Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Jubilejní Předvánoční PokéSraz #10: 15.12.2012

スイクン おおかみ
*** There are more worms unattached to hooks than impaled upon them, therefore, on the whole, says Nature to her fishy children, bite at every worm and take your chances! ***
[1] Vložilo Suicune Wolf dne 17.11.2012 v 10:45:04, Odpovědět
IP hash: e03ec75a8aa6591d

Rok se s rokem sešel a nastal čas na další, tentokráte jubilejní desátý Předvánoční PokéSraz! Bude se konat v sobotu 15. 12. 2012.

Místo: Praha - Flora, v patře, kde je kino, na židlích uprostřed můstku spojujícím obě strany s fastfoody (prostě tam, co vždycky...).

Čas: Od 7:00, konec otevřený; Organizátorka se letos pravděpodobně nezdrží po celou dobu srazu, proto neváhejte a poctěte nás svojí přítomností již od sedmi hodin ráno!

Program: Víceméně volný; předávání vánočních dárků, hry a pokec.

Všichni jste zváni a vítáni, nepřítomnost se neomlouvá :) A nezapomeňte s sebou přinést dobrou vánoční náladu! Kdo máte, berte též NDS, 3DS a PSP pro případný multiplayer.

Zpráva byla změněna dne 19.11.2012 v 19:54:59

[2] Vložil *Impergator* dne 21.11.2012 v 00:55:06, Odpovědět
IP hash: 95c9d13dc9976e13

V pripade zajmu muzete sraz spojit s navstevou kina a vanocniho filmu Legendarni parta :) viz info

http://www.csfd.cz/film/291473-legendarni-parta/

[3] Vložil Sir dne 21.11.2012 v 05:06:22, Odpovědět
IP hash: 710d51ee568aadba

[2] *Tyracroc*: no film, (resp. hodnocení) teda nic moc...

[4] Vložil blendista dne 21.11.2012 v 21:36:58, Odpovědět
IP hash: d784a2ae2cb7037d

Tak tohle je na nic. :( Večer půjdu na koncert, takže se nezúčastním. :(

Tak si to tam snad užijete i za mě. ;)

スイクン おおかみ
*** There are more worms unattached to hooks than impaled upon them, therefore, on the whole, says Nature to her fishy children, bite at every worm and take your chances! ***
[5] Vložilo Suicune Wolf dne 22.11.2012 v 10:26:40, Odpovědět

[4] blendista: Jak souvisí to, že večer jdeš na koncert s tím, že se neúčastníš? Já jdu odpoledne na sraz ve Zlíně, a přesto se zúčastním.

[6] Vložil Frostis dne 22.11.2012 v 20:56:28, Odpovědět
IP hash: a54fc45b167c9b66

uhm...No..a smím se zeptat jestli je i nějaká jiná možnost než jet přímo do prahy? :/ já bydím ve Zlínském kraji a..no...To je trochu víc daleko..

[7] Vložil Sir dne 22.11.2012 v 21:28:39, Odpovědět
IP hash: e1b24c7fc635b02b

[6] Iceon: Pražáci taky jezděj na srazy do Brna, Ostravy, v případě Sui i do Zlína... ale opačně to se nikomu nechce... ani na ty Vánoce :-/

Zpráva byla změněna dne 22.11.2012 v 21:32:31

[8] Vložil blendista dne 22.11.2012 v 23:37:18, Odpovědět
IP hash: d784a2ae2cb7037d

[5] Suicune Wolf: Jde o to, že koncert začíná v 7 večer, což by nebyl až tak problém, ale musím zajet ještě pro kamarádku s kterou tam jdu a ČD nevěřím v jejich jízdním řadu, takže bych se nezdržel ani do odpoledne. Nevím ani, jak to bude se soustředěním s dramaťákem, ale pokud se tam objevím, tak ne na dlouho.

lisakVUK
[9] Vložil lisakVUK dne 23.11.2012 v 17:34:16, Odpovědět
IP hash: b1c1d6ef3ea53c66

[6] Iceon: No bohužel není. Samozřejmě si můžete udělat akci sami ve Zlíně, ale těžko tam přijednou lidé, kteří se chystají do Prahy (nebo v Praze bydlí - a to je asi většina aktivních členů Pokékomunity). Nicméně já budu shodou okolností kolem 10.12. pár dní ve Zlíně...

Zpráva byla změněna dne 23.11.2012 v 17:35:37

スイクン おおかみ
[10] Vložilo Suicune Wolf dne 23.11.2012 v 23:43:26, Odpovědět

[6] Iceon: Můžeš jít na sraz do Zlína :)

lisakVUK
[11] Vložil lisakVUK dne 26.11.2012 v 20:46:58, Odpovědět
IP hash: 6073b9bd7a645862

[10] Suicune Wolf: Žel, nebude to Pokésraz ..

[12] Vložil Sir dne 26.11.2012 v 21:37:37, Odpovědět
IP hash: 5f4f23003e5aae9c

[11] lisakVUK: tak Vánoce nejsou jen o pokémonech... btw... Pokésrazy v Harfě jsou o pokémonech taky čím dál míň... posledně se půlku srazu pařilo na PSPčkách

スイクン おおかみ
[13] Vložilo Suicune Wolf dne 27.11.2012 v 22:03:57, Odpovědět

Tak, uvažovali jsme, že je nefér, že se konají Předvánočáky každoročně pouze v Praze. Proto bychom mohli letos udělat paralelně Předvánočák i ve Zlíně, kdyby o něj byl zájem.

picture
[14] Vložil Buizel dne 01.12.2012 v 23:06:03, Odpovědět
IP hash: d1cefdceef08a632

Já bych byl někdy pro Ostravu, nikdy jsem ale Předvánoční sraz v Ostravě neviděl, jinak Praha, to je moc daleko, a přesto jsem před pár lety byl, ale proč to neuděláte v Ostravě? Já bych přijel. Zlín je přeci na jihu Moravy a to je už blíž Brna.

[15] Vložil *Impergator* dne 03.12.2012 v 05:06:53, Odpovědět
IP hash: 95c9d13dc9976e13

No je problem ze tu neni neco jako Pokemapa abysme vedeli kolik lidi tam v okoli tech mest bydli apod. V Praze bydli pravdepodobne nejvice fanousku a je to takovy centralni bod aneb ze vsech mest a mist se dostanes do Prahy.

Poradat sraz v ostrave/zline by nemelo smsysl kdyby tak prisli 3 lide kteri tam bydli. Ty se muzou domluvit sami kdyz o sobe budou vedet a na to by jim stacila ta pokemapa. V brne se srazy poradali a lokalnich lidi tam take bylo hodne ale ani to uz v dnesni dobe nema moc smysl. Lidi tam hodne ubylo resp mozna jen jejich zajem.

lisakVUK
[16] Vložil lisakVUK dne 03.12.2012 v 12:41:06, Odpovědět
IP hash: 24ede23519b4d7a1

[12] Sir: Na Harfě to dávno není oficiální liga, změnilo se to spíš na soukromý sraz několika lidí. Z toho se odvíjí náplň srazu, nechodí tam jiní Pokéfandové se kterými by bylo zajímavé hrát, pouštět jim filmy nebo seriál atd.. A hrát týden co týden defakto ty samé bitky se samými lidmi prostě za chvíli omrzí (opravdu má málokdo čas trénovat Pokémony tak intenzivně, aby měl alespoň jednou za měsíc novou partu se kterou by překvapil). Osobně tam na konzolích moc nehraju, ono po nejméně 8,5h práce na počítači jsem už opravdu docela unavený, takže než bych zase koukal do displaye konzole, raději si tam popovídám.

[15] *Tyracroc*: Pokémapa je na Pikachu, nevidím problém podívat se tam, ale je otázka, nakolik jsou ty informace aktuální. Stejný problém by nastal i kdybychom ji zavedli tady, těžko donutíš lidi aby informace pravidelně aktualizovali. Jako rozumnější se mě jeví založit zde téma př. "Pokésraz v Ostravě" s tím že něco podobného můžene uspořádat a ať se vyjádří každý kdo by měl zájem. A v případě většího zájmu se uřž dohodnout na termínu a realizovat to.

[17] Vložil Sir dne 03.12.2012 v 13:55:53, Odpovědět
IP hash: 4e6621b8f5402ba3

[16] lisakVUK: tak to je bezva no...

K
[18] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 03.12.2012 v 19:11:46, Odpovědět
IP hash: a1d42dd1af0ad19c

[16] lisakVUK: That feel when you waste your worktime with breeding and EV training.

Ale nemyslim si ze bych vyskocil kazdej mesíc s 6 novejma pouzitelnejma poké.

lisakVUK
[19] Vložil lisakVUK dne 04.12.2012 v 09:17:58, Odpovědět
IP hash: 24ede23519b4d7a1

[18] : No to fakt ne. Ale prosím, psát sem v češtině, aby každý rozuměl! To je jedno z pravidel PJZ. Stránka je určena pro Čechy, případě Slováky.

picture
[20] Vložil Buizel dne 04.12.2012 v 23:57:30, Odpovědět

Karty bych také zkusil - pokuď by se někdy konal sraz v Ostravě. Já neměl tu šanci posledně letos někde vůbec zajít, ale chtěl bych to stylu tak jak mají Japonci, spravedlivě a ne uspěchaně - tak jak se to hraje po evropském způsobu - třeba zde na mém odkaze je příklad:

originální styl karetní hry v Japonsku

Hrát totiž může člověk i cizí karty, ale musí to být dobře sestavený balík hracích karet.

Nemo
[21] Vložil Nemo dne 05.12.2012 v 04:44:25, Odpovědět
IP hash: 191d95df979539

[20] Buizel: Tak nějak nechápu co tím chceš říct... Jak hrát ne uspěchaně? Jakože každý krok soupeři hlásit?

picture
[22] Vložil Buizel dne 05.12.2012 v 15:36:21, Odpovědět

Ve stylu japonského jsem myslel. Třeba, ale podle pravidel samozřejmě, to co se může.

Nemo
[23] Vložil Nemo dne 06.12.2012 v 02:52:00, Odpovědět
IP hash: fc689aa1ea1f2325

[22] Buizel: Pořád ti nerozumím... To mají v Japonsku jiná pravidla nebo co?

[24] Vložil hrazda dne 06.12.2012 v 10:59:43, Odpovědět
IP hash: 84cc115e5de8bd1a

Ja to mám moc daleko s Krnova

[25] Vložil hrazda dne 06.12.2012 v 11:02:42, Odpovědět

Škoda no :(

picture
[26] Vložil Buizel dne 07.12.2012 v 00:17:12, Odpovědět

Pravidla jsou stejná, ano.

Styl chování Japoonce od Američana se rozhodně ovšem od sebe liší.

Styl různých zemí je zcela odlišný třeba i u seriálu, u kostýmů, u jakýchkoliv her a podobně - rozdíl je vždy znát mezi Japonskem a Evropou/Amerikou.

Třeba rozdíly v seriále, pozměněná animace věcí u trenérů a podobně. Je to vidět nejen na změně nějakého dabingu,

ale i jiné předměty přímo v Animaci, kde se nejedná pouze o nějaký sestřih, co američané nejen to pozměnili,

ale přímo dokreslená záměna v animaci na jiný obrázek - je psáno v zahraniční Encyklopedii.

Jelikož už tu jednou Lišák Vuk naznačil:

Sir: Na Harfě to dávno není oficiální liga, změnilo se to spíš na soukromý sraz několika lidí. A hrát týden co týden defakto ty samé bitky se samými lidmi prostě za chvíli omrzí (opravdu má málokdo čas trénovat Pokémony tak intenzivně, aby měl alespoň jednou za měsíc novou partu se kterou by překvapil).

Určitě by nebylo na škodu někdy udělat sraz v Ostravě, a vytvořit nějakou zábavu na místě.

Docela mě mrzí, že Japonci mají mluvícího a velmi inteligentního plyšáka Pikachu s různými zvuky a já nevím, kde jej sehnat. :'(

Ukázka vzorů produktů různých stylů zemí u plyšáků třeba, odkazy + fotka:

Odkaz na kulturu v rozdílu japonské od americké tvorby a lišící se originality v animaci

Odkaz na plyšáky v rozdílu japonské od americké kultury, kde mi přijde víc originálnější ten japonský styl

Tento typ sháním, nějak se po tom propadla zem

a nikde ho vůbec už není k sehnání - tento druh Pikachu.

Je to plyšák, který umí samé různé triky, reaguje na pohyby a má velkou výslovnost s více než 150ti slovy.

Má i svítící tváře, celkově tak tvoří dojem, jako by byl skutečným Pikachu díky našim Japoncům.

Moderátor upravil zprávu dne 07.12.2012 v 11:46:34

Nemo
[27] Vložil Nemo dne 07.12.2012 v 00:43:12, Odpovědět
IP hash: b06a5a3500e9c7

A já ti pořád nerozumím a pořád jsi mi nevysvětlil jak se liší hraní TCG a eventuálně Pokéher v Japonsku od Ameriky. Co je ten japonský styl co chceš zkusit?

To že se americká kultura liší od té asijské (japonské) je snad jasný každýmu. Debatu o seriálu sem prosím netahej, an tohle téma už tu bylo X témat a nikdy se nic nevyřešilo (ano, Amíci nedělají openingy a podobně).

"Stát, který defakto dělá vše proto, aby se k nám nedostali informace, které naopak by měl každý vědět, příkladem třeba originalita Pokémonů"

To myslíš vážně? To jako chceš aby stát zavedl do školních osnov Pokémony nebo co =D. A v čem přesně vidíš tu orginalitu? Když to vyšlo, byla to revoluční hra, ale totéž platilo u X jiných her...

Na pražské srazy nechodím, takže netuším jak to v harfě probíhá, ale problém není až tak s tím vymyslet něco nového, ale dostat na to lidi (není problém vymyslet X modified menších turnajů, ale kolik lidí se ti pak zúčastní s nějakým bojeschopným týmem?).

picture
[28] Vložil Buizel dne 07.12.2012 v 00:51:46, Odpovědět

To myslím vážně, no třeba dám za vzor japonské originální věci k porovnání.

S těma lidma to máš pravdu, ale zase to je problém jiný.

Každý nemá na to v dnešní době, aby sjel do Prahy na sraz.

A nechtěl jsem toto znova psát, mě šlo o úplně jiný cíl, uskutečnit sraz jinde než v Praze a kdo by se našel, je vítaný.

Proto co jsem tu četl, je mi jasné, neřeším.

Já také bydlím přímo u Polska (ne už v Ostravě), takže to mám hodně moc daleko, ale do Ostravy bych rád ještě sjel.

Mě šlo pouze o to, udělat sraz na jiném místě a třeba karty si zahrát s někým kdo má vážně zájem. Ale ne toto.

Zpráva byla změněna dne 07.12.2012 v 01:37:37

Nemo
[29] Vložil Nemo dne 07.12.2012 v 01:35:42, Odpovědět

[28] Buizel: Můžu se zeptat kolik ti je? Tvůj psaný projev je strašně chaotický a čert aby se vyznal v tom, co tím chceš říct. A já proti tvé myšlence uspořádat ostravský sraz nic nemám (a tvoje důvody proč nejedeš do Prahy zcela chápu) - založ si tu téma a uvidíš, zda se ozvou nějací zájemci. No a asi jsem tě nepochopil když neustále říkáš že chceš hrát japonský styl a ne americký (a já pořád nechápu co tím myslíš) - a karty v Japonsku a Americe jsou skoro stejné (maximálně mají Japonci prá bonusových řad, ale to se týká spíš sběratelského než herního hlediska).

picture
[30] Vložil Buizel dne 07.12.2012 v 02:29:59, Odpovědět

Nikdy neříkám věk, to je to poslední co někomu vůbec řeknu a je to proti pravidlům všude i na jiných stránkách, kde mě nikdo o takovou věc veřejně nikdy v životě nežádal.

Japonci se opravdu svým výjevem a kulturou výrazně liší - klidným vystupováním a mají jiné vzdělávací prostředky a i ve škole to mají zcela jiné. Je hodně dokumentů, najdeš si to na youtube, podobně lze najít tyto informace i mimo youtube.

Věřím pevně, že znáš, jak vypadá japonská karta, kde na internetu není problém se podívat na fotku dané karty a rozdíly si ověřit, ale to jsem nechtěl tady vůbec řešit. Ptal ses na styl -> opravdu japonský styl se výrazně liší v chování typů lidí od Američanů.

Asi to tu nikdo nezná, chápu. Já mám svůj názor z úsudku co jsem viděl na NHK News a NHK/JSTV, a já prostě nesouhlasím, že je to naprosto stejný, ale beru tvůj názor vpohodě, je i dobře, že si mohu zjistit informace od různých lidí. Američan má jiné chování a viděl jsem hodně na satelitu a na internetu, kde stačí si projít zábavu i u Pokémonů v různém stylu, nejsou jen karty, i když i tam mi to přijde jiný. Tvrdíš stejný, vpořádku a beru na vědomí. Možná se najde někdo, kdo potvrdí i mojí myšlenku, věřím že ano. Nechávám volný prostor pro ostatní lidi.

Nemo
[31] Vložil Nemo dne 07.12.2012 v 02:48:41, Odpovědět

Fajn, asi 4krát jsem tě prosil ať mi ten rozdíl v hraní TCG a pokéher vysvětlíš a očividně toho nejsi schopen a jen si meleš svoje "rozdíl je".

Končím debatu neboť to nemá smysl a offtopicu už bylo dost

スイクン おおかみ
[32] Vložilo Suicune Wolf dne 07.12.2012 v 10:02:09, Odpovědět

[31] Lenny: Zcela s tebou soucítím, taky by mě ten rozdíl hrozně moc zajímal X-D

[30] Buizel: Lenny má pravdu, meleš že ten rozdíl je, ale jaksi nejsi schopen ho konkrétně popsat. Ono, když si to tak vezmeš, tak se liší i když hraješ TCG s Göetzem nebo se svojí babičkou....

Karryanna

*Proud Cyberchild*
*Proud Ravenclaw Student*
[33] Vložila Karryanna dne 07.12.2012 v 20:19:44, Odpovědět
IP hash: 4960e81ece4368a5

[30] Buizel: Pták se na věk proti pravidlům není, sdělit ho už vůbec ne. Popravdě nevidím důvod, proč by to tak být mělo. Možná to zní jako předsudek, ale věk často ledacos vysvětlí (a to ne jen v negativním smyslu).

Ale k tomu, co tu řešíte. Chápu Tě správně, že rozdílem ve stylu myslíš rozdíl v chování hráčů?

Pokud ano, pak tu myslím nikdo nepopíral, že takový rozdíl existuje. Naopak, existenci rozdílu v chování mezi Američany a Japonci Ti (přinejmenším skoro) každý potvrdí. Japonská i americká mentalita jsou odlišné (a popravdě ta evropská je ještě úplně jiná). A i proto bych se dost obávala, že jestli chceš s někým hrát v japonském stylu ve smyslu chovat se jako Japonci, nebude snadné někoho takového najít. A bála bych se, že to skutečně bude hra na chování.

Ale jestli tohle je to, co hledáš, a někdo takový se najde, odrazovat vás od toho určitě nebudu.

picture
[34] Vložil Buizel dne 07.12.2012 v 22:51:08, Odpovědět

Karryanna:

Ale to nepochopíš, víš jak je to pak vidět veřejně na google, už tak jsem rád, že mám svůj krycí E-mail s Pokémonním názvem, což soukromě mě to nevadí a klidně ti ten věk napíšu, veřejně se to nehodí a vůbec si to nepřeji. Pozal jsem i tu zlou stránku lidí, kteří lezou na stránky s jiným úmyslem a věk jim přihrává - to jsou údaje, které by neměly být vyhledatelné.

Ano, myslím chování hráčů a přesně jsi odhadl to, o co mi stále jde, já bych to mohl rozvést už z pohledu Pokéčundru letošního roku, kdy se nejen mě nelíbil styl hráčů - jejich chování při stolních hrách, stylu že já vyhrávám a nikdo jiný, a nechtěl jsem to tu uvádět, ale musím. Ne nemusí to být stylu, že si hledám Japonce, a chci použít jejich chování, to bych zde neuplatnil, ale spravedlivý způsob ano, pokuď by to mohl vysvětlit VUK, co se vlastně odehrálo na Čundru a jak se to dotklo nejen mě, byl u toho malý Míša a podobně - jsou přezdívky členů, kteří tam byli, popravdě nejen mě to bylo líto, že vždy když se hrálo, vyhrával jen ten protějšek, a přitom nejen já, ale i Míša jsme se drželi pravidel, vím že to nebyla zrovna karetní hra, ale zapůsobilo to i na mě negativně a vlastně i Míša a tak, určitě nás to odradilo, proč takové jednání, nevím, ale nešlo jen o mě, poctivost neexistuje, když ten druhý dělá vše jen pro to, aby pokaždé vyhrál, a takového opravdu nepotřebuji. Určitě si rád zahraji s někým, kdo má plné pochopení a je spravedlivý. U japonců se mě právě líbí, že to berou klidně a poctivě, nehandrkují se, to už je jedna z vlastností, co se mě také nelíbí, já toto prostě nedělaám, ale dost často aspoň posledně na Čundru jsem prožíval i Míša a ti co byli klidnější povahy, bohužel jsme si nějaké stolní hry neužili a jiní nás odradili, když se snažili i švindlovat aby vyhráli.

[35] Vložil *Impergator* dne 08.12.2012 v 02:07:16, Odpovědět
IP hash: 96b57ce9b13280bd

To sou zase diskuze

1) kolik znate/znas japoncu/americanu hracu? to je nejaky rasisticky predsudek ze se chovaji jinak? nebo sis to precetl na wikipedii?

Kazdy ma pravo nerict svuj vek, chapu ze to nektere zajima protoze je mate tvuj pisemny projev.

Ostatni by meli respektovat ze nektere udaje nechces uvadet at k tomu mas jakykoliv duvod.

lisakVUK
[36] Vložil lisakVUK dne 08.12.2012 v 13:22:43, Odpovědět

[33] Karryanna: Tak ptát se na věk je jistě legitimní, ovšem odmítnout ho sdělit také. Mezi námi Pokémony to nebývá až tak zvykem, obecně se uznávalo, že na věku vůbec nezáleží, důležité je, že nás něco spojuje a díky tomu si spolu rozumíme.

[34] Buizel: Někdy je problém z tvého psaného projevu pochopit podstatu. To si prosím vůbec neber nijak zle, každý jsme nějaký.. a máme své klady i zápory. Osobně jsem také nepochopil, co konkrétně tím rozdílem stylu hraní myslíš, než jsme si to vysvětlili na ICQ. V tomto tvém posledním příspěvku jsem zase nepochopil větu "...byl u toho malý Míša a podobně - jsou přezdívky členů, kteří tam byli". Podle toho, že ho dále oslovuješ jen Míša a nikoli Raichu či Míša-Raichu si domýšlím, žes chtěl vyjádřit že si jeho přezdívku nepamatuješ, ale opravdu to z toho není jasné.

Co se týká toho hraní. V Japonsku je veliká výhoda v tom, že Pokémony hraje na naše poměry obrovské množství lidí. Takže tam funguje spousta lig a pořádá se mnoho turnajů. Hodně z nich je přátelských, kde jde spíš o to si zahrát, pobavit se, poznat další Pokéfandy, ale hrají se i soutěžní, o postup na vyšší turnaj (krajský, národní a mezinárodní). A ty už lze srovnat s vrcholovým sportem, lidem tam jde o postup a neberou moc ohledy. U nás ale toto chybí. Těch turnajů se tady v případě konzolí hraje jen pár za rok. Takže kromě lidí, kteří si jdou zahrát jen tak přátelsky tam přijdou i ti, kterým jde o to se umístit. A třeba na Mistrovství lze předpokládat hojnější účast takových lidí. To, aby si všichni rozumně zahráli, častečně řeší rozdělení do skupin. Víc se ale asi v našem prostředí udělat nedá. Co se týká kartiček, tam je situace o dost lepší, existují pravidelné ligy, kde se dá hrát jak přátelsky (dokonce jsou pro tyto hráče připraveny i menší odměny za body, které se získávají za odehraný zápas i v případě prohry), tak i soutěžne o postup. Prostě přátelští hráči hrají spolu a soutěžní také, takže jsou obě skupiny spokojené.

Pakliže narážíš na čundr.. byl si tam jen jeden celý den, takže nemůžes hodnotit celek. Je pravda, že dva účastníci byli příliš posedlí výhrou za každou cenu a díky tomu kazili hru ostatním, kterým šlo hlavně o tu zábavu. Některé věci byly už na hranici neférovosti (2 v PokéMonopoly si vzájemně odpouštěli platby, ale dalším soupeřům neodpustili nic). To se mi hodně nelíbilo, a svou nelibost jsem také důrazně vyjádřil, takže další hry už probíhaly jinak.

Každopádně nelze škatulkovat. Všude najdeš lidi kteří hrají tak i onak, o tom to není. Problém je že u nás je mnohem složitější si najít sobě vyhovující skupinu. Co mě mrzí je, že existují lidé, kteří se nestydí hrát nečestně, a využívají různé podvody, jako editace, zneužítí chyb her atd... Nevím, kolik se takových najde v Japonsku, ale u nás jsem jich potkal už docela dost.

Zpráva byla změněna dne 09.12.2012 v 01:18:11

[37] Vložil Sir dne 08.12.2012 v 20:14:08, Odpovědět
IP hash: 14cdc64198392f43

Některé věci byly už na hranici neférovosti (2 v PokéMonopoly si vzájemně odpouštěli platby a po druhé straně vše bezohledně žádali). To se mi hodně nelíbilo, a svou nelibost dotyčným důrazně vyjádřil, takže další hry už probíhaly jinak. // mám pocit, že poté už žádné nebyly :D minimálně ne Pokemonopoly.

Nemo
[38] Vložil Nemo dne 08.12.2012 v 20:32:21, Odpovědět
IP hash: 191d95df979539

Jak řekl hezky VUK, všechno je o tom co a s kým hraješ. Třeba Monopoly jsou jedna z her, u které se často někdo pohádá =D

lisakVUK
[39] Vložil lisakVUK dne 09.12.2012 v 00:41:58, Odpovědět

[37] Sir: Nějaké spory u Monopoly bývaly vždycky ;) Zvláště když hrál (nebo kibicoval) XY. Ale co se týče té zmíněné události, pokud si dobře pamatuju, ty jsi tehdy nehrál (mám dojem, žes byl dokonce na pokoji). A nebyla to poslední hra, nevím kolikrát se pak ještě hrálo, ale nejméně jednou jistě. Ale myslím, že to netřeba už dále rozpitvávat, konec konců to nebylo předmětem diskuse, Buizel/Chikorita to uvedl jen jako příklad toho stylu hraní, který se mu nelíbí.

Zpráva byla změněna dne 11.12.2012 v 18:58:24

[40] Vložil Quilawa dne 09.12.2012 v 14:38:04, Odpovědět
IP hash: 5e6431b4207a85a8

já bych dojel ale mam to moc daleko

[41] Vložil Sir dne 09.12.2012 v 16:24:51, Odpovědět
IP hash: e1b24c7fc635b02b

[39] lisakVUK: jen to neházej na XY... nebyl tam sám ... btw. nehrál jsem, ale vím o tom totéž, co ty

Moderátor upravil zprávu dne 11.12.2012 v 20:24:01

Karryanna

*Proud Cyberchild*
[42] Vložila Karryanna dne 10.12.2012 v 23:47:01, Odpovědět
IP hash: 4a347fef5f94646

[34] Buizel: [36] lisakVUK: Omlouvám se, jestli to ode mě vyznělo jako příliš ostrá formulace. Rozhodně plně respektuju právo kohokoli snad jakoukoli informaci o sobě nesdělit, a nijak nepopírám, že informace o věku se dá snadno zneužít. Jen mi nepřijde nic špatného na tom, když se někdo zeptá.

> Ano, myslím chování hráčů a přesně jsi odhadl to ...

Prosím, i po letech programování jsem stále děvče :)

Mimochodem, když mluvíte o čundru, tak myslíte ten PJZ (Pokémon tábor), že? Vážně by to chtělo nějaké odlišení.

V každém případě pokud tím japonským stylem je od začátku míněno to, že hráči hrají v klidu, chovají se k sobě naprosto férově a především se snaží, aby si obě strany hru užily, tak -- mi přijde poněkud nešťastné to označení japonský styl, ale takové myšlence fandím. Ovšem celkem se přikláním k Vukovu vysvětlení.

[43] Vložil Sir dne 11.12.2012 v 10:34:45, Odpovědět
IP hash: 710d51ee568aadba

Mimochodem, když mluvíte o čundru, tak myslíte ten PJZ (Pokémon tábor), že? Vážně by to chtělo nějaké odlišení. // není třeba, zainteresovani vědí, o čem je řeč

lisakVUK
[44] Vložil lisakVUK dne 11.12.2012 v 11:24:51, Odpovědět
IP hash: 7a923e2ec9d99d5b

[43] Sir: Jenze toto je verejne forum, ktere navstevuji i nezainteresovani. Nektere tve pripominky mi prijdou az 'rejpave', ironicke, nekonstruktivni a zbytecne.

Karryanna

*Proud Cyberchild*
[45] Vložila Karryanna dne 11.12.2012 v 13:37:50, Odpovědět
IP hash: 804cdf402259ae2

[43] Sir: A jedna nezainteresovaná zase přemýšlí, co se na čundru takového přihodilo, kde se tam vlastně vzal Míša a tak. Ne, ono není těžké vymyslet, že jde o jinou akci, ale přijde mi celkem přirozené, že to člověku hned nedojde.

[46] Vložil Sir dne 11.12.2012 v 17:04:44, Odpovědět
IP hash: 3cd8e533c545005f

[44] lisakVUK: mě rovnou zabanuj... ty zase hážeš veškerou vinu na XY...

Moderátor upravil zprávu dne 11.12.2012 v 18:59:08

lisakVUK
[47] Vložil lisakVUK dne 11.12.2012 v 18:53:29, Odpovědět
IP hash: 7a923e2ec9d99d5b

[46] Sir: Doporucuji si povsimnout, na co jsem reagoval. Byla to IMHO zbytecna 'rejpava' odpoved na poznamku Karryanny o rozliseni cundru. Pises na verejne forum, pristupne a urcene komukoliv, nejen ucastnikum taboro-cundru. Proto jsem take ponechal bez odpovedi tvuj nazor v prispevku [41] a doufal ze chapes, ze dalsi rozvijeni tohoto tematu smerem 'kdo za co vic mohl' je zde nevhodne. Nehlede na to, ze to vubec nepatri do tema Predvanocni Pokesraz. Vzniklo to vicemene nahodou kdyz Buizel (ponekud nestastne) uvedl jako priklad jednu z vice emotivnich partii PokeMonopoly na coz jsem mozna take ponekud nestastne zareagoval s uvedenim jednoho (nikoli jedineho!) 'potizisty'. Takze abychom to uz dale nehrotili, ten nick jsem promazal ve svych i tvych prispevcich a prosim uz to tady dale nerozvadej, at tu sami nevytvarime flame. Pokud to chces jeste prodiskuvat, nebranim se tomu jak soukrome, tak i v kolektivu ucastniku akce, ale ne tady.

P.S.: Moc dobre vis, ze bany jsou to posledni, co delam, vzdy preferuju vysvetleni problemu a dohodu...

Zpráva byla změněna dne 11.12.2012 v 19:13:20

[48] Vložil Sir dne 11.12.2012 v 20:27:30, Odpovědět
IP hash: 848ef67d74b3fda1

[47] lisakVUK: nerozlišoval jsem, kdo za co může víc, pouze jsem poukazoval na to,že uživatel XY není jediný, kdo dělá problémy... pouze jediný, na koho skoro v 99% případů poukážeš... ale jak myslíš... konec offtopic debaty

Zpráva byla změněna dne 11.12.2012 v 20:29:49

スイクン おおかみ
[49] Vložilo Suicune Wolf dne 13.12.2012 v 18:43:19, Odpovědět
IP hash: dd5eeeea321a3e78

Hele nehádejte se mi tu v tématu o Předvánočáku!!!

Моrx
モルックス

[50] Vložil Morx dne 14.12.2012 v 21:08:41, Odpovědět
IP hash: c4bb08cae0a4334b

[49] Suicune Wolf: Jen do nich XD.

BTW kdo dorazíte mezi 7 a 8?

[51] Vložil Sir dne 15.12.2012 v 07:53:41, Odpovědět
IP hash: 4267c187a4e8322f

Ja uz jsem tady... Kde to vazne? :D

lisakVUK
[52] Vložil lisakVUK dne 15.12.2012 v 09:30:20, Odpovědět
IP hash: f12cffa93722f606

[51] Sir: Jsi ranní pták, obdivuju ;). Já dorazím kolem 10:30.

Моrx
モルックス

[53] Vložil Morx dne 15.12.2012 v 09:44:19, Odpovědět
IP hash: 118196296d628ac2

Ja dnes prvne v zivote o predvanocaku zaspal :-(. Jinak upozornuji, ze aktualne nejezdi Acko od Miraku po Zelivarnu.

[54] Vložil hrazda dne 15.12.2012 v 10:59:30, Odpovědět

Nejel sem na tady ten sraz protože má Vuk pravdu je to vážně daleko s Krnova ale když bude sraz v Olomouci nebo v Ostravě tak určitě přijedu.

[55] Vložil Shinji Blade dne 15.12.2012 v 14:53:49, Odpovědět
IP hash: b2c32fcfbed6ec29

Jak vuk ma pravdu ? pcheee... Kdybych ti to nenapsal ja tak sem jedes z buh vi jakyho prdelákova. xDDD

lisakVUK
[56] Vložil lisakVUK dne 16.12.2012 v 10:25:31, Odpovědět
IP hash: f12cffa93722f606

[55] Blade: Tak popravdě nevěřím, že hrazda by měl šanci skutečně přijet. Ono je to přece jen docela daleko, cesta není právě levná.. a navíc je tu další problém, se kterým se většina mladších lidí musí potýkat a tím jsou rodiče, kteří neradi pouští své ratolesti takto daleko na srazy s lidmi, které neznají...

Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.

Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky