál. "Pikachu!", radoval se Pikachu a Ash ho pochválil a pak se rozhloučil s Wallym a šel konečně na stadion. Pokračování příště.
|
[47] Vložil Ash493 dne 20.05.2014 v 15:13:00, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
Hm... sasuga Ash, letí do Johta a přistane v Hoennu.
17. díl: Aš a pikaču byly zrovna na pokemonovém stadionu v petalborgovém městě a tak chtěly získat odznaky a proto šly bojovat na pokemonový stadion a vyhrát a trenér stadionu v petalborgovém městě byl Namor coš byl pikačuv táta a tak s ním pikaču nechtěl bojovat a proto musel Aš s pikaču jít pryč protože nemel jiného pokemona ani další pokemony a tak nemohli bojovat protože pikaču nechtěl bojovat s tátou a tak odšli pryč .Venku Aš chytil nového pokemona coš byl bulabasaur a tak se Aš vrátil do pokemonového stadionu a šel bojovat s Namorem a Namor chtěl bojovat a tak bojovali a Aš poslal ven s pokebalu bulabasaur protože pikaču nechtěl bojovat a tak Aš vyhrál svuj první odznak a byli oba Aš moc št'astny a radovaly se. Pak šel Aš a pikaču z stadionu domu ale on tu nebydlel a tak šel k Walymu domu protože to byl jeho nejlepčí kamarád a tak bydlel u něj ale jen jednu noc protože chtěl jít získat odznaky co ještě neměl a neměl ještě 7 odznaků protože jich bylo celkem 8 a on měl teď jen jeden takže se rozloučil s Walym a šel do dalšího města aby získal další odznaky ale ještě je zatím nezískal protože jestli je dostane se odzvíte příště!!!!
18. díl: Omluva: U minulého dílu jsem zapoměl provést kontrolu pravopisu, proto tam bylo několik chyb. Za to se omlouvám. Teď už ale k dalšímu dílu povídky! Ash Catchem z Oblázkového města byl na nové cestě Hoenem, protože na staré cestě v Kantu sice získal všechny odznaky, ale nestal se mistrem pokémonů, a proto se vydal na novou cestu právě po Hoenu, aby se stal mistrm pokémonů tu, ale zatím měl jen jeden odznak a proto si musel pospíšit, protože Pokémonní liga v Hoenu začínala už zítra. Ash a Pikachu byli právě na cestě z Petelburgerového města a narazili na vstup do hustého lesa, který byl v cestě do dalšího města, a tak museli jít dovnitř. Byl to Petelburgerový les, který byl známý tím, že tam byli členové týmu Magma a přepadali lidi a kradli jim pokémony. To se jim naštěstí ale nestalo, protože Ash nechtěl, aby mu někdo ukradl jeho Pikachu. Postupně šli lesem, když najednou Ash do někoho vrazil. Byl to Wally, Ashův nejlepší kamarád, který se rozhodl Ashe následovat a řekl: "Ahoj Ashi, doufám že nevadí, že půjdu s tebou." a Ash odpověděl: "Ne, vůbec, alespoň můžeme spolu porazit tým Magma." a tak šli společně, překonali plno překážek, bojovali se spoustou pokémonů, dali si souboje s hromadou trenérů a taky se zastavili aby si upekli čaj. A tak šli dlouho lesem a šli dál, protože to byl velký les, a pak šli ještě dál a už byly skoro u východu, když najednou Ash do někoho vrazil. Byl to starý ošklivý pán v kabátě a řekl: "Já jsem Getsis a přišel jsem se ti pomstít za to, že jsi porazil moje Plazmaťáky!" a tak Ash poslal z pokéballu Pikachu, aby s ním bojoval, ale Getsis nechtěl bojovat a místo toho chytil Wallyho a unesl ho pryč. Ash si řekl, že je to škoda, protože to byl jeho nejlepší kamarád, a pokračoval dál ven z lesa. Konečně se dostal ven, protože to nebylo daleko a byl skoro u dalšího stadionu, kde chtěl získat druhý odznak. Pokračování příště.
19. díl: Ash s Pikachu se chystali jít na stadion v Rostborovém městě. Nejprv se ale rozhodli trénovat, aby měli jisté, že vyhrajou. Tak šli do lesa, kde trénovali, až byl Pikachu vytrénovaný, a tak se vrátili a šli na stadion. Stadion byl ve skutečnosti škola a tam Ash nechtěl a tak šel zase pryč a vešel druhýma dveřma, kde byl skutečný stadion. Tam je pozdravila trenérka stadionu Roxana "Ahoj já jsem Roxana, přišli jste bojovat o odznak?" a Ash odpověděl "Ano, já jsem Ash Catchem z Oblázkového města a tohle je Pikachu" a Pikachu pozdravil "Pikachu!" a tak šli na stadion a začali bojovat. Roxana poslala z pokéballu pokémona Noseass a Ash protože neměl jiného pokémona poslal do boje Pikachu. Roxana se mu ale vysmála "Copak nevíš, že kamenní pokémoni jsou immuní proti elektrickým pokémonům?" a Ash řekl "Ne, to jsem nevěděl, ale nevadí, Pikachu i tak vyhraje" a tak začali bojovat. "Noseassi použij Kamenový útok!" a Noseass použil kamenový útok, který Pikachu hodně ublížil, protože kamenní pokémoni jsou silní proti elektrickým. "Pikachu použij Bleskový útok!" řekl Ash a Pikachu poslechl a zaútočil na Noseasse, ale nic mu to neudělalo, protože elektrický pokémon nemůže ublížit kamenovému pokémonovi. Ash nevěděl co dělat, protože nemohl vyměnit pokémona a tak se vzdal a řekl, že příjde jindy až bude mít pokémona. Vyšel ven ze stadionu a tam vrazil do nějaké ženy. Chtěl se omluvit, ale ona promluvila první "Ahoj, já jsem Harley, slyšela jsem, že jsi prohrál, tak ti chci dát svého Cacturna aby jsi mohl vyhrát, chceš?" a Ash odpověděl tak jo, děkuju a vrátil se na stadion, aby Roxanu vyzval znova, což udělal a tak spolu zase bojovali. Tentokrát to ale bylo snažší, protože když Pikachu použil na Noseasse svůj Bleskový útok, tak ho to porazilo a Roxana neměla další pokémony a proto musela uznat porážku a dát Ashovi odznak. A tak Ash získal svůj druhý odznak v Hoenu a těšil se, až získá další. Jaké to budou se ale dozvíte až v příštím díle!
[52] Vložil Milhaus dne 21.05.2014 v 15:21:05, OdpovědětIP hash: 22c569cdafe0dd14
asi nejvíc random povídka co jsem kdy četl :D
20. část: Ash Catchem z Paletového města se svým Pikachu právě došli do Defordového města a když slyšeli, že je tam stadion, tak hned šli do Pokémonového střediska aby se na boj na stadionu připravili. Ash nechal všechny jeho pokémony odpočinout a šel ven trénovat. Za městem byl les a tak šel do něj a pustil všechny pokémony ven z pokéballů. Pikachu už byl venku z pokéballu, protože neměl pokébally rád, a tak zbýval jen Cacturne, kterého Ash taky vypustil z pokéballu. Všichni začali pilně trénovat aby s jistotou porazili stadion a když už byli vytrénovaní, tak šli konečně na stadion. Ash prošel dveřma do stadionu a do někoho vrazil. Byl to Bravely, trenér tohoto stadionu "Ahoj, já jsem Bravely" řekl a pustil z pokéballu Onixe a přikázal mu použít Kamenový útok. Pikachu poslal do boje Cacturne, protože věděl, že travní pokémoni jsou silní proti kameným. Cacturne se ale schoval zpátky do pokéballu a tak musel vyslat do boje Pikachu. Pikachu se vyhnul Onixově útoku a použil Bleskový útok, to ale Onixovi nic neudělalo. "Onixi použij znovu Nárazový útok!" přikázal Bravely a tak Onix znovu zaútočil Nárazovým útokem a to Pikachu porazilo, protože elektrický pokémoni jsou slabí proti kameným. Ash se smutně vrátil do Pokémonového střediska, že nevyhrál odznak, a přemýšlel, proč Cacturne nechtěl bojovat, když spolu předtím trénovali. Najednou se tam objevila Harley a řekla "Hahaha, Cacturne nebojoval protože jsem mu to přikázala abych měla srandu z toho, že jsi prohrál!" a vzala si svého Cacturne zpátky a utekla. A tak se až poučil že Harley nemůže věřit a rozhodl se zkusit vyhrát na stadionu zítra. Ale jestli se mu to podaří zjistíte až v příštím díle. Pokračování příště.
21. část: Ash a Pikachu šli na stadion v Defordovém městě aby znovu bojovali o odznak. Přivítal je trenér stadionu Bravely a už chtěl bojovat ale chtěl použít jiné pokémony než předtím. Ash měl jenom Pikachu a tak poslal do souboje jeho: "Běž Pikachu!" a Pikachu řekl: "Pikachu!" Bravely poslal z pokéballu Volby a ten zamával křídly a řekl: "Volby!" a tak mohl souboj o odznak začít. První zaútočil Ash "Pikachu použij Bleskový útok!" a Pikachův Bleskový útok zasáhl Volby, ale ten to vydržel a čekal na Bravelyho rozkaz. "Volby použij Obranný útok!" a tak Volby zaútočil a zasáhl Pikachu, kterého z toho rozbolela hlava. Ash Pikachu přikázal použít Bleskový útok: "Pikachu použij Bleskový útok!" ale Pikachu se ještě vzpamatovával a tak mezitím Bravely přikázal Volby použít Obranný útok: "Volby použij Obranný útok!" a tak Volby a Pikachu zaútočili současně a oba dva z těch útoků omdleli. To ale Ashovi na výhru nestačilo, protože už neměl žádné pokémony, zatímco Bravely měl ještě Onixe, takže Ash prohrál. Ash šel s Pikachu ze stadionu a přemýšlel, co dál. Očividně byli trenéři v Hoenu zkušenější než u něj doma, protože tam to nebylo tak těžké, ale pak ho napadlo, že vyhrával proto, že měl kromě Pikachu i Charizarda a tak se rozhodl, že si chytí Charizarda. A tak se vydal do lesa za Defordovým městem, kde sice Charizardy neměly, ale potkal tam Rayquayzu. "Pokéballe leť!" vykřikl Ash a měl nového pokémona, s kterým už chtěl Bravelyho konečně porazit. Myslíte, že mu to výjde? A nebo má Bravely další silné pokémony? To se dozvíte už příště!
Volby jsou až o víkendu! - Edit: Ti trenéři mají divné pokémony. Hrál jsi vůbec Hoenn? Ve hře totiž mají úplně jiné. Ale je to Tvoje fantazie a já to respektuju. Ale stejně mají mít jiné pokémony. Zpráva byla změněna dne 22.05.2014 v 11:52:32
[55] John Beak: Já jsem koukal na seriál, ale chci psát něco, co ho nebude jenom kopírovat jako ostatní povídky. Snažím se psát tak, aby bylo čtení mojí povídky neopakovatelný zážitek.
22. díl: Ash s Pikachu z Obláskového města šel na pokémonový stadion aby vyhrál odznak protože už ho trenér stadionu Bevrly dvakrát porazil. Bevrly poslal s pokébalu opět Volby a Ash poslal Reyqazu s pokébalu. "Volby použij Obraný útok!" přikázal Bevrly Ashovi a ten zaútočil na Reyqazu a hodně jí ublížil ale pořád byla v pořádku a tak jí Ash přikázal taky zaútočit "Reyqazo použij Temný útok a Reyqaza zaútočil na Volby a to jim hodně ublížilo protože Reyqaza byl silný a tak ho Ash nechal zaútočit ještě jednou Temným útokem a Bevrly prohrál Volby a musel zavolat do boje Onixe. "Onixi použij taky Temný útok!" přikázal Bevrly Onixovi a Onix zaútočil a porazil Reyqazu protože už byla unavená z minulého souboje. Ash proto pustil z pokéballu Pikachu a přikázal mu použít Bleskový útok "Pikachu použij Bleskový útok" a Pikachu použil Bleskový útok a zaútočil na Onixe a na Onixe byl ten Bleskový útok už moc a tak se svalil na zem a tím Bevrly prohrál a Ash vyhrál a tak od něj dostal odznak a rozhloučil se a šel pryč z Defordového města do dalšího města, kde chtěl získat další odznak. Pokračování příště.
32. díl: Ash a Pikachu došli do dalšího města, kde bydlel Watson což byl trenér stadionu toho města a byl na stadionu, kde měli samé elektrické pokémony. Ash se nad tím zamyslel a řekl si, že by si měl chytit dalšího pokémona, který mu pomůže na tomhle stadionu vyhrát, tak šel do vody a hodil pokéball "Pokéballe leť!" a chytil Mudkipa. Tak ho pustil z pokéballu aby ho přivýtal a Mudkip řekl: "Mudkip!" a to znamenalo, že byl moc šťastný, že může být s Ashem, ale pak řekl "Mudkip!" a to znamenalo, že by chtěl mít nějaké kamarády a tah ho Ash schoval zpět do Pokéballů a šel mu najít kamarády. Ash a Pikachu došli do lesa a tam viděli pokémona a byl to pokémon Treeko a tak hodil Ash pokéballem "Pokéballe leť!" a chytil Treeka a to byl noví Mudkipův kamarád a byli z nich nejlepší kamarádi. Jenže pořád jim bylo trochu smutno a tak šel Ash hloubš do lesa, kde potkal nějakého kluka, který měl Torchica a nabídl mu, že mu ho vymění za Rayqezu a tak Ash souhlasil a tak měl Mudkipa a Treeka a Torchica a ti tři byli nejlepší kamarádi v celém světě pokémonů a Ash a Pikachu byli rádi, že mají tak šťastné pokémony a bylo jim jasné, že příští odznak musí vyhrát a tak ho taky vyhráli. To už měl Ash 4 odznaky a protože v Hoenu stačí na vstup do ligy 4 odznaky, tak se vydal na cestu do ligy. Nejradši by letěl na Charizardovi jako minule, ale Charizarda měl doma a tak musel jít pěšky, protože Pikachu ani Treeko ani Mudkip ani Torchic by ho neunesli. A tak šli hodně dlouho, protože to bylo daleko, a pak šli ještě dál, až došli do Pokémonové ligy světa Hoenu, kde se pořádal turnaj těch nejlepších trenérů o to, kdo z nich bude mistr pokémonů. Ashův sen bylo stát se mistrem pokémonů a proto se přihlásil a dostal dvě vstupenky na účast, jednu pro sebe a druhou pro Pikachu. A tak se Ash a Pikachu zúčastní Pokémonové ligy, která právě začíná, ale o tom až v příštím díle!
24. díl: Ashe hrozně bolely nohy potom co musel jít do Pokémonové ligy pěšky a Pikatchu bolely ještě víc, protože měl menší nohy a tak musel dělat menší kroky a tak jich musel udělat víc, aby taky došel tam, co Ash. Tak moc ho bolely nohy, že si řekl, že už nikdy nebude chodit a tak se šel projít do lesa aby si tam chytil pokémona, který by ho nosil kam by chtěl. Když vešel do lesa, tak uviděl Pidgeyotta jak se pase v trávě a tak vykřikl: "Pokéballe leť!" a měl Pidgeyotta chyceného a odteď na něm mohl všude létat a nemusel chodit pěšky. Mezitím už ale začínala liga a Ashův první zápas na stadionu ligy a on tam nemohl stihnout dorazit, ale pak dostal nápad, že vypustí Pidgeyotta z pokéballu a poletí na něm a tak vypustil Pidgeyotta z pokéballu a doletěl do ligy a to právě včas aby mohl začít bojovat. Jeho prvním soupeřem byl Steven, který poslal z pokéballu Onixe a tak Ash poslal do boje Torchica "Běž Torchicu!" vykřikl a Torchic vyběhl z pokéballu. A tak souboj začal a Steven hned používal Nárazový útok. "Vyhni se Torchicu!" přikázal Ash a tak se Torchci vyhnul. Steven pak opět použil Nárazový útok. "Vyhni se Torchicu!" přikázal znovu Ash a tak se Torchci zase vyhnul. Steven tedy zavolal Onixe zpět a poslal z pokéballu Garhopa "Garhop!" řekl Garhop a už se chystal útočit, protože mu Steven přikázal použít Nárazový útok. Ash ale řekl: "Torchicu použij Nárazový útok" a tak Torchic zaútočil první, porazil Garhopa, a Ash vyhrál nad Stevenem a tím postoupil do dalšího kola Pokémonové ligy. Večer když si šel lehnout ještě pustil Torchica z pokéballu aby ho pochválil "Výborně Torchicu bojoval jsi skvěle!" a jak ho pochválil, tak se z toho Torchic vyvinul a byl z něj Kombusken a tak ho Ash nechal spát u sebe v posteli protože už byl větší a tak se tak dobře nevešel do pokéballu. A Ash se těšil až příjde další den a s Kombuskenem vyhrajou další zápasy a stane se mistrem pokémonů. Pokračování příště.
25. díl: Začal další den Pokémonové Ligy krajiny Hoen a Ash vylezl z postele a byl na stadionu protože mu začínal zápas hned teď brzo ráno. Jeho soupeř byl Ben, který poslal do boje Servine. Ash nečekal a poslal do boje Pikachu. Boj začal a oba trenéři přikázali svým pokémonům útoky a Servine poslechl svého trenéra a Pikachu taky. Oba zaútočily a jejich útoky se srazili a nic se nestalo. "Pikachu použij Bleskový útok!" řekl Ash a tak Pikachu použil Bleskový útok a Servine porazil. "To ne,on mu dal kritickou ránu!!" zalekl se Ben a sáhl po dalším pokéballu "Dobrá,Umbreone pojď ho porazit!!" a tak Umbreon porazil Pikachu a tím oba trenéři přišli o jednoho pokémona. Byl to hodně napínavý zápas, protože Ash i Ben měli hodně silných pokémonů a tak byli všichni diváci napjatí. Ash poslal z pokéballu Mudkipa a zakřičel "Mudkipe použij Obraný útok!" a Mudkip zaútočil na Umbreona, který se ale vyhnul a Ben mu přikázal zaútočit "Umbreone,snaž se a použij Nárazový útok!!" a tak Umbreon zaútočil a porazil Ashova Mudkipa. Tak Ash poslal svého Treeka, který byl hodně silný a tak si byl jistý, že to zvládne "Použij Semenový útok!" a Treeko použil Semenový útok a tomu se Umbreon už nevyhnul a tak spadnul na zem a Ben ho vrátil do pokéballu. "Ursaringu,pojď na scénu!!" povolal dalšího pokémona a Ash přikázal Mudkipovi použít znovu Obraný útok, ale to mu nevyšlo a zranil se a tak ho musel Ash vrátit do pokéballu. Teď už byl zápas nejnapínavější, co kdy kdo na světě zažil, protože Ash i Ben měli oba jen jednoho pokémona. Ben měl Ursaringa a Ash měl Kombuskena a tak ho pustil z pokéballu, ale protože byl Kombusken vyvinutý, tak neměl Ursaring šanci "Použij Nárazový útok!" a Ursaring se svalil na zem a Ben ho vrátil do pokéballu a hned šel na letiště a odletěl domů. Tak se Ash dostal do finále a už mu zbýval jenom jeden zápas aby se mohl stát mistrem pokémonů. Zda se mu to povede se ale dozvíte až příště!
[60] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 23.05.2014 v 23:22:12, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
Beholdere, jaký význam má v tvé povídce neustále chybné psaní jmen pokémonů. Sleduješ či rozvíjíš tím nějakou myšlenku, či to má pouze povrchně pobavit (jestli to je či není zábavné tady řešit nebudu)? díky
26. díl: Ashovi Catchemovi z Paletového města zbývalo do finále Pokémonové ligy krajiny Hoen už jenom 32 minut a tak se šel projít ven aby se uklidnil protože byl nervózní. Tentokrát chtěl titul mistra pokémonů skutečně získat a nechtěl prohrát jako minule v Pokémonové lize kdy nevyhrál. Procházel se a přemýšlel jak ligu vyhraje. Měl svého Pikachu a pak Blazekina, který se vyvinul z Torchica kterého chytil. Pak měl Mudkipa a Treeecka, kteří nebyli tak silní. Ještě měl Pidgeyotta, ale toho poslal profesoru Oakovi aby se o něj staral protože nebyl dobrý v boji. Jak tak šel a přemýšlel, tak nedával pozor a najednou do někoho vrazil. Byla to Harley a hned Ashe pozdravila "Ahoj Ashi! Moc ráda tě vidím! Slyšela jsem, že jsi se dostal do finále. Víš vůbec jak finále pokémonové ligy v Hoenu probíhá?" Ash se zamyslel a odpovídá "Normálními boji, ne? Jako vždycky." ale Harley odpověděla "Ne, posuzuje se, kdo je nejlepší přítel všech pokémonů. Jak jinak by ses chtěl stát mistrem pokémonů, kdybys nebyl jejich přítel?" Ash se zamyslel a došlo mu, že má Harley pravdu a zeptal se "Ale jak to dokážu? Pokud chceš vyhrát, tak musíš provést nějaký velký čin na kterém každý uvidí, jak moc máš rád svoje pokémony. Jako například všechny vypustit volně do přírody aby si mohli spokojeně žít", odpověděla Harley. Tak jo, díky za radu, poděkoval Ash a rozloučil se. Hned šel hloubš do lesa, kam vypustil Mudkipa a Blazekina a Treeka aby si svobodně žili. Pak mu zbýval ještě Pikachu, ale s ním se loučit nechtěl, protože spolu byli už od té doby, co měl Pikachu. Ale nakonec se rozloučil a taky ho pustil aby se mu žilo lépe na svobodě. Už měl jen asi minutu aby dorazil na stadion a tak zpátky rychle běžel. Zrovna vběhl dovnitř, když finále Pokémonové ligy začínalo, takže to stihl akorát. Bylo tam hromada diváků a porotci a všichni, takže měl Ash trému a přemýšlel, zda bude stačit to, čím se má pochlubit, na to aby se stal mistrem pokémonů. To ale zjistíte až v příštím díle!
[60] : Ono je u některých pokémonů těžké zapamatovat si, jak se píší. Jsou to vymyšlená slova a je jich hodně, tak je pochopitelné, že se občas spletu. Každopádně jsem si teď pořádil oficiální příručku od Nintenda a když nebudu něco vědět, tak se podívám do ní, takže se to teď snad zlepší. Takhle vypadá:
[63] Vložil Dratini dne 24.05.2014 v 23:53:59, OdpovědětIP hash: f02cdcd775baeacb
[62] Behold3r: Tohle vypadá zajímavě...
27. díl: Ash se účastnil finále Pokémonové ligy v Hoenu a byl už ve finále, kde právě nastoupil aby se rozhodlo, kdo bude mistrem pokémonů. Podíval se kdo vlastně stojí jako soupeř proti němu a nevěřil svým očím. Byla to Harley, která se usmívala a mávala na něj, tak jí taky zamával. To už ale finále začínalo a předstoupil před Ashe i Harley hlavní porotce a povídal: "Určitě víte jak probíhá finále Pokémonové ligy v Hoenu. Místo bojování se musí rozhodnout, kdo je přátelštější ke všem pokémonům. První se může prezentovat Ash Catchem z Obláskového města. Pověz nám, co jsi udělal, čím jsi dokázal, že tě mají pokémoni rádi." Ash bez váhání odpověděl "Vypustil jsem do přírody Pikachu a Treeka a Mudkipa a Torchica aby si mohli svobodně žít." Porotce se zamyslel a odpovídá "To je dobré, ukázal jsi čtyřem pokémonům jaký jsi jejich kamarád, za to dostáváš 40 bodů. Pak se porotce otočil k Harley a znovu se ptá "A co ty, jak jsi se zachovala k pokémonům, aby mohli vědět, že jsi jejich přýtelkyně?" a Harley říká: "Vypustila jsem na svobodu 30 Bidoofů na levelu 1" řekla Harley a usmála se. Porotce se zatvářil ohromeně "Toje úžasné! Člověka tak přátelského k pokémonům jsme tu ještě neměli! Získáváš 300 bodů a s okamžitou platností se stáváš mistrem pokémonů!" Hlediště začalo tleskat a všichni se radovali a Harley gratulovali a provolávali slávu. A tak skončilo finále další Pokémonové ligy a Ash se bohužel zase nestal mistrem pokémonů. Ale nebojte se, příště mu to už určitě výjde!
28. díl: Ash se vrátil domů z Pokémonové ligy do Oblázkového města, kam přiletěl na Pidgeyottovi kterého měl schovaného u profesora Oaka v Oblázkovém městě. Cestou když letěl potkal Pikachu a tak si ho vzal s sebou, protože se mu po něm už stýskalo. Tak dorazil domů společně s Pikachu a tam už na ně čekal profesor Oak a Ashova máma. Oak povídá: "Gratuluju ti jsi nejlepší trenér na světě. Založil jsem ti bankovní konto a dal na něj všechny Garyho úspory a ještě prodal všechny jeho věci včetně jeho sbírky pogů a dal z nich peníze na tvoje konto abys měl vždy dost peněz." a dal Ashovi kreditní kartu. "Vidím že jsi někde zapoměl moje letadlo ale to nevadí, i tak jsi nejlepší trenér na světě a mám tě rád!" a tak Ash poděkoval, rozloučil se, a šel s mámou domů. Když Ash a Pikachu a jejich máma došli domů, tak chtěli jít do svého pokoje nahoru po schodech, ale Ashova máma si na ně stoupla a nechtěla ho pustit nahoru. Najednou si Ash všiml, že to není jeho pravá máma, ale že je to někdo v masce a tak jí masku strhl a pod ní byl zlý vůdce zlých Rakeťáků Giovanni! Ash neváhal a použil Bleskový útok: "Pikachu, použij Bleskový útok!" a vyšlehl z něj Blesk a trefil Giovanniho. Ten začal utíkat pryč a přes rameno řval "Já se ti pomstím! Ještě se uvidíme!" a tak ho Ash nechal být a šel do svého pokoje. Tam asi tři hodiny brečel, že zase neporazil ligu, ale pak někdo klepal na dveře tak toho nechal. Ve dveřích byl profesor Oak, usmíval se a povídá "Ashi, je sice škoda, že jsi neporazil Ligu, ale ještě jsou tu dvě další a může si vybrat v které z nich se chceš stát mistrem pokémonů!" Oak Ashovi podal dva letáky s reklamou na Pokémonovou ligu. První byla o oblasti Unova, vypadala docela lákavě, tak si Ash řekl "Hm, tohle vypadá lákavě". pak se podíval na druhý leták a ten byl o oblasti Sinoch, ten hned Ash znechucením odhodil: "Fuj, kdo by chtěl na takové hnusné místo" a Oak říká "Máš pravdu! Koupil jsem ti nové letadlo a tak můžeš hned odletět do Unovy." Ale Ash řekl "Ne děkuju, ale poletím na Pidgeyottovi nashledanou" a už letěl. Těšte se už v dalším díle na to jak bude Ash mít dobrodruštví v Unově!
29. díl: Ash a Pikachu letěli letadlem do oblasti Unova protože se tam nedalo dostat jinak. Ash se těšil že uvidí nové pokémony, které ještě nikdy neviděl, a Pikachu se těšil, že uvidí nové lidi, které ještě nikdy neviděl. Kromě toho jim profesor Oak slíbil, že se tam setkají s Brockem, s kterým byli kamarádi už od doby, co ho Ash porazil na stadiónu v Cínovém městě. Tak letěli letadlem a najednou Ash z okna viděl, že Unova je přímo pod nimi a letadlo letí dál a nezastavuje, tak se šel podívat do pilotní kabiny a když tam vešel, tak viděl, že jsou oba piloti mrtví, ale ve skutečnosti nebyli mrtví ale jen spali, jak si Ash pohotově všiml. To Ashovi přišlo podezřelé protože piloti nemají během letu spát a tak začal vyšetřovat. Netrvalo dlouho a Ash díky svým schopnostem trenéra přišel na to, kde je problém. V kabině byl totiž kromě pilotů i Jiggalypuff, který je svým zpěvem uspával. A tak Ash taky usnul a Pikachu usnul s ním a najednou celé letadlo spadlo. Jiggalypuff se rozčílil, že všichni spí, a tak začal zpívat aby je probudil, ale nefungovalo to, tak chtěl vystoupit z letadla, ale to pořád letělo ve vzduchu a tak nemohl a tak nevěděl co dělat a najednou dostal nápad a tak profackoval Ashe a Ash se probudil a řekl "Kde to jsem. Aha! Musím všechny zachránit!" A tak se Ash ujal pilotování letadla, přistál s ním na letišti v Unově, všichni vystoupili a z Ashe se stal hned po jeho příletu největší hrdina Unovy, protože zachránil tolik lidí a pokémonů, kteří v letadle byli a pak pro Ashe přijel profesorka Juniperová a řekla "Ahoj Ashi chci ti dát pokémony pojeď se mnou." a tak Ash souhlasil a nasedl si do auta a odjeli do laboratoře profesorky Juniperové. A tak byl Ash hrdinou celé Unovy a mluvilo se o něm ve zprávách. Jaké ale dostane pokémony od profesorky Juniperové? To se dozvíte už v příštím díle!
Ash je hrdina! Tohle vůbec není jako anime!
30. díl: Ash a Pikaču a profesorka Juniperová přijeli do laboratoře profesorky Juniperové, kde schovávala všechny pokémony, které rozdávala lidem. Ash se těšil protože měl slíbené že dostane pokémony. Cestou mu také vyřídila vzkaz od profesora Oaka, že jeho kamarád Brock na něj čeká ve městě s druhým odznakem. Tak přijeli na místo a vyšli z auta a vešli do laboratoře a tam byly na stole tři pokébally a tak profesorka Juniperová řekla "Ashi, protože jsi zachránil Unovu a protože jsi nejlepší trenér na světě, tak si smíš vzít všechny tři" "Děkuju" a Ash si vzal všechny tři a pustil je ven z pokéballů. Byli to Tepig Snaivy a Oshawot, tak je vrátil zas do pokéballů. Ještě tě musím varovat Ashi, řekla profesorka Juniperová a pokračovala: V Unově žijí zlí Plazmaťáci a zabíjí lidi a kradou pokémony dávej si pozor. Tak se Ash rozloučil a poděkoval a vyšel ven z laboratoře. Tam zrovna útočili na město Plazmaťáci. Nahnali všechny lidi na útes nad propastí a pak si přinesli kladiva a mlátili do země tak dlouho, až hrozilo, že se útes zřítí a lidi spadnou s ním dolů. Naštěstí tu byl Ash a poslal do boje Tepiga "Tepigu použij Ohňivý útok!" a Tepig srazil Plazmaťáky na zem. Pak Ash pustil z pokéballu Oshatowa "Oshwatore použij Vodní útok!" a ten ho poslechl a vystřelil vodu na Plazmaťáky a srazil je dolů z útesu. Jenže otřesy boje způsobily, že se začal útes padat dolů i tak a všichni křičeli o pomoc. Ash ale zareagoval rychle a poslal z pokéballů Snaivy a řekl mu ať použije Úponkový útok: "Použij Úponkový útok" a tak Snaivy přitáhl útes zpět nahoru a všichni lidi si přelezli na pevnou zem a tím je Ash všechny zachránil. Všichni Ashovi děkovali a nabízeli mu různé dárky a všechny svoje pokémony jako odměnu, ale Ash byl hrdina a nic s toho si vzít nechtěl a tak odešel a vzal si od nich jenom 10 milionů korun. Pokračování příště.
31. díl: Ash šel z města kde byl předtím do dalšího města a pak ještě do dalšího a tam byl stadión kde byli tři trenéři. Byli tam Cilan Cres a Čili a každý z nich měl jednoho pokémona. Ash přišel na stadion, pustil z pokéballu Pikachu a řekl, že chce odznak. Oni mu ale řekli, že bude muset bojovat pokud chce dostat odznak a tak Ash řekl že jo a pak mu řekli, že musí porazit všechny tři pokud ten odznak chce a tak Ash řekl že jo a pustil z pokéballu Pikachu. První šel Ash bojovat s Cilanem který měl Tepiga a tak Ash pustil taky z pokéballu Tepiga "Tepigu použij Ohnivý útok" "Tepigu použij Nárazový útok!" oba trenéři přikázali současně, ale Ohnivý útok byl silnější a tak vyhrál Tepig a zápas skončil. Další protivník byl Cres který měl Owasheta a tak Ash hodil pokéballem "Do toho Oshotwate!" a poslal do boje vlastního Owaetsha. Zápas začal a oba přikázali použít útoky "Vodní útok!" "Taky Vodní útok!" a Vodní útoky se srazily, ale Oshawetův Vodní útok byl silnější a tak vyhrál. Už zbýval jen třetí zápas, coš bylo proti Cilanovi, který byl nejsilnější ze všech tří. Pustil z Pokéballu Snivyho a tak Ash pustil z pokéballu svého Snivyho: "Použij Nárazový útok!" "Použij Travní útok!" a tak na sebe oba Snivy zaútočili, ale Travní útok byl silnější než Nárazový útok a tak Ash tento souboj prohrál. Ash tedy nevyhrál všechny tři souboje a proto musel ze stadionu odejít protože už byl na řadě další trenér. Ash byl smutný, ale Pikachu ho utěšoval a říkal, že to bude dobré a tak si Ash zlepšil náladu. Řekli si, že to zítra zkusí znovu a určitě jim to půjde lépe a tak šli mezitím přespat do Pokémonového střediska s tím, že na stadión půjdou hned zítra ráno. Zda se jim ale podaří odznak získat zjistíte až v příštím díle!
[70] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 26.05.2014 v 17:27:34, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
[62] děkuji za velice přesvědčivou odpověď. Pozasatvit sa nad ní však rozhodně nemohu, protože se nese přesně v duchu toho, co v povídce postupem času se stále větší a větší intenzitou předvádíš - výsměchu, nevkusu a naprostou ingnorací základních principů fenoménu pokémonu. Samozřejmě, že parodie k literární tvorbě a vlastně i k životu patří ale například tvoje neustálé zesměšńování Ashe je podlě mě daleko za hranicí dobrého vkusu (uvádím jako svůj osobní názor, rozhodně se zde na arbitra vkusu nechci pasovat)
[70] : Kde přesně zesměšňuju Ashe? Naopak se snažím ho ukazovat jako většího hrdinu, protože mi příjde, že seriál v tomhle ohledu neodvádí tak dobrou práci. V následujících dílech jsem se snažil přijít i s lepšími a složitějšími zápletkami, třeba se ti budou líbit víc.
23. díl: Ash byl právě ve městě se stadiónem kde je Cilan, Cres a Čili jako trenéři. Chtěl získat odznak a tak šel na stadión protože tam byl už včera a prohrál a tak to chtěl znovu. Pikaču šel s ním, protože to byl jeho pokémon. Jak šli na stadión, tak už byl na dohled a jak tam došli, tak viděli, že je něco špatně. Celá budova najednou vybuchovala protože na ní útočili zlí Plazmaťáci. Ash se rychle rozběhl na pomoc a Pikaču ho následoval. Doběhli ke stadionu a všude byla hromada Plazmaťáků a tak Ash vytáhl pokébally a všechny je po nich hodil. Jednoho trefil do hlavy a tak ho musela odvést sanitka, ale ostatní byli v pořádku a tak hodily pokébally po Ashovi a z nich vylezli jejich pokémoni a z Ashových pokéballů taky vylezli pokémoni a začali všichni bojovat a byl to obrovský souboj a všichni v něm bojovali. Snaivy bojoval s Wobatem, Tepig bojoval s Patartem, Oshitwat bojoval s Ratatou, Pikachu bojoval s Wobatem a Ash bojovoval s Plazmaťáky. Pak je všechny porazil a to je vystřelilo do vesmíru. "Cink!" ozvalo se. Tak Ash zachránil stadión a z něj vyšli Cilan a Cres a Čili a dali Ashovi odznak za to že byl takový hrdina a že je zachránil a ještě mu dali vyznamenání že je nejlepší trenér na světě, coš už Ash sice věděl, ale stejně si ho vzal, protože se mu líbilo. Pak se Ash rozhloučil s Cilanem a Cresem a Čilim a vyrazil zase na cestu, protože chtěl získat další odznak, protože jich potřeboval osm, aby mohl být mistrem pokémonů. Pokračování příště.
Když jsem onehdy vytvářel pro příběhy vlastní postavy, zamyslel jsem se nad tím, jak bych se cítil, kdyby mé originální postavy následně někdo znovu použil ve svém díle a zobrazil je tam jinak, než jak si je představuju. Když jednou dílo zveřejníš, stane se dostupným a kdokoli ho tedy bude moci interpretovat a dokonce i použít pro inspiraci. Na konci dlouhé úvahy jsem dospěl k závěru, že toto je naprosto v pořádku. Moje postavy jsou v mojí fantazii přesně takové, jaké jsem je navrhl. To nemůže nikdo změnit. Naopak já tuto představu nemohu nikomu dokonale předat, protože proto, že ty postavy existují pouze v mé hlavě, je doopravdy znám jenom já. Když pak ostatní interpretují moje postavy, nebo je použijí ve vlastním díle, nepoužívají ve skutečnosti moje originální postavy, ale pouze jejich interpretace v jejich fantazii, které se mohou a budou od těch mých lišit. Vlastně je to, jako by používali nové vlastní postavy, akorát se stejným jménem, jako ty moje. - Takže k jádru pudla. Když toto aplikujeme na zde nastalou situaci, je zřejmé, že pravdu má Behold3r. Nikoho nezesměšňuje, protože ačkoli hlavní postava v jeho příběhu je Ash Ketchum, je to Ash Ketchum z Behold3rovy fantazie. A tam je přesně takový, jakého ho tady popisuje. To, co slima tolik vytáčí, je, že si nedokáže v hlavě srovnat myšlenku, že by se Ash, kterého zná z anime a tolik ho obdivuje, vyskytoval v takovémto příběhu. To ovšem vychází z mylné představy, že se jedná o téhož Ashe. (Všimněte si podobnosti v způsobu uvažování s hráči pobouřenými "nestandardními" metodami tréninku ve hrách) Dokonce můžeme jít hlouběji, protože tato představa je mylná dvojnásobně. Ani Ash z anime totiž není takový, jakého si ho idealizovaně představuje slim, nýbrž takový, jaký je ve fantazii tvůrců pokémoního anime. Dle mého názoru je Ash z anime sám o sobě takový chudák, že není potřeba ho zesměšňovat - to dokáže sám. - Docela by mě zajímala podobná povídka podle slima.
[74] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 26.05.2014 v 22:07:53, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
V umělecké tvorbě, ať již výtvarné,literární, hudební,.... je téměř vždy hybatelem a rozvíjejícím faktorem inspirace z děl ostatních. Moji představu vlastně modelují prvky již existující, které jen přetvářím do nové formy. A samozřejmě práce s již existujícím materiálem při troše invence autora může dát vzniknout spoustě nových zajímavých děl, skladeb, .......a stejně jako úvaha podněcuje a generuje další a další nové úvahy a myšlenky, zahrnuje nové a nové úhly pohledu, stejně tak i dílo (styl, sloh...) je inspirací a základem pro díla nová - třeba že jejich poselství může být zcela jiné než u origiálu. To asi neni nic nového........ To že se jedná o ashe z anime nikde explicitne vyjádřeno není, nicméně podle kontextu, charakteru povídky, adt.. vyvozuji (subjetivní dojem, neprůkazný), že se o Ashe z anime jedná. A myšlenku si srovnat dokáži, jen si jí nepřipouším, protože mi přijde vcelku dost dehonestující a takovéhle zobrazování Ashe jakožto hlavního hrdiny pokémonu mě vlastně uráží. P.S. něco jiného je, když udělal Warhol sérii sítotisků Mony Lisy, když RATM nahrají cover od Springsteena a nebo když někdo vyplodí TOHLE zjevně inspirován hlavním hrdinou pokémonu. Ale to je prostě zcela individuální věc názoru .... P.P.S. Když nějakej hovězák zremixuje (bez špetky vkusu, citu a s ještě měnším umem) fakt pěknou skladbu (která má navíc ducha,kterýho jí timto naprosto sebere) na nějakou diskotékovou chlívárnu, taky se najdou lidi, kterým se to bude líbit
33. díl: Ash s Pikachu byli zrovna na cestě do dalšího města, kde měli získat svůj druhý odznak, ale hlavně se konečně setkat s jejich kamarádem Brockem, na což se oba moc těšili, protože Brock byl jejich nejlepší kamarád proto, že jim dal jejich první odznak. Tak tak šli a už byli skoro v půli cesty, ale najednou Ash do někoho vrazil. Byla to policistka Jenny, která je přišla varovat: "Po cestě je strašidelný dům, nechoďte tam, protože v něm straší" řekla a odletěla pryč. Tak šli Ash s Pikachu dál a najednou vidí u cesty starý dům a říkají si, že by si v něm mohli odpočinout než půjdou dál. Ash s Pikachu tedy vešli dovnitř a byl tam příjemný chládek a tak se rozhodli tam chvíli zůstat, ale najednou k nim přišel někdo v brnění a tak Ash pozdravil, ale nikdo mu neodpověděl a tak přišel blíž a podíval se do brnění a to bylo prázdné a tak se Ash vyděsil a utekl a Pikachu utekl taky a doběhli až do skoro nejvyššího patra domu. Tam na ně ale vyskočila kočka a zamňoukala a tak utekli do úplně nejvyššího patra domu protože se hrozně lekli oba dva. Tam se konečně zastavili a přemýšleli, co budou dělat a pak si Pikachu něčeho všiml a řekl Ashovi ať se taky koukne a Ash se kouknul a říká: "Tam nahoře u lustru je Jigglypuff a nemůže dolů!" a Jigglypuff bezmocně zavolal "Jigglypuff!" a Ashovi bylo jasné, že je to ten samý Jigglypuff, co pořád potkával, ale stejně ho musel zachránit, jenom nevěděl jak. Najednou ale dostal geniální nápad. Řekl Pikachu ať tu počká a dává na Jigglypuffa pozor a utekl ven z domu a utíkal až zpět do města, kde byl první stadión a šel k počítači a zavolal profesoru Oakovi a řekl, že chce zpátky Bulbasaura a místo něj mu pošle Snivy, protože Bulbasaur umí létat, a tak vyměnil pokémony a běžel zpátky až do domu a vyběhl nahoru po schodech a tam už čekal Pikachu a koukal, co se bude dít. A tak Ash pustil Bulbasaura z pokéballu "Bulbasaure leť!" a Bulbasaur doletěl ke stropu a vyzvedl Jigglypuffa, který všem poděkoval a všichni byli šťastní že to dobře dopadlo. Když pak ale šli z domu ven, tak je zase přepadl nějaký duch, ale Jigglypuff mu zazpíval a tak usnul a Ash s přáteli se proplížili okolo a vyšli ven. Jigglypuff někam utekl a tak Ash přivolal z pokéballu Pidgeyotta a nasedl na něj s tím, že radši zbytek cesty poletí, protože už bylo pozdě a tak si Pikachu taky nasedl a Bulbasaur letěl za nimi a tak byli skoro v druhém městě s druhým odznakem. Podaří se ale Ashovi odznak získat? To zjistíte už příště!
[76] Vložilo Sanky dne 26.05.2014 v 22:34:20, OdpovědětIP hash: f741b8d94396424
[77] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 27.05.2014 v 10:14:27, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
[73] jak by vypadala povídka podle mých představ? zhrubá následovně: lineární děj, nepříliš rozpracovaná, nicméně jasně čitelná psychologie postav, barvitý a výpravný popis lokalit, pokémonů a zejména pokémonových soubojů, které by se držely v reálných mezích (takže rozhodně žádný prasklý squirtle, atd...), držel bych se poké tématu, jasně daných poké reálií a rozhodně netahal do povídky prvky reflektující sociální, politickou,.......realitu, prvky odkazující na jinam, atd...jsem asi trochu konzervativní, ale když se ptáš, jak by to vypadalo po mém, tak asi nějak takhle.
34. díl: Ash a Pikachu dorazili do města s druhým stadiónem a hrozně se těšili až se uvidí s Brockem. A taky ho hned potkali protože na ně čekal už u vchodu do města. "Ahoj Ashi" řekl Brock "Ahoj Brocku" řekl Ash "Pikachu" řekl Pikachu a tak byli všichni tři přátelé zase společně. Ash Brockovi vyprávěl o tom, jaká dobrodružství mezitím prožíval a jak se stal hrdinou oblasti Unova. Cestou ale šli rovnou směrem na stadión, protože Ash chtěl vyhrát další odznak. Brock mu pověděl o tom, že šéfem tělocvičny je tam Leonora a trénuje normální pokémony. Došli na místo a Ash vešel dovnitř a viděl, že je to ve skutečnosti muzeum, což sice nebylo tak špatné jako škola, ale stejně tam nechtěl být, tak rychle prošel muzeem a vešel do stadiónu, kde už čekala Leonora a pustila z pokéballu Patratu, která řekla "Patrata!" a Ash se zamyslel: hm, normální pokémon, to bych měl použít ohniváka a tak pustil z pokéballu Tepiga, což byl ohnivec. "Patrato použij Nárazový útok!" přikázala Leonora a Ash přikázal "Tepigu použij Nárazový útok!" a oba pokémoni zaútočili, ale oba minuli, tak Ash řekl "Tepigu použij Nárazový útok!" a tak Tepig zaútočil a porazil Patratu a tak Ash vyhrál. Leonora ale měla ještě jednoho pokémona a chystala se ho pustit z pokéballu, ale najednou stadión vybouchnul a všude byli zlí Plazmaťáci! "Ale ne, to jsou Plazmaťáci!" vykřikl Ash a pustil z pokéballu Tepiga "Tepigu Nárazový útok!" a Tepig zaútočil na Plazmaťáky a ti odletěli pryč a tak byl stadión opět zachráněný díky Ashovi, kterému Leonora poděkovala: "Děkuju" a dala mu odznak a vyznamenání města a ještě ten večer byl Ash v televizi, ale pak už bylo pozdě a tak Ash a jeho přátelé museli jít aby stihli stadión v dalším městě, kde chtěl Ash získat třetí odznak.
|
[79] Vložil Ash493 dne 27.05.2014 v 19:52:32, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
[77] : Moc si to bereš. Parodie je parodie =)
35. díl: Ash a jeho přátelé, Brock a Pikachu, šli do dalšího města, protože už měl Ash odznak z minulého města a proto bylo zbytečné aby byl dál v minulém městě, když v dalším městě měli odznak, co ještě nemá. Ash se totiž chtěl stát mistrem pokémonů a k tomu potřeboval osm odznaků aby mohl jít do Pokémonové ligy a tam se stát mistrem pokémonů a proto když došli do města, tak běžel Ash hned na stadión a Brock a Pikachu běželi s ním a až doběhli na stadión, kam Ash vběhnul dovnitř, protože chtěl odznak a tak tam vběhl a Ash a Pikachu vběhli za ním. A tak Ash vešel dovnitř a tam byli... Rakeťáci. Ash nevěřil svým očím a Brock jim taky nevěřil a Pikachu už vůbec ne. Najednou z poza Rakeťáků vystoupil jejich zlý šéf Giovanni a říká: "Říkal jsem že se vrátím a pomstím se ti! Hahaha!" a Ash se ptá: "A jak se mi chceš pomstít!" a Giovanni odpovídá: "Jednoduše, nedám ti odznak z mojeho stadiónu." a Ash se najednou rozbrečel, protože to znamenalo, že bude mít jen sedm odznaků a ne osm a proto nebude moct jít do Pokémonové ligy a stát se mistrem pokémonů, jak vždy chtěl. Tak Ashe jeho přátelé vyvedli ven a Brock povídá, že si to Ash nemá tak brát a že se to vyřeší a že by si mezitím měli zajít někam na svačinu ať nemá Ash hlad a Pikachu souhlasil a tak šli pryč si koupit zmrzlinu protože zmrzlinu měl Ash nejradši a Pikachu taky a Brock taky. A tak odešli do města s tím že se na stadión vrátí později.
36. díl: Když byl Ash v městě s Giovanniho stadiónem, tak do města přistála vesmírná loď, kterou někdo zahlédnul. Ash a jeho přátelé si lízali zmrzlinu a pak se tam objevila Clefairy a Ash si jí chtěl chytit. Ale když jim Clefairy utekla, tak tam neměli své baťohy. Šli to nahlásit na policii. Bylo tam spousta lidí a všem se něco ztratilo. Potom tam přišel nějaký profesor a říkal, že to byli mimozemšťané. Tak Ash a přátelé se vydali je hledat s detektorem. Detektor najednou začal blikat a dolů sletěli a vzali Pikachua. Pak uvnitř talíře mimozemšťané sundali masky a byli to... Rakeťáci. Ash si všimnul, že talíř, ve kterém letěli, byl na jeřábu. Tak nařídil Pidgeyottu, ať přesekne lano. Pidgeyotto přeseknul lano a talíř spadnul. Pak ale vzala Pikachua Clefairy a utíkala s ním pryč. Pak se tam objevil i Jigglypuff. Ten běžel společně se všema za Clefairy a když zahla za roh, tak Jigglypuff ukázal, že je v kanále. Tak se tam vydali a když tam přišli, tak tam Clefairy odnášely všechny ukradené věci. Ash Brockovi řekl, ať to jde ohlásit policistce Jenny, a profesorovi, ať zůstane na místě. Ash a Misty vešli do rakety a šli najít Pikachu. Našli ho, ale vstoupili do místnosti Clefairy a nechtěli Pikachua pustit. Mezitím se profesor rozhodl vejít do rakety. Ash měl u sebe naštěstí i nevlastního Jigglypuffa, takže ten je tam začal fackovat.Až je všecky zfackoval, tak Pikachu, který byl v nějaké nádobě, aby proud z jeho tvářiček šel do lodi a poskytoval tak potřebnou energii, začal dávat šoky a až dal hrozně velký tak to prasklo. Ash se divil, jaktože to prasklo. Profesor mu řekl, že jeho elektrický útok byl asi moc silný. Potom tam našli i své baťohy. Mezitím šel Jigglypuff a profesor do řídící kabiny. Tam byla silná Clefairy. Jigglypuff jí profackoval, ale Clefairy taky. Takhle to pokračovalo až Jigglypuff nakonec vyřídil tu Clefairy. Potom Ash a ostatní museli odejít z lodi a naštěstí míjeli mrakodrap s takovou věžičkou. Ash nařídil Bulbasaurovi, ať se přichytí za to a že tam na něm doletí. Tak se to taky stalo a lidé konečně získali na zpět své věci. Potom Clefairy přistály jinde a takto to skončilo.
37. díl: Ashovi bylo líto že si nechytil Clefairy, ale alespoň si konečně chytil Jigglypuffa a tak šel zpátky na Giovanniho stadión a s sebou měl i Tepiga, Ohaswata, Pidgeyotta, Pikachu, Brocka a Snaivy takže mu bylo jasné, že musí vyhrát. Vešel na stadión a tam byl Giovanni, který byl šéf tělocvičny a povídá "Hahaha! Nejen že tě teď všude budou otravovat moji Rakeťáci ale ani ti nedám odznak!" ale Ash už věděl co s tím. Ash pustil z pokéballu Jigglypuffa, který začal spívat a tím Giovanni a všichni Rakeťáci usnuli a tak ho Ash vrátil do pokéballu a opatrně se ke Giovannimu připlížil a sebral mu odznak. A tak Ash získal už třetí odznak a chybělo mu jenom 7 aby byl mistrm pokémonů. Pak když odcházeli ven ze stadiónu, tak ještě všichni Rakeťáci a Giovanni spali a tak Ash dostal nápad. Pustil z pokéballu Tepiga a řekl mu "Použij Ohňový útok!" a tak ho Tepig použil a budova stadiónu chytla a všichni Rakeťáci uhořeli uvnitř. A tak se Ash a jeho přátelé zase zbavili Rakeťáků a Ash měl další odznak a byl na dobré cestě stát se mistrem pokémonů. Pak ho ještě zastavila policistka Jenny a dala mu vyznamenání a odměnu za to, že zbavil město Rakeťáků a tak Ash poděkoval: "Děkuju" a šel s Brockem a s Pikachu do dalšího města. Chtěl sice původně letět na Pidgeyottu, ale Brock by se na něj nevešel protože byl moc tlustý a tak museli jít pěšky, ale to nevadí, protože tam stejně dojdou.
[80] Behold3r: Ten díl 37 mi přijde nějaký povědomý. Néhoda?
|
[84] Vložil Ash493 dne 28.05.2014 v 20:55:14, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
I parodie by mohla mít trochu konzistence... Misty, 10 odznaků... hm... not sure.
[85] Vložilo Terrion dne 28.05.2014 v 21:21:12, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
Nenapíšeš 38. díl v haiku?
[83] John Beak: Možná proto, že byl Ash už tři díly v tom samém městě; jiný důvod mě nenapadá. Ale neboj, v tomhle díle se to už změní. [85] Terrion: Bohužel jsem ho už napsal, snad příště. Ale pokusil jsem se tenhle díl napsat tak, aby co nejvíc odpovídal pravidlům konzolových poké her, a tak ho ocenili i jejich fanoušci, takže se ti snad bude líbit!
38. díl: Ash a jeho přátelé dorazili do města se čtvrtým odznakem a Ash ho hned chtěl jít získat, ale Pikachu říkal, že by si měli nejprv odpočinout, a tak šli nejprve do Pokémonového střediska aby si odpočinuli. Tam si odpočinuli a šli hned zase na stadión, kde byl čtvrtý odznak. Tam je přivítala šéfová tělocvičny Elesa, která používala elektrické pokémony stejně jako Ash, který používal Pikachu. Po tom, co se navzájem představili, hned začal souboj o odznak. Elesa pustila z pokéballu Helioptile, což byl elekterický/normální pokémon. Ash se zamyslel, co se pro tuhle situaci hodí, a tak pustil ven Bulbasaura, což byl travní/jedovatý pokémon. A tak začali bojovat. Helioptile použil Nárazový útok, což nebylo na travního/jedovatého Bulbasaura příliš účinné, ale Bulbasaur použil Nárazový útok, který byl silný proti Helioptile, protože travní/jedovatý pokémon je silnější než elektrický/normální pokémon, a tak Bulbasaur Helioptile porazil. "Nepočítej s tím, že bys vyhrál", řekla Elesa, a pustila z pokéballu dalšího pokémona. Byl to Yveltal, což byl pokémon typu temný/létavec a ten byl silný proti Bulbasaurovi, který byl travní/jedovatý. Yveltal použil Nárazový útok a protože byl temný/létavec, tak Bulbasaura porazil jako nic a Ash ho musel vrátit do pokéballu. "Nepočítej s tím, že bys vyhrál", řekl Ash a poslal do boje dalšího pokémona. Byl to Jigglypuff, který ale utekl pryč protože nechtěl být s Ashem, tak Ash musel pustit z pokéballu dalšího pokémona a byl to Tepig, což byl pokémon typu ohnivec. Yveltal byl rychlejší a tak použil na Tepiga Nárazový útok, ale Tepigovi to nic neudělalo, protože byl ohnivec a Yveltal byl temný/létavec. Tepig pak použil Ohňový útok, protože mu to Ash přikázal, a zaútočil na Yveltala, kterého to porazilo a Elesa ho musela vrátit do pokéballu. Nakonec Elesa pustila ven posledního pokémona, což byl Xerneas, který byl pokémon typu pohádkový. Ten hned použil Nárazový útok na Tepiga a tím ho porazil, protože ohniváci jsou slabí. Ash pak poslal do boje Pikachu, který se celou dobu těšil, až bude moct bojovat. Pikachu byl typu elektrický a proto byl proti Yveltalovi dobrá volba, protože elektrický pokémon je silný proti pokémonovi typu temný/létavec. "Pikachu, použij Bleskový útok!", přikázal Ash a Pikachu použil Bleskový útok, který Xernease zasáhl takovou silou, že vybouchnul a výbuch smetl i Elesu a oba dva umřeli. Ash si pak vzal odznak a šel ven ze stadiónu. Tam se s ním rozloučil Brock, protože byl naštvaný, že Ash pořád všechny zabíjí, a tak chtěl jet domu. A tak už Ashovi zbývaly jen čtyři odznaky aby mohl do Pokémonové ligy.
[87] Vložil Dratini dne 28.05.2014 v 21:56:51, OdpovědětIP hash: 2991b13a18fbf25c
[86] Behold3r: Trochu morbidní, ne?
[88] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 28.05.2014 v 22:18:07, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
ignorantskej anti-poké shit......
Ano, poslední dobou to začíná být takové grindcorové...
[90] Vložilo Terrion dne 28.05.2014 v 22:38:04, OdpovědětIP hash: 4bc28e22edf82776
[88] : já tam nic antipokemonního nevidím. To se ti jen může zdát, protože tato část příběhu se odehrává v Junově, kde jsou samí oškliví v čele s Potratem.
|
[91] Vložil Ash493 dne 28.05.2014 v 22:46:47, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
Tak ale tohle už bylo vyloženě na sílu...
39. díl: Ash a Pikachu byli zrovna na návštěvě u Elesy v nemocnici a Ash se jí omluvil, že si myslel, že byla mrtvá a Elesa povídá: "Lepší než naopak. Spíš je mi líto, že jsem vypadala tak mrtvě, a tvůj kamarád kvůli tomu odcestoval." a pak se rozloučili a řekli si, že si určitě ještě zavolají. Ash a Pikachu vyšli ven a už tedy měli celkem 4 odznaky Pokémonové ligy a tak si říkali, že se jim daří dobře. Pak ale Ash uviděl plakát na stěně, který mu pověděl, že Pokémonová liga začíná už zítra a tak Ash začal panikařit a Misty mu povídá ať se sklidní a ukazovala někam za roh a tak tam Ash šel a koho tam nepotkal. Byl to profesor Oak a Ashe pozdravil: "Ahoj Ashi!". Pikachu ho mezitím doběhl, protože Ash běžel za ten roh moc rychle a Pikachu ho skoro nestihl dohnat, ale to už profesor Oak mluvil s Ashem. "Ashi, přiletěl jsem za tebou sem do Unovy, protože jsem viděl, že máš jenom 4 odznaky a Pokémonová liga začíná už zítra. Tak jsem zašel za vedením Ligy a zaplatil jim ať mi pro tebe dají zbývající 4 odznaky, tak tady jsou", řekl profesor Oak a předal Ashovi zbývající 4 odznaky. "Děkuju!", poděkoval Ash a profesor Oak dál povídá: "Ještě jsem ti je přeleštil aby se leskly a nemusel ses za ně stydět, protože nejlepší trenér na světě, jako jsi ty, si zaslouží jen ty nejlepší odznaky. Takže já už zase musím jít, abych to stihl domu ještě tenhle měsíc. Utratil jsem totiž za ty odznaky všechny svoje peníze a nemám na letenku zpět. Měj se, Ashi!" a Ash se rozhloučil a odešel taky pryč. Takže měli Ash a Pikachu konečně všechny odznaky a tak mohli do Ligy, která začínala zítra, tak Ash pustil z pokéballu Pidgeyotta, že na něm do Pokémonové Ligy doletí, ale najednou tam byli všude Plazmaťáci a říkali: "Jen přes naše mrtvoly!" a tak Ash přikázal Pidgeyottovi je všechny zabít a odletěl do Pokémonové Ligy. Podaří se ale Ashovi stát se konečně mistrem pokémonů? To zjistíte už příště! Pokračování příště.
40. díl: Ash s Pikachu letěli na Pidgeyottovi do Pokémonové Ligy oblasti Unova a už se moc těšili, až jí vyhrajou, a stanou se mistrem pokémonů. Byli čím dál blíž místu, kde se Pokémonová Liga konala, a už byli skoro na dohled, když proti Pidgeyottu vyletěl od země Ledový útok a Pidgeyott se jen tak tak vyhnul a Ash s Pikachu málem spadli. Než se ale stihli vzpamatovat, tak vystřelil další Ledový útok a zasáhl Pidgeyotta a ten se načal řítit k zemi a řítil se tak moc, až se zřítil a po dopadu se pořádne zřídil. Ash se proto sebral ze země a sebral i Pikachu a vrátil Pidgeyotta do pokéballu, aby si odpočinul. To ale nebyl jeho hlavní problém. Jeho hlavní problém bylo, co viděl před sebou. Byli tam Plazmaťáci! Bylo jich tam strašně moc a měli s sebou Kurjema, obřího zlého ledového pokémona dračího typu. Ash se připravil k boji a pustil z pokéballů všechny svoje pokémony, ale pak zase vrátil Pidgeyotta zpět, protože mu pořád nebylo dobře. Tak byl připravený k boji a jeho pokémoni taky, ale Plazmaťáci měli jiné úmysly. Z poza nich vystoupil jejich šéf Ghetsis a řekl: "Hahaha tentokrát tě dostaneme!" a zase ustoupil dozadu za ostatní Plazmaťáky. Tak už byl Ash připravený k boji a najednou z poza Plazmaťáků opět někdo vystoupil, ale tentokrát to nebyl Ghetsis. "Ahoj, já jsem agent N, pamatuješ si na mě?" a Ash si pamatoval, ale byl překvapený, co že tu N dělá a tak se ho zeptal: "Co tu děláš?" a N mu odpověděl: "Já jsem král všech Plazmaťáků a všem jim velím. To je, co?" a Ash byl naštvaný, že mu to N neřekl dřív, protože to by s ním taky bojoval. A tak už chtěl Ash začít bojovat alespoň teď, ale N ustoupil do pozadí ostatních Plazmaťáků a tak už Ashovi docházela trpělivost a rozhodl se začít bojovat i tak. Řekl všem svým pokémonům aby použili všechny svoje útoky naráz a tak je použili a všichni Plazmaťáci vybouchli a odletěli do vesmíru. Po Ghetsesisu a Novi ale nebyly nikde ani stopy a tak Ash poslal z pokéballu Pidgeyotta, který už se mezitím uzdravil, a letěl dál do Pokémonové Ligy, kam už chtěl konečně dorazit. Pokračování příště.
Offtopic diskuse se souhlasem promazána... (ať to tady Behold3rovi nezaplevelíme).
41. díl: Ash a Pidgeyotto dorazili na Pokémonový ostrov, kde se konala Pokémonová liga krajiny Unova. Ashova pokémonová cesta byla už dlouhá a tak byl pevně odhodlaný jí tentokrát úspěšně zakončit a tak řekl: "Tentokrát se stanu mistrem pokémonů!" a tak bylo jasné, že se tentokrát stane mistrem pokémonů, protože Ash nikdy nelhal a tak to musela být pravda. Vešli do budovy Pokémonové ligy a tam se přihlásili a pak se Ash zeptal, kdy Pokémonová liga začíná a tam mu řekli, že až za 8 měsíců, protože získal poslední 4 odznaky moc rychle. To ale Ashovi nevadilo a rozhodl se, že tam počká. Tak Ash počkal 8 měsíců a Pokémonová liga už začínala. Ash tam přišel a s ním přišel i Pikachu a bylo to jen tak tak, protože už Ashovi začínal první souboj. Cestou potkal Cynthiu, která se ho zeptala, proč nemá Pikachu v pokéballu, jako ostatní pokémony, a on jí odpověděl: "Pikachu je můj nejlepší kamarád a nikdy bych ho do pokéballu nezavřel!" a pak už pospíchal na stadion, aby stihl svůj první zápas, který byl proti Alderovi a tak Ash poslal z pokéballu Tepiga a Alder poslal z pokéballu Taurose. První zápas Pokémonové ligy začal a Ash hned taktizoval: "Tepigu, použij Ohňový útok na zem pod Taurosem!" a tak Tepig použil na zem Ohňový útok a ta se rozpálila tolik, že už na ní Tauros nevydržel stát a vrátil se do pokéballu a tak Ash porazil prvního pokémona. Alder měl ale dalšího pokémona a pustil z pokéballu Volcarona. Ten použil Nárazový útok a Tepiga porazil. Ash měl ale další pokémony a tak pustil ven z pokéballu Owashteta. "Použij Vodní útok!", přikázal mu Ash a Otawasht ho poslechl a vystřelil na Volcaronu vodu a to jí porazilo. Tak Ash porazil prvního protivníka v Pokémonové lize a byl připravený stát se mistrem pokémonů. Čtěte další díl ať víte, jak se mu to podaří!
42. díl: Ash a Pikachu byli právě na Pokémonovém ostrově v krajině Unova, kde se konala Pokémonová Liga. Ash už vyhrál jeden zápas proti Alderovi a byl připravený na další zápas proti dalšímu protivníkovi. Šel se teda podívat jakého mu dají protivníka a dostal Magikarpa, ale nesměl si ho nechat, protože to bylo jen na to, aby se určilo, kdo bude jeho protivník. Nakonec to byl Virgil, trenér, který používal jenom samé Evee. Ash přišel na stadion a proti němu nastoupil Virgil. Ash měl na rameni Pikachu a Virgil měl na rameni Evee a tak oba věděli, že to bude dlouhý a těžký souboj. Ash poslal z pokéballu Bulbasaura a Virgil poslal do boje Evee, která řekla "Evee!" a tak souboj začal. "Evee, použij Nárazový útok!" přikázal Virgil, ale Ash byl pohotový "Bulbasaure, vyleť do vzduchu a vyhni se!" a tak Evee zaútočila, ale netrefila se. "Bulbasaure, použij Slunečnicový útok!" a Bulbasaur vystřelil Slunečnicový útok na Evee a porazil jí a tak jí Virgil vrátil do pokéballu. Další Virgilův pokémon byl další Evee, kterého pustil z pokéballu. Ash vyměnil Bulbasaura za Pidgeyotta, protože ten málo bojoval a potřeboval víc tréninku. "Evee, použij Hrabavý útok!" přikázal Virgil a Ash přikázal Pidgeyottu, aby se vyhnul, ale ten to nestihl a útok ho zasáhnul a porazilo ho to. Ash ho tedy vrátil do pokéballu a poslal ven Osheweta. "Evee, znovu Hrabavý útok!", přikázal Virgil. Ash se zamyslel a křičí: "Owashotte, střel Vodní útok do díry po Hrabavém Útoku!" a tak ho Oashwatt poslechl a vystřelil Evee ven ze země a tím Ash vyhrál a dostal se do finále Pokémonové Ligy, kde se konečně stane mistrem pokémonů. Pokračování příště.
43. díl: Ash a Pikachu byli v oblasti Unova a hrozně moc se chtěli stát mistry pokémonů a proto byli na Pokémonovém ostrově, kde se konala Pokémonová liga, kde soutěžili všichni trenéři pokémonů o to, kdo se stane mistrem pokémonů. Ash už porazil úplně všechny ostatní protivníky a teď se chystal do finále. Byl odhodlaný tentokrát úplně vyhrát aby byl konečně mistrem pokémonů doopravdy, protože už 2x Pokémonovou ligu prohrál a už to bylo tranpné. Zavolal proto profesoru Oakovi, že si vyzvedne všechny svoje pokémony, aby mohl používat úplně všechny naráz, ale profesor Oak ještě nebyl doma a tak měl Ash smůlu. Přesto Ash nechtěl ponechat svůj poslední souboj náhodě a tak pustil ven všechny svoje pokémony, co byli doteď v pokéballech, kromě Pikachu, který byl Ashův nejlepší kamarád, a proto v pokéballu nebyl. Z pokéballů vylezli: Bulbasaur, Tepig, Owatshot, Pidgeyotto, Pikachu a Ash se zamyslel, co by mohl udělat, aby byl jeho tým ještě silnější. Pak si vzpoměl, že má u sebe ještě Měsíční kámen a tak ho vytáhl z kapsy a dal ho Bulbasaurovi, který ho snědl a tak se vyvinul na Venosaura. Pořád měl Ash ale jenom 5 pokémonů a směl mít 6, protože to pravidla dovolovala, a tak se vydal do lesa chytit ještě dalšího pokémona. Ash přišel do lesa a tam byla Patrata a tak Ash vykřikl: "Pokéballe, leť!" a měl 6. pokémona. Pak spolu ještě trénovali a Patrata se vyvinula a tak byla konečně taky silná a mohl jí Ash použít v boji. To už ale bylo docela pozdě a tak Ash běžel na stadion Pokémonové ligy, protože právě začínal jeho finálový souboj a určitě ho nechtěl propást, protože jinak by se finále bojovalo bez něj a to by byla nuda. Ash doběhl na stadion a byl tam právě včas, protože rozhodčí už ho zahajoval a právě říkal: "Na této straně stojí Ash Catchem, trenér z Oblázkového města" a Ash byl rád, že to stihnul aby tam mohl být. Pak rozhodčí pokračoval: "Na druhé straně stojí Gary M. Oak, také z Oblázkového města." a Ash se podivil, co že tam Gary dělá, když už přece byl mistrem pokémonů, a tak se ho zeptal: "Gary, co tu děláš?" a Gary odpověděl: "Co já tu dělám?! Spíš jak ty se opovažuješ lézt světu na oči!!! Kvůli tobě mě děda nechal zavřít do děcáku a sebral mi všechny moje pokémony a dokonce rozprodal mojí sbírku pogů!!!! Jsem tu abych se ti pomstil!!!!! Byl jsem kvůli tobě bez pokémonů a tak jsem všech 8 šéfů tělocvičen musel porazit vlastníma holýma rukama, ale stejně jsem tady!!!!!! Nedopustím aby se z tebe stal mistr pokémonů!!!!!!!", vřískal Gary a Ash si říkal, že tohle asi bude těžký souboj. Ale podaří se ho Ashovi i tak vyhrát? Samozřejmě že ano, protože musí být mistrem pokémonů, ale jakým způsobem vyhraje se dočtete až příště!
44. díl: Ash a Gary z Oblázkových měst proti sobě byli nastoupení aby mohli bojovat o titul mistrů pokémonů a tak rozhodčí zahájil souboj aby mohli bojovat a řekl: "Zahajuji souboj!" a tak začali bojovat. Ash pustil ven z pokéballu Venosaura a Gary si pustil Mega Venosaura, který byl jako Venosaur, jenom silnější. Gary zakřičel: "Mega Venosaure, použij Listový útok!" a Ash rychle zareagoval: "Venosaure, odleť do vzduchu a vyhni se!" jenže Ashův Venosaur byl narozdíl od Bulbasaura moc těžký a tak se neudržel ve vzduchu, spadnul, a zasáhnul ho útok od Mega Venosaura. To Venosaura vyřadilo z boje a Ash ho musel vrátit do pokéballu a Gary na něj zakřičel: "Jsem lepší a porazím tě!!!!!!!!" Ash tedy pustil z pokéballu dalšího pokémona, což byl Tepig. Gary vrátil Mega Venosaura do pokéballu a pustil z pokéballu Emboara, což byl Tepig, ale úplně vyvinutý. Ash hnedka útočil: "Tepigu, použij Ohnívý útok!" a Gary taky útočil: "Emboare, použij Ohnívý útok!" a tak se oba útoky srazily, ale Emboarův byl silnější a přetlačil Tepigův útok a Tepiga to srazilo a musel se vrátit do pokéballu a Gary se Ashovi vysmál: "Hahaha, neumíš to!!!!!!!!!" Teď už Ashovi bylo jasné, že bude muset začít taktizovat, pokud chce vyhrát. Rozhodl se vsadit na hrubou sílu a poslat do boje svého nejsilnějšího pokémona, což byl Pikachu: "Běž, Pikachu!" a Pikachu řekl: "Piká!", ale Gary vrátil Emboara do pokéballu a poslal ven nového pokémona. Byl to Rajchu a řekl "Ráj!". Rajchu byl vyvinutý Pikachu a proto byl silnější, ale Ash se to stejně rozhodl nevzdát a rovnou přikázal Pikachu útočit: "Použij Bleskový útok!" a Pikachu vystřelil super silnou elektřinu a odstřelilo to půlku stadionu, ale Rajchu byl moc rychlý a vyhnul se. Pak Gary přikázal: "Použij Bleskový útok!" a Rajchu vystřelil ještě silnější elektřinu a odstřelilo to druhou půlku stadionu, ale Pikachu byl moc pomalý a nevyhnul se a zabilo ho to. Ash si řekl, že to je škoda, a pustil ven dalšího pokémona. Byla to Patrata a Gary se hned začal smát: "Hahahaha, to je to nejsilnější, co máš!!!!!!!!!!" a pak pustil ven Arceuse, což byl nejsilěnšjí pokémon, ještě silnější než Garados. Ash se ale nenechal zastrašit a přikázal Patratě použít Nárazový útok. To Arcuesovi ubralo 1 HP. Pak Gary přikázal Arceusovi použít taky Nárazový útok a Patratu to odhodilo až do Hoennu, kde bezpečně přistála na stromě, seznámila se tam s jinou Patratou, a založily si spolu rodinu. Ash už začínal být zoufalý, protože měl už jenom dva pokémony: Oshawtata a Pidgeyotta. Pustil je proto oba z pokéballů naráz. Gary proto schoval Araceuse do pokéballu a pustil z něj ven nového pokémona. Byl to nový pokémon, který byl nakřížený z Oshawetta a Pidgeyotta, a tak byl silný jako oba dva dohromady. Pak Gary pustil taky druhého pokémona. Byl to ten samý, jako předtím, takže byl Garyho tým teď 2x tak silný, co Ashův. Ash se ale rozhodl nevzdávat a zkusil speciální taktiku: "Oshawote, nasedni na Pidgeyotta a střílej z něj Vodním útokem!" a pokémoni ho poslechli a sestřelili jednoho z Garyho pokémonů, ten ale nehodlal selhat a tak přikázal použít taky Vodní útok, ale Ashovi pokémoni byli rychlejší a porazili Garyho posledního pokémona. Gary se rozčílil: "Cože!!!!!!!!!!! To nemůže být pravda!!!!!!!!!!! Ty čítuješ!!!!!!!!!!!!" a tak pustil ven znovu svojeho Arceusa a přikázal mu použít Nárazový útok a tím sejmul oba Ashovy pokémony jednou ranou a Gary se stal vítězem Pokémonové ligy oblasti Unova.
[100] Vložilo Terrion dne 30.05.2014 v 19:44:01, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
[99] John Beak: Protože Gary je zkrátka nejlepší, to je prosté
[101] Vložilo Terrion dne 30.05.2014 v 19:52:52, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
[101] Terrion: To znám! Vývoj Oshawotta, Oshawotto!
Ash doletěl na Pidgeyottovi domů do Obrázkového města. Bylo mu trochu smutno, že zase prohrál ligu, protože si tentokrát byl jistý, že už to má vyhrané. Navíc na něj byl Gary pořád naštvaný i když už se stal 2x mistrem pokémonů a Ash ani 1x, což Ashovi přišlo divné. To už ale přistál u sebe na dvorku a šel k sobě domů, ale nejdřív schoval Pidgeyotta do pokéballu. Doma ho přivítala jeho máma, ale Ashovi přišla nějaká divná a najednou si všiml, že je to jenom maska a tak jí strhnul a pod maskou byl... Ghetsis, zlý šéf Plazmaťáků! "Ty nejsi moje máma!", vykřikl Ash a Ghetsis se na něj zašklebil a říká: "Já jsem tvoje nejstrašnější noční můra.", ale Ashovi to nestačilo jako odpověď a tak se ptá: "Co tady děláš?" a Ghetsis říká: "Přišel jsem se ti pomstít za všechno, co jsi mi způsobil!" a to už Ashovi stačilo, ale stejně mu to přišlo trochu divné a tak se chtěl ještě zeptat na detaily, pokud by nebyly moc složité, ale Ghetsis ho předběhl. Sundal si brýli, kterou nosil na oku, a zeptal se: "Poznáváš mě, Ashi Catcheme? Nechal jsem si narůst dlouhé vlasy abys mě nepoznal, ale pořád jsem to já, Bill." a Ashovi najednou bylo jasné, že zlý Ghetsis byl celou dobu ve skutečnosti pokémaniak Bill. "Svojí vlastní tupostí jsi zničil mojí celoživotní práci", říkal Ghetsis. "Počítačový systém na ukládání pokémonů byl můj největší vynález a tys ho rozbil tím, žes mi do něj nacpal svého pitomého tlustého pokémona!", rozčiloval se Ghetsis. "Kvůli tobě mojí práci převzali pokémonoví profésoři jako Oak a Juniper a všichni místo mě volají přes počítač jim a já jsem kvůli tomu hrozně osamělý. Ale rozhodl jsem se ti za to pomstít! Přes ty roky, co jsi cestoval za odznaky šéfů tělocvičen, jsem založil Plazmaťáky aby se stali nástrojem mojí pomsty!" Ash už to ale nehodlal poslouchat a rozhodl se Ghetsise zastavit a pustil ze svého pokéballu všechny své pokémony naráz: Pidgeyotta, Tepiga, Osahwatta a Venosaura. Najednou tam ale přišel agent N a řekl "Já jsem agent N a zastavím tě!" a tak začal s Ashem bojovat místo Ghetsise. N měl Purloina a tak bojoval 1 pokémon proti 4 pokémonům, ale moc mu to nešlo a prohrával. Ash pak přikázal všem svým pokémonům: "Všichni naráz použijte Světelný útok!" a tak všichni pokémoni naráz vystřelili svůj nejsilnější útok a to odhodilo Purloina na měsíc a proletělo skrz Na, kterého to zabilo. "Teď jsi prohrál!" řekl Ash Ghetsisovi, ale Ghetsis se na Ashe jen zašklebil a říká: "Naopak, všechno jde přesně podle mého plánu." Ghetsis se dal do vysvětlování: "Potom, co jsi zničil můj pokémonový systém jsem místo něj postavil stroj času. Trvalo mi to dlouhé roky a mezitím jsem založil Plazmaťáky, ale nakonec byl hotový a tak jsem poslal Plazmaťáky zpět v čase aby měl agent N čas tě tehdy u Seladonového města zastavit a přenést na tebe virus, který jsem sám navrhl. Můj Virus funguje jen na pokémonové profésory a způsobuje poškození mozku, které má za následek, že začnou zanedbávat své příbuzné a místo toho se budou starat o cizí děti, jako jsi ty. Ty jsi můj virus úspěšně přenesl na profesora Oaka a profesora Juniperovou a můj plán počítal s tím, že bude Oak zanedbávat svého vnuka Garyho natolik, že se naštve a zabije tvého milovaného Pikachu. Pak jsem se vrátil v čase abych unesl tvého nového kamaráda Wallyho z Hoennu. Víš, kde je Wally teď? Leží tady na zemi. Nechal jsem mu narůst dlouhé vlasy, abys ho nepoznal, a o něco zestárnul, ale N je ve skutečnosti tvůj nejlepší kamarád Wally, kterého jsem převychoval aby byl zlý jako já. Bylo to snadné, protože ty, jeho jediný kamarád, jsi ho opustil!" Ash poslouchal Ghetsisovu řeč, ale už ho to dost nudilo, protože mluvil dlouho a tak ho Ash přerušil a zeptal se "Co z toho ale máš?" a Ghetsis se zašklebil jak nikdy předtím. Zašklebil se tak moc, až jeho škleb skoro připomínal úsměv, ale zase ne moc, protože Ghetsis byl známý tím, jak divně se šklebí. Ale možná se jen pokoušel usmát, kdo ví. Každopádně pak řekl: "Mám z toho svojí pomstu tobě, který mi zničil život. To nejlepší jsem si totiž nechal na konec! Pamatuješ si, jak jsme se poprvé setkali v Billově majáku? Můj Darkrai tě tehdy uspal a nechal jsem tě snít o tom, jak jsi mi bezpečně utekl, ale ve skutečnosti jsem ti tehdy voperoval do mozku můj speciální vynález: počítačovový čip, který blokuje veškeré citové a emoční výboje vůči ostatním lidem a pokémonům. Proto jsi nikdy nic necítil při žádné ze svých proslulých vražd a proto jsi hlavně neměl zábrany žádné z nich provést," dokončil Ghetsis. Pak Ghestis sáhl do záhybů svého pláště a vytáhl wifi (to je něco jako rádio) spínač a pokračoval: "Všechny ty potlačené city a emoce se ale ukládaly v tvém mozku a teď, když ten čip vypnu, je prožiješ úplně všechny naráz!", dořekl a zmáčkl tlačítko na wifi spínači. V ten samý okamžik se Ashovi doširoka otevřely oči a začal z plných plic řvát. Jeho nohy se podlomily a z očí mu tryskaly slzy skoro jako by jeho oči používaly Vodní útok. Jeho řev postupně přešel v jednotlivé výkřiky a pak v mumlání, které znělo jako jména některých lidí a pokémonů a dokonce kytek, na které šlápl, když šel jednou po trávníku, na kterém byl zákaz šlapání. Ash ležel točený v klubíčku na zemi a bylo vidět, že si prožívá své vlastní peklo. "To tě odnaučí ničit mi moje počítače, čupko", řekl Ghetsis a odletěl na svém Dragontitovi, kterého vyvolal z pokéballů.
KONEC
Pidgi |
[104] Vložil Toegdip dne 31.05.2014 v 13:59:13, OdpovědětIP hash: 8ccc27f3eefb2226
Néé, konec néé, chci pokračování! Co se stalo s Ashem? Kam odletěl Ghetsis?
Závěr: Poté, co Ghetsis přistál u sebe doma, ho zatkla policistka Jenny, která tam na něj čekala. Ghetsis byl spravedlivě odsouzen za všechny své přímé zločiny i za nepřímá zla spáchaná jeho vlivem. Kromě odnětí svobody ho také čekala nucená práce na výzkumu léčby viru, kterým nakazil profesora Oaka a další významné členy světové vědecké komunity. Vyzkoumaný lék se krátce poté ukázal úspěšný a dovolil profesoru Oakovi, aby se udobřil se svým vnukem Garym, kterému vrátil jeho pokémony a dokonce pro něho koupil zpět všechny jeho pogy. Ash byl mezitím svěřen do péče psychiatrických odborníků, kteří mu pomohli se z jeho nezáviděníhodného stavu rychle dostat a mohl se vrátit zpět domů ke své milující matce, která slíbila, že přestane nosit make-up, aby nebylo tak snadné se za ni zamaskovat. Wally byl z Ashova domu převezen rovnou do nemocnice, kde se jeho zranění ukázala pouze povrchní a během jejich léčby byla dokonce objevena příčina Wallyho dlouhodobě špatného zdravotního stavu a došlo k jejímu odstranění. Wally se poté vrátil ke svým rodičům v Hoennu, kde si připoměl, jak moc na něm jeho početné rodině záleží. Lance, který byl před časem omylem prohlášen za mrtvého, byl krátce na to propuštěn z nemocnice bez trvalých následků a vrátil se zpět na svůj post v Pokémoní lize. Podle všech zdrojů se jeho Gyarados taktéž těší dobrému zdraví. Jak bylo zjištěno, tak všichni Rakeťáci a Plazmaťáci nebyli nikdy v ohrožení života a pouze fingovali svojí smrt, aby se vyhnuli postihu ze strany zákona. Stejný případ byl vůdce Rakeťáků, Giovanni, který se ukrýval jako neplacený zaměstnanec stánku se zmrzlinou v Unově. Všem jim za jejich činy byly uděleny podmínečné tresty a Giovanni byl nucen nastoupit na veřejně prospěšné pracovní místo ve stánku se zmrzlinou, kde předešle pracoval. Ashův Pikachu byl nalezen v naprostém pořádku v troskách Unovského stadionu Pokémoní ligy. Byl poté dopraven do Kanta domů k jeho trenérovi a oba byli štěstím celí bez sebe, že jsou konečně zase spolu. Squirtle, jehož zranění předtím Ash dosti neodborně ošetřil, se podrobil plastické operaci, která odstranila všechny jeho jizvy, a byl opět jako nový. Poté, co byl svěřen Ashovi do domácí péče, ho přišli všichni Ashovi pokémoni navštívit a rozhodli se u Ashe doma už navždy bydlet, protože jim tam s ním a jeho matkou bylo nejlépe. Ashův Patrat, který společně s jeho družkou započal nový život v Hoennu, se také těší dobrému zdraví a momentálně spolu očekávají líhnutí jejich sedmého patratčete. Ashově matce byl státem přidělen finanční příspěvek na Ashovo vzdělávání, které si předtím nemohla dovolit, a za dozoru profesionálních učitelů se podařilo probudit Ashův vysoce nadprůměrný dřímající intelekt. Během svých studií Ash přišel s revolučním lékem na chřipku a poté, co získal doktoráty z medicíny a pokémonologie, objevil univerzální lék na rakovinu, vyřešil hlad v Africe a ukončil všechny světové války.
Děkuji, že jste se rozhodli mou povídku dočíst až do úplného konce. Doufám, že se vám líbila, a že se tu se mnou i ostatními podělíte o své názory na ni. Taky napište, zda byste měli zájem o její knižní vydání s ilustracemi od Morxe a speciální bonusovou kapitolou, která popisuje noc, kterou v Hoennu strávil Ash společně se svým Combuskenem.
|
[107] Vložil Ash493 dne 01.06.2014 v 19:10:50, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
Závěr is bad and you should feel bad!
Jejda, já nějak přehlédl závěr, který přišel až po poslední kapitole. Je ta bonusová kapitola yaoi?
[109] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 15.06.2014 v 14:21:53, OdpovědětIP hash: 89206a0d3c342ad7
[108] John Beak: Obsah bonusové kapitoly je úmyslně utajovaný. Tenhle měsíc se na Kickstarteru objeví kampaň na zmiňované knižní vydání - pokud bude úspěšná, tak si budeš kapitolu moct přečíst právě v něm. [107] Ash493: Já jsem naopak se závěrem moc spokojený. Co se tobě nelíbilo? [109] : To jsem rád.
|
[111] Vložil Ash493 dne 15.06.2014 v 19:39:51, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
[110] Behold3r: Moc happy ending.
Chtěl by někdo, abych podle této povídky udělal pokémonnní komiks?
[113] Vložil Raikou dne 15.08.2015 v 07:39:57, OdpovědětIP hash: 54206f71bd538dcf
[112] Behold3r: Jestli to bude sranda, tak určitě! Jestli ne, tak klidně.
Pokusil jsem se tedy převést do komiksové podoby první díl povídky. Kvůli odlišnému formátu bylo zapotřebí vynechat některé detaily příběhu, ale tak už to při převodu textu do vizuální podoby bývá. Všehovšudy si myslím, že se výsledný komiks vceklu povedl.
[114] Behold3r: Já si spíš myslím, že jen vaříš z vody, za mně naprosto neznámého účelu :) Tím ale nechci říct, že povídka je ta voda. :) Spíš si myslím, že si nějak vynucuješ pozornost. EDIT: Mé vědomosti upřesněny ;) Zpráva byla změněna dne 15.08.2015 v 21:01:52
[116] Vložil Raikou dne 15.08.2015 v 21:18:27, OdpovědětIP hash: 54206f71bd538dcf
[114] Behold3r: Heh :D Celkem pěkná imitace raketosaura a pokyn Baulbasaure vyhraj je taky dobrý, něco jako útokový automat. Rozhodně celkem pobaví :-D (ještě naboostěno tou skvělou, ultradobrou grafiku z roku 2243)
[117] Vložil slim dne 16.08.2015 v 19:36:48, OdpovědětIP hash: c99e747a43d493bd
[116] Raikou: nehraj si na populárního člena protože populární njseš a psal si to jako že na pjz populární nejseš tak nepiš takový věci jako populární členové a nepiš to jo
[118] Vložil Raikou dne 16.08.2015 v 20:08:12, OdpovědětIP hash: 54206f71bd538dcf
[117] slim: Ve tvém postu chybí fenomén a ban!
[119] Vložilo Terrion dne 16.08.2015 v 20:20:42, OdpovědětIP hash: 4dcb465cb52b39
[117] slim: A kdo jsou podle Tebe populární členové?
[120] Vložil Laira dne 16.08.2015 v 20:26:43, OdpovědětIP hash: c0f69be8b5a0792d
[117] slim: Takže proto nepíšu skoro nic na pjz, protože nejsem populární. :(
[121] Vložil Raikou dne 17.08.2015 v 08:25:22, OdpovědětIP hash: 54206f71bd538dcf
[119] Terrion: jojo, chtělo by to nějakou jednoznačnou definici, která by jasně rozhodla.
|
[122] Vložil Ash493 dne 17.08.2015 v 10:29:13, OdpovědětIP hash: 2e0180dcef113e09
[118] Raikou: Protože fenomén se vztahuje jen k populárním členům! Ale ban bys mohl dostat!
[123] Vložil Raikou dne 18.08.2015 v 08:36:14, OdpovědětIP hash: 54206f71bd538dcf
[122] Ash493: Banán možná, ale já chci bramboru :/
[124] Vložilo Terrion dne 10.09.2015 v 22:23:33, OdpovědětIP hash: e15069902c7de777
Kdy vyjde v knižní podobě?
[124] Terrion: Až mi Morx dodá ilustrace.
Jelikož je tu teď o něco méně aktivity, dovolím si drobné self-promo s vytažením mé povídky. Doufám, že to nevadí. Kdyžtak mou zprávu smažte.
[127] Vložil Laira dne 14.01.2018 v 17:22:36, OdpovědětIP hash: 7cea4dc3cb373797
Moc se mi tvoje povídka líbí. Někdy ji možná i dočtu.
Se self-promem není až takový problém. EDIT: Tvé jiné self-promo jsem smazal z toho důvodu, že podle mého názoru tam nemá moc smysl narozdíl od této povídky. Zpráva byla změněna dne 14.01.2018 v 20:09:46
[130] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 15.01.2018 v 15:43:02, OdpovědětIP hash: e1b0478d4ca801ed
tyjo ja bych si byl byval myslel, ze jsem sem neco psal .( a ono asi ne...
[130] : Přečti si prosím pravidla fóra. Můj příspěvek je narozdíl do toho tvého porušuje a proto byl smazán.
[132] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 15.01.2018 v 15:49:35, OdpovědětIP hash: e1b0478d4ca801ed
pravidla jsem si precetl a zadny prispevek zadne pravidlo neporusuje .) itc much?
[132] : Píšeš mimo téma. Doporučuji ti založit si téma na diskuzi ohledně pravidel PJZ fóra.
[134] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 15.01.2018 v 19:31:00, OdpovědětIP hash: e1b0478d4ca801ed
smazany prispevek se tykal tve povidky, v niz by zjevne vystupovali pokemoni, tudiz primo korespondoval s tematem (viz jeho nazev). dalsi posty se tykaji toho prvniho, tudiz jsou ipso facto taky k tematu. itc?
[134] : Neznám obsah tvého smazaného příspěvku jelikož je smazaný. Přístě prosím piš příspěvky, které nebudou smazané.
[136] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 16.01.2018 v 23:38:22, OdpovědětIP hash: e1b0478d4ca801ed
[135] Behold3r: to je nicmene tezke, kdyz se tady mazou prispevky zcela libovolne a bez jakychkoliv pravidel...
[136] : Vzhledem k tomu, že tu stále jen píšeš mimo téma, se nedivím tomu, že se ti mažou příspěvky.
V příjemné společnosti jsme si dnes oživili tento skvost. Důrazně doporučuju, neb všechny kvality s věkem jen stouply.
[139] Vložil Laira dne 20.08.2020 v 01:11:27, OdpovědětIP hash: af7910abaeb8a903
těším se, až pokémonní povídky vyjdou v knižní podobě Zpráva byla změněna dne 20.08.2020 v 01:17:26
[140] Vložil Morx dne 20.08.2020 v 20:33:38, OdpovědětIP hash: 9cf52384ca07a34e
Eš Chyťje je bestovní trenér, doufám, že jeho příběh nikdy neskončí!
Když už jsme u těch povídek, TATO stojí taky za připomenutí. Je delší než jen to co je teď tady a původně byla na vlastním webu, který byl zrušen (asi WZ?). Další díly snad v dohledné době dodám (mám je na disku v archivu). Akorát je s tím práce, protože *Totodil* to psal svérázným způsobem, na původním webu to nebylo moc formátované, takže je potřeba každý díl dost manuálně upravovat.. Zpráva byla změněna dne 20.08.2020 v 23:23:25
Taky bych se připomenul, ale alergie na dlouhé texty tomu asi nesvědčí :D
[141] lisakVUK: tohle téma je o mojí pokémonní povídce, založ si prosím pro svou reklamu vlastní nebo zavolám adminy
[144] Vložil Morx dne 22.08.2020 v 10:05:46, OdpovědětIP hash: 5ab2a43ac09fbb8b
[143] behold3r: Wild ADMIN appeared!
[144] Morx: dej ban vukovi
[143] behold3r: LOL. Ta ale nebyla povidka moje, ale Totodila ;) Dobre, dam si na den ban ^^.
Přidat příspěvek
|
|