Fórum
Co se vám jako první líbilo na pokemonech?
Př. Mě třeba vzhled pokemonu. Vzdycky sem mel rad zvirata a tyhle byli tak zajimave udelany bylo v tom takova nova atmosfera. U nas ve skole to bylo oblibeny ja pokemony ignoroval. Vsechny holky meli nejakyho pikachu na tasce. Pak sem jednou sednul vedle mladsi sestry k televizi a ta mi rikala jak je to super a pak uz sem na to obcas koukal a pak uz porad :D pamatuju si ze sem shanel plysaka charmandera a nikde poradnyho nemeli :/ byl to muj nejoblibenejsi pokemon. Tak nejak se mi libil i bulbasaur i squirtle. Pamatuju si zesme meli tamagochi a nekdo rikal ze tam ma charmandera a pritom to vubec tak nevypadalo. Tedka mam pokewalker a konecne sem happy :)
[2] Vložilo Sanky dne 09.04.2010 v 10:01:21, OdpovědětIP hash: 91f21f58a27a2e14
Mě se líbilo, že je jich strašně moc! A je jich čím dál tím víc. A vůbec mi to nevadí. Některým lidem vadí, že Pokémonů přibívá. Jasně, tak když se jim nelíbí, nikdo je nenutí je používat, ne? Prostě se mi vždycky líbila ta možnost výběru. Kromě hromady Pokémonů je ještě přes 300 tahů a spousty věcí. Líbí se mi ta možnost udělat si "kolekci" :D A taky se mi líbí jak už od začátku měl každý Pokémon svojí "osobnost" - v druhé generaci se s příchodem Crystal začal ukládat čas (přibližně, ráno/den/noc), level a místo chycení. Třetí generace začala ukládat Pokéball, kterým se Pokémon chytil. Čtvrtá už ukládá celé datum a přesný čas chycení, všechny stužky jdou spolu s Pokémonem poslat z generace třetí, takže ten Pokémon vlastně zůstává úplně stejný.
[3] Vložil Quest dne 09.04.2010 v 13:35:10, OdpovědětIP hash: 9548b88d63c070d8
me se na zacatku treba libil strasne pikachu a potom mi babicka koupila plysovyho pikachu a pak sem odstartoval ve skole kartickovou manii
to muj kamos mel pokemony na gameboy (crystal) a porad mi to nechtel pujcit a ja sem murek ze mu to dohraju a von teda rek ze jo a rekl jeste ze mu muím vrátit aspon jednoho pokemona na levlu 80 a ja sem jich mel na 100 celou zakladni sestku a v ten moment sem vedel ze si to musim koupit tak sem si koupil yellow pak ruby fire red a ted mam koupene soul silver a nentendo dsi xl
|
[5] Vložil Ash493 dne 09.04.2010 v 14:50:22, OdpovědětIP hash: 27b57759436684dc
Jako první... heh to už je dávno :D Asi celý koncept anime... pro mě bylo dříve anime a až za docela dlouho jsem hrál nějaké hry.
Ja som bol v skolke ked pokemoni zacali...pamatate na tie albumy s pokemon samolepkami? to som zbbieral a v skolke sme to vymienali...potom v televizii zacali davat pokemon a moc moc ma to bavilo...bavilo to kazdeho...potom zrazu huh pokemon karticky...vsetci to kupovali vymienali a starsi vzdy oblbli tych mladsich (Dal som celkom vzacnu kartu Elekida za uplne sprosteho Gastly!!!obycajneho) a tak...spoluziak mal gameboy color a na nom nemecke pokemon red...a sme na to vzdy cumeli obcas hrali...a mne sa to hrozne pacilo tak sme isli s mamou a jednou milou pani do rakusku a tam som strasne chcel pokemon red a gameboy...ale zrazu ze najnovsia novinka ktora sa zacala prave predavat Gameboy Advance SP tak som si kupil strieborny a to vsetci vtedy cumeli a zavideli pretoze na slovensko to doslo az o nejake tri roky! a po pol roku som si kupil pokemon ruby...to som hral velmi vela a este aj teraz to niekedy zapnem...proste pokemon 4ever
[7] Vložil misinek dne 09.04.2010 v 16:06:36, OdpovědětIP hash: 4cf7c0f4337f8cfd
Mě jako první upoutal seriál. Před těmi X lety, když to začali dávat na TV Nova od 7 tak sme s bráchou koukaly, protože sme neměli tagle ráno co dělat a děsně nás to chytlo...Další na řadu přišli karty. To sme drtili furt dokola, kupovali další a další...teď jich mám doma skoro 4 krabice od bot...Hry na GBC přišli asi rok po kartách. GBC sem dostal k vánocům a Pokemon Yellow...to sem pařil pořád dokola a dokola, dokud nepřišla Silver. Jenže tu brácha někde stratil a od tý doby hraju na emulárotech s nemšíma pauzama dodnes...
K pokemonom som sa dostal ked som mal asi 4 roky...takze sa ich uz drzim 11 rokov
[8] Bill Watson: To skoro kazdy kdo to zere od zacatku :) ja mel tehda 10 roku jako kazdy zacinajici trener vcetne Ashe. Vsichni my spoluzaci byli proti me nuly :D byli mladsi nez ja. Zacinal sem Serialem pak samolepkama pak tcg a pak hry. Tcg sem paril dost dlouho pak sem potkal vuka a ten mel gbc zrovna mel novou silver a tak mi pujcil yellow a pak sem si koupil vlastni gbc s crystal a parim doted :)
[10] Vložilo Sanky dne 09.04.2010 v 18:28:52, OdpovědětIP hash: 76da1189221fe8d1
A ještě dodám, že první hra co jsem hrál byla buď Red, nebo Yellow u bratrance na emulátoru. Vím, že měl ještě nějaký divný emulátor, co úplně zavřel hru když se zmáčknul escape. A nevěděl jsem, co je to A tlačítko a B tlačítko a jaký je rozdíl, takže jsem neuměl zavřít Town mapu, když jsem na ní nechtěně narazil, a pokaždé zmáčknul escape a vypnul emulátor bez uložení :D To mi muselo být sedm, osm maximálně... Doma jsem si to všechno stáhnul až po Crystal na pikachu.cz - tehdy asi jediná stránka, kterou jsem navštěvoval (a spamoval, ale to už je za námi). Pak jsme si také stáhli japonskou Ruby když byla zbrusu nová, jak jsme s bratrancem všem Pokémonům dávali vlastní jména. Myslel jsem, že jsem o to uložení přišel, ale nedávno jsem ho našel na nějakém prastarém CD u prarodičů, kewl! Například Mudkipovi jsme dali jméno Mlinn (myslím navíc, že jsme se ve jménech střídali). Bratrancovi se ale nelíbilo, tak mu sám dal přezdívku Sanky (dohodli jsme se, že Mlinn je jméno a Sanky přezdívka pro toho jednoho). A když jsem se poprvé registroval na pikachu.cz, dal jsem si přezdívku Sanky protože jsem nic lepšího neměl :D (a křestní jméno a pár čísel není originální. To jsem věděl už tehdy!) Kartičky jsem taky hrál... Taky mám hromadu + rádobybalík ve skříni. Ale Game Boy ani GBA jsem nikdy nevlastnil. Až teď DS.
[11] Vložil Frajki dne 09.04.2010 v 18:31:16, OdpovědětIP hash: 75df2bdd39895a9f
Ja som raz videl rozprávku že ,,Pokémon" tak som neváhal a teraz už....hrám aj hry aj pozerám
Já sem to vobjevil asi když mi byly 4 roky a koukal sem na to v TV ale dycky to dali jenom do konce JohtoChampionship,potom sem na Pokemony přestal koukat i sbírat je uplně ale na začátku roku 2008 sem zjistil že existujou hry taxe si je stahnul a hraju je přes emulátor,mam sice GBC ale hry nemuzu sehnat. Nejvíc se mi dycky líbilo jaxe vyvíjej ale hlavně se nám s kámošema všem líbila MISTY.
[13] Vložil misinek dne 09.04.2010 v 22:17:07, OdpovědětIP hash: 4cf7c0f4337f8cfd
Když sem začínal s paření na PC tak sem začal na emulátoru RAW...měl ikonku jako červený dveře...nevím jestli ste o něm někdy slyšeli, každopádně teď už není nikde k sehnání :D .. Byl to ten nejlepší emulátor ze všech. Žádný složitosti, nešli tam cheaty, takže člověk musel hrát poctivě a o memory vieweru ani nemluvě :D:D:D
[14] Vložilo Sanky dne 09.04.2010 v 23:15:32, OdpovědětIP hash: 76da1189221fe8d1
[13] misinek: Takové emulátory bývají zrovna nejproblematičtější kvůli nedokonalosti emulace :P
mě se líbil čerizard a mam jich 6
[16] Vložil misinek dne 10.04.2010 v 10:09:00, OdpovědětIP hash: 4cf7c0f4337f8cfd
[14] Sanky: Emulace byla dokonalá..nepadalo to šlo to normálně ukládat...nikdy sem sice nezkoušel vyměňoval a pochybuju, že by to na něm šlo, ale i tak je to srdeční záležitost :D:D
Vyber si jiný menší obrázek. Popr. se s námi domluv a my ti obrazek muzeme pomoct upravit. Administrator |
ja sem začal kdyš muj bracha to poprvé vyděl v tevisi pak sem se koukal taky bavilomě to a časem zjistil že se to muže hrat na počítači tak to stahnul,hral a hral a ja sem se vždycky koukal jak hraje a říkal sem mu jestli si to taky nemužu zahrat a on mi řekl abych je trenoval tak sem je trenoval tak jak mi řekl a pak ho to přestalo bavit tak sem mu řekl že si to zahraju sam od začatku a tak mi radil co a jak a od ty doby do hraju 8 let.
Vyber si jiný menší obrázek. Popr. se s námi domluv a my ti obrazek muzeme pomoct upravit. Administrator |
K Pokémonům jsem se dostal už jako dospělý díky seriálu na Nově. Když je V.Železný představoval v pořadu Volejte řediteli a pusil ukázku, moc mě to nenadchlo. Miluji totiž propracované kreslené filmy typu Disneyovek s japonským anime jsem neměl v podstatě žádné zkušenosti a provedení mě přišlo trochi odfláklé. První díl jsem neviděl, ale druhý jsme si již pustil. A od té doby jsem Pokéfanda. Na Pokémonech se mi nejvíc líbí ten vztah trenéra s Pokémonem. Jednomu záleží na druhém, jsou to parťáci, kamarádi. Není to rozhodně jen o bojování a být nejlepší v nějaké lize. Potom přišel první Pokéfilm (Mewtwo Strikes Back!) - už ani nevím, jak ho nazvali v češtině. Viděl jsem ho několikrát a hluboce na mě zapůsobil. Od té doby jsou Pokémoni součástí mého já, stejně jako už ještě z dřívější doby lišák Vuk. Během této doby jsem se začal zajímat i o Pokémony v jiné podobě. Začal jsem sbírat kartičky, hrál svou první hru (Yellow) v emulátoru. V emulátoru jsem také narazil na částečně přeložené Gold a Silver, které mě tehdy ale moc nenadchly. Ze seriálu jsem znal totiž jen Kanto Pokémony (tehdy se ještě Johto serie nevylílala) a ty potvůrky tam byly pro mě cizí. Každopádně s emulátorem jsem dlouho nevydržel a koupil si v bazaru svůj první GameBoy Pocket (ještě černobílý) a začal hrát na konzoli. No a od té doby to pokračuje, mám defakto všechny konzole, na které Pokémon hry existují a všechny hry. Díky Pokémonům jsem našel kamarády. Poznal jsem komunitu lidí, trochu jiných (stejně jako já), než je většina ostatních. Lidí schopných snít a ztřeštěně blbnout a vykašlat se na nechápavé reakce okolí, na namachrované řeči hlupáků, posmívajících se jim za - podle nich - dětinskou zábavu atd... Už tehdy jsem ale potkával i lidi, kteří brali Pokémony jen jako hry (tehdy zejména kartičkové) a jejich jedinou snahou bylo prosadit se v té oblasti. Ti už tehdy zůstávali trochu mimo nás, kteří Pokémony žijeme. Protože nám jde o víc. O Pokémony jako takové, o přátelství, zábavu, možnost se "vyřádit" .. a hry jsou jen jednou z oblastí jak se s Pokémony pobavit.
Tak já se s Pokémony taky seunámil prostřednictvím Novy, která je začala vysílat 09.09.2000. Z ukázek jsem moc nevěděl, o co půjde, ale po pár dílech jsem se do Pokémonů zažraů a nenechal si ujít jediný díl. Do toho přišla mánie sběratelských karet (těch velkých z modrých balíčků), které jsem sice nikdy nenasbíral všechny, ale mám je pořád schované (i s albem). Mám i pár těch menších samolepek, které se dělily i na zlaté, stříbrné atp. Dále mám takové ty měnící se "samolepky", figurky a další věci. Na Vánoce jsem si přál Game Boy Color, do kterého jsem pak dostal Pokémon Yellow - moji úplně první hru na GBC. Následovaly další (Gold, Silver, Crystal, Puzzle Challenge). V té době jsem také kupoval Pokémon Magazín, ale po změně redakce se tam už o Pokémonech nepsalo, takže o dalších hrách jsem neměl přehled (protože o Nintendo konzolích se v té době nikde nepsalo - vycházel sice časopis Gametech, který vytvářela stejná redakce jako Pokémon Magazín, ale po čtyřech číslech byl ukončen). Bez znalostí nových konzolí a her a internetu (ten mám teprve od loňského roku) jsem tedy ztratil přehled o Pokémonech (i když pár zmínek o Ruby/Sapphire jsem našel). Pak přišlo druhé vysílání Pokémonů v roce 2003, ve kterém ani nebyly puštěny všechny díly, co při premiéře. Po jejich konci jsem tedy hrál jen na GBC, dokud jsem na různých internetech ve škole neobjevil nové hry, které už jsem ale hrál v emulátoru. Tak jsem přetrval a zatím přetrvávám i teď, ale plánuji si příští rok koupit Nintendo 3DS a Pokémon Black/White, což jsou názvy her 5. generace.
[21] Vložil chudst dne 11.04.2010 v 11:40:05, OdpovědětIP hash: 10b1aa5bf76d2190
Ja vubec prvni dil ktery jsem videl je, jak je Ash s Hounterem, Gastlym a Gengarem a v pokemonove vezi. Mamka predtim nechtela, abychom se na pokemony divali, protoze slysela, ze u nekterych dilu dostavaly deti epilepticke zachvaty. Nakonec jsme ji s brachou ale premluvili :) A hned ten dil me nadchnul, kdo by nechtel se proletet vzduchem a prochazet zdmi? :) Pak nasledoval zapas na stadionu a dalsi dily, ktere me hned chytnuly. Tenkrat se mi z hlavnich postav nejvice libili Raketaci. Komicti zaporaci, kteri pokazde prohraji. Ale prestoze jsou v serialu zapasy, nikdy nedojde k nicemu vaznemu - nejsou to krvava jatka. Dalsim plusem byla roztomilost pokemonu a jejich vztah s lidmi. Bohuzel, po par radach jsem zjistil, ze se motiv nejak moc opakuje, presto jsem se rad podival, dokud na Nove pokemony vysilali. Jakmile prestali, chvili me to mrzelo, ale na anglicky dabing jsem si v te dobe netroufal (a asi by me nebavilo se na to divat jen v AJ bez CZ titulku ani dnes). Kdyz zacali davat pokemony na FoxKids, zkusil jsem se zase podivat na prvni radu vysilanou kdysi na Nove - bohuzel asi nastal prelom, kdy se jiz (minimalne z ceskym dabingem) pokemoni serial prestavam divat. Asi jsem si moc zvykl na Naruta, kde je vice akce a v japonstine i kdyz se nic nedeje, tak porad vypada, ze se neco deje :) Presto to neznamena, ze se pokemonu zrikam, hry si rad zahraji vzdy znovu a znovu, bavi me hledat a prekladat vam navody (i kdyz posledni dobou krapet stagnuji O:o) a i kdyzby nekdy nadesla doba, kdy me prestane bavit i to, pak kamaradu, ktere jsem si diky pokemonum nasel, je opravdova spousta a tech se nezreknu "nikdy". Za veskere bych jmenoval Morxika, se kterym se znam jiz nejakych 8 let, piseme si skoro denne a povazuji ho za sveho nejlepsiho pritele jak v internetovem, tak realnem zivote. Tim se nechci zrikat jakychkoliv jinych, takze ostatni nebudu radeji ani jmenovat - vsichni vi, o kom mluvim :) Abych to nejak zakoncil - je dobre, ze vymysli dalsi a dalsi rady, jen by to chtelo trosku obmenit pribeh a hlavne se stavaji z pokemonu postavicky podobne (vizualne) digimonum, coz je skoda. Prvni rada byla proste nejlepsi a to mi nikdo nevezme :)
[22] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 12.04.2010 v 20:28:06, OdpovědětIP hash: a4aecc39bc9edcf6
já jsem se s pokémony seznámil pomocí bratrace ten jednou knám přinesl GB a hrál red řek sem mu že to chci taky zkusit pak mi jednoho dne taky koupili GB v bazaru později jsem si od něho pujčil red a pařil ji do mé tehdejší večerky (21:00) pak jsem měl dloooohou přestávku další hra byla až sapphire to jsem dostal GBA pak bratranec si jednou objednal DS já jsem počkal protože jsem zjistil že bude DS lite pak moje hra byla Pearl,v tomto roce jsem dostal DSI a Heart Gold.
[23] Vložil Hodak dne 13.04.2010 v 07:23:04, OdpovědětIP hash: 7635ed0f7e3b13de
[1] *Tyracroc*: Nevim, ale na prvnim stupni jsem neměl ještě gameboy a záviděl jsem všem ve škole, že hrajou pokemony a furt jsem si od nich gameboye půjčoval až jsem se zamiloval :-D
[24] Vložil Quest dne 19.04.2010 v 09:11:57, OdpovědětIP hash: 8df92b99cd273e12
[19] lisakVUK: Mewtwo vrací úder
[25] Vložil hrazda dne 23.04.2010 v 16:26:47, OdpovědětIP hash: 7b38ec951d96d401
no ják já sme bil mali tak se dival pořad na pokmeon tomě bav ilo hraval sem hry a tak různě bílo to Fajne uplně
[26] Vložila Winona dne 11.09.2010 v 09:16:36, OdpovědětIP hash: a18801f41e7dc1
Jé, vy se máte, mě je teprv 10 a vidím jenom ten hnusnej Diamant a perlu... :(
[27] Vložila Winona dne 12.09.2010 v 09:26:13, OdpovědětIP hash: 8f77345037689922
[15] jirka paroulek: Tim myslíš Charizarda nebo co?!
http://imageshack.us/photo/my-images/12/fll5.jpg/ |
[28] Vložil Elto dne 12.09.2010 v 15:45:17, OdpovědětIP hash: 8ded9f2cd069e127
[26] Winona: Mě je taky 10 deset a vidim jenom diamant a perlu ale bude nova rada isshu . asi to nebude lepší než kanto ,johto,hoenn,sinnoh,isshu,jioxi
Čistě náhodou, nikdo Pokémon upoutávku (jedny z těch prvních), nemáte nahrané?
[30] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 16.09.2010 v 07:24:53, OdpovědětIP hash: a4aecc39bc9edcf6
[29] Jack_6428: jsou na ceknito.cz (do vyhledavani zadej pokemon (cislo dilu)
[30] : Hm, nemůžu to tam nejít. Nemáš odkaz?
[32] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 18.09.2010 v 14:49:45, OdpovědětIP hash: a4aecc39bc9edcf6
[31] Jack_6428: na pokemon-info.wgz.cz/ jdi na Mapa dílů a tam si vyber :)
[V živote sú len 2 veci isté. Dane a smrť).] |
[33] Vložil Gamby dne 24.09.2010 v 14:36:27, OdpovědětIP hash: e20f4846454b20f8
Ked som bol menší a bola hlavná Pokémania , tak som nato nadával , nemohol som Pokémonou ani cítiť... Pak ked som bol starší (zhruba 6-9 rokov ) tak som si z nudy pustil serial... Práve vtedy v tom čase bežali Pokémoni na TV JOJ a bežala 3 séria - Johtové cesty... Pozrel som si to a od další den zo zozvedavosťou čo sa stane v dalšom diely - ako to bude pokračovať som si zapol TV aj o den neskor... Niakosi ma to začalo baviť... Asi po 10 epizodach som sa rozhodol že si kupim Nálepky Pokémon... Začal som si lepiť nalepky , zbierať karty a podobne... Pametam v družine sme si kreslili Pokébally a kecali o Pokémonoch z kamošmi :) tak mohlo mi biť 9-10... Pak to prestali davať na Jojke tak som sa o Pokémony prestal zaujimať... Znovu ma to chytilo ked som po dlhej dobe (bolo my 12) zapol Jetix a práve bežala reklama na Diamant a perlu... Nemohol som tomu uveriť... Pokémoni ? Znova su tu ? Bežal som si vyhrabať Albumy, Karty všetko čo som zbieral a začal som si prezerať obrazky... Zistil som že mi vela "zboží" chýba tak o den neskor som minul všetky moje ťažko našetrené keš na karty a na nalepky.Dokončil som zbierku a momentalne mam 15000 TCG karat.. Už som sa tešil kedy tie nové diely daju... Začal som sa zaujimať po dlhych rokoch znova o Poké a odtej doby prišla dalšia možnosť - Internet... Behom par minut som mal v PC stiahnutych asi 2000 obrazkou z tematikou Pokémon... To som ešte nevedel že existuju Pokéhry... Totiž ked som pozeral serial vždy som si chcel vyskušať ake je to biť Poké-trenerom... Skusil som pogoogliť a o prvych hrach čo som sa dozvedel boli Yellow a Crystal... To som si stiahol cez USBčko do mobilu a bol som happy že konečne mam Pokéhry a že vobec existuju... Rýchlosť Emulácie na mobile bola mizerná... Začal som sa zaujimať o tieto hry a zistil som že su na Gameboy ale že sa daju hrať aj na PC... to bola pre mna radostná správa :) Pak som sa začal zaujimať o všetky Poké-hry... Kupil som si Nintendo a teraz momentalne drtim HeartGold ... Dnes už ma serial až tak nebaví ale samotný Pokémoni ma bavia najviac zo všetkeho... Manga a hry to je moje... je 14 a dnes už som oficialny fanušik Ps - Pokémoni vládnu !
mě se líbílo prostě že sou to takoví zvířata akurát že lepší že sou každej pokemon jinej třeba taky že se vivíjí takže pořád neni nuda z jednim a tim samym pokemonem :o)
prvně sem je viděl ve hre gold a yellow. ani nevim proč se mi začaly líbit prostě mně nadchly
Flamekick XL Miluju nintenda |
kdyz mi byli 3 nebo 4 roky tak pred tim nez jsem ja sel do skolky a bracha do skoly tak jsme se na to rano divali ani jsem nevedel co to je poprvi az v sesti nam kamos dal pokemon ruby a hrali jsme to a strasne me to bavilo pokemoni budu znat 4.5.2011 asi 4 roky
[37] Vložil Losos19 dne 29.03.2011 v 20:45:04, OdpovědětIP hash: 4eb78a208b4c1e8e
[V živote sú len 2 veci isté. Dane a smrť).] |
[38] Vložil Gamby dne 29.03.2011 v 22:00:52, OdpovědětIP hash: 75202fca2363734d
Přidat příspěvek
|
|