Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

17. Pokéčundr/Pokétábor (2018)
so 21.7. - so 28.7.

Моrx
モルックス
 
[1] Vložil Morx dne 02.02.2018 v 16:43:20, Odpovědět
IP hash: ad5aad6ebde6e9a4

Milí Pokémoni, již 17. rokem se bude konat prázdninové týdenní dovádění při společném pobytu v přírodě. Všichni jste zváni a nebojte se s sebou vzít i nové fanoušky Pokémonů.


Kdy:so 21.7. - so 28.7. léta Arcea 2018 (o týden dříve, než obvykle)


Kde: Ochoz u Brna (49.2543N, 16.76398E)


Ubytování: Vybavená přízemní chata s 24 postelemi, sociálním zařízením, 2x plně zařízená kuchyň. Za chatou les

Ubytování je možné na postelích, po zaplnění kapacity postelí i na zemi ve spacáku (po dohodě)

Sociální zařízení: V suterénu sprchy (1x "pánská", 2 x "dámská"), umyvadla, 2x WC.


Stravování: Možno společné či vlastní vaření v kuchyňkách, 500m od objektu je restaurace, 2km pak obchod


CENA: 1200 Kč / os / týden / postel

900 Kč / os / týden / zem (pouze když jsou plné všechny postele)

750 Kč / os / týden / stan (za osobu, nezaručuji podmínky pro umístění stanu, pouze při úplném naplnění chaty)

Zvíře: 500Kč, po domluvě.


Platba: Co nejdříve prosím zašlete zálohu ve výši 400Kč na účet 35-6510870257/0100. Do zprávy pro příjemce uveďte svou přezdívku a napište sem, že jste ji poslali. Doplatek na účet nejpozději 14 dní před akcí.


Účastníci a rozložení:

- 1. pokoj (6 lůžek - 3x palanda): lisakVUK, MisaRaichu(?), Infernape, DavidPikachu, Miki, JaraJolty

- 2. pokoj (6 lůžek - 3x palanda): Chikorita, Scyther, Lukáš, Turtwig, Lugiak(?)

- 3. pokoj (4 lůžka - 1x dvoujlůžko + 2x lůžko): Dratini, Ian, Fiflík, MisaRaichu(?)

- 4. pokoj (3 lůžka - 1x palanda + 1x lůžko): Sui, Taiki, ? (lůžko)

- 5. pokoj (3 lůžka - ?): Yamato, Cool, Kulička

- 6. pokoj (3 lůžka - ?): Adam, Tomáš, ?

- přihlášení, co si zatím nevybrali pokoj:

- mimospáči, co nebudou v budově:

Podtržení zaplatili zálohu, tuční zaplatili celou částku. (Pardon, ano, uvědomuji si, že to zní blbě :D)


DOPRAVA: Tradičně před odjezdem budeme vyhlašovat společné odjezdy z frekventovaných měst - Praha, Brno, Ostrava. V případě, že potřebujete pomoc naplánovat cestu přímo z vašeho (menšího) města, ozvěte se


Info pro nováčky: Rádi na akci uvítáme i nové tváře. Pokud chceš vědět o co se zhruba jedná, koukni na Srazy, kde jsou fotografie z předešlých akcí. Taky se můžeš zastavit prvně na některé z našich kratších akcí - víkendových, nebo jednodenních.

Celá akce probíhá bez alkoholu a cigaret. Po celou dobu jsou přítomní akreditovaní vedoucí a kvalifikovaný zdravotník. V případě dotazů se klidně obracej na morx@pikachu.cz


----------PLÁNOVÁNÍ----------

Společná cesta:

-> Z Prahy:

Drakoška (autem s Lugiakem): odjezd 12:20 Zličín (sraz v 12:00 na metru)

---Cestující: Lugiak, fiflík, ?, ?, ? (hlaste se)

---Cena: 120-300Kč (dle počtu osob)


Vlakem:

Odjezd na čundr z Boletic nad Labem, Děčína, Prahy a Brna

odjezd_cundr2018

odjezd_cundr2018

odjezd_cundr2018

odjezd_cundr2018

Společné vaření:

- jedná se o jednu z možností stravování a rozhodně není povinné. Rovněž není třeba jíst všechny pokrmy, které v rámci společného vaření budou připravovány

Kdokoli chcete nabídnout, že něco uvaříte, ozvěte se, uděláme tu malý jídelníček :)

-> Jídelníček:



Fotky chaty:



PROGRAM

Některé věci v programu je třeba předem rezervovat, nebo jsou jinak vázané, pokud takovou aktivitu máte, ozvěte se co nejdříve, ať ji můžeme zaevidovat


So: Příjezd, vybalování, večerní hry a táborák

Ne:

Po:

Út: Jeskynní cesta: Celodenní výlet s návštěvou jeskyní s prohlídkou i volně dostupných a za příznivého počasí také koupání v lomu.

St:

Čt: Moravským krasem: Celodenní výlet Rudickým propadáním a okolní krásnou přírodou.

Pá:

So: Balení, úklid, odjezd

 

Zpráva byla změněna dne 21.07.2018 v 11:45:59




Příspěvky 88 – 107 z celkem 107. Zobrazit vše.

lisakVUK
[90] Vložil lisakVUK dne 13.08.2018 v 10:36:57, Odpovědět
IP hash: 7f1b9ba83f24c418

[89] Kimimari: Odkaz na nevybrané prosím soukromě do zpráv účastníkům, přece jen neměl by to mít k dispozici každý, kdo sem náhodně přístoupí...



[91] Vložila Kimimari dne 15.08.2018 v 16:50:45, Odpovědět
IP hash: ad5aad6ebde6e9a4

[90] lisakVUK: Jop, špatně jsem to napsala.



picture
[92] Vložil Buizel dne 19.08.2018 v 19:37:35, Odpovědět
IP hash: e618562097a0bb29

Letošní Pokéčundr byl podle mého názoru o něco lepší a proto chci všem poděkovat za tuto účast na chatě Magdalena, lidé byli příjemní v tomto počtu a byl docela klid, i když Dratini v jeden den byl rozhádaný s Vukem, vše se umírnilo nakonec, více nebudu uvádět.

K objektu přidám také pár slov: Chata mi přišla docela velká hlavně uvnitř vzhledem k velké společenské místnosti , která byla dostačující. Musím pochválit i za kuchyňku, která byla rozdělená na dvě části, vcelku vybavená nejen ledničkama a mrazákama, ale i dvojím sporákem elektrickým či plynovým, takže si každý mohl uvařit co potřeboval, a to kdykoli, jen si musel obstarat suroviny. V pokojích podle mě chyběla skříň, aspoň ten náš neměl žádnou skříň, zase k dobru byla síťka na okně proti hmyzu, takže se mohlo větrat přes den i přes noc a to bylo fajn ohledně vzduchu, který potřebujeme. Vzhledem k velikosti pokojů na zemi to tam bylo opravdu velmi malý, takže nejlepší způsob byl asi sedět na posteli s nějakou činností, nebo ležet.

Plus: velká společenská místnost a její vybavení, ohniště a docela i výbava kuchyňky byla dobrá.

Mínus: malé pokoje většinou i bez skříně, sprcha záchod nic moc - zastaralý, ale funkční to bylo, ovšem se muselo šetřit s vodou kvůli studni.

V sobotu to byl první den, kdy jsem se v Praze na hlaváku setkal postupně s ostatníma a šlo se na vlak, který měl cestu do Brna, bylo fajn, že bylo kde sedět. Byl jsem docela rád, že jsme jeli docela pohromadě ve vlaku. Poté se rozdělily skupiny na chůzi pěšky a odvoz autem. Já si už pamatuji jen, že jsem byl už na chatce a vybaloval jsem si věci z tašek a batohu. Náš pokoj byl vcelku ještě prázdný, neboť tam ještě nebyl Scyter a také Ian. Příroda byla hodně pěkná a hlavně jsem poznával něco nového.

V neděli jsem se účastnil výletu do okolí, kterého se zúčastnili i lidé mimo naši výletovou skupinku, což bylo fajn. Nakonec byla potřeba také něco nakoupit, protože jídlo vcelku nebylo a tato neděle také neměla otevřenou ani žádnou restauraci, která by se navštívila, a tak si vzpomínám, že jsme jeli k večeru asi za večerní tmy do brněnského Lídlu. A pak se odpočívalo na chatce, kdo chtěl mohl se projít po okolí, nebo hrát deskovky ve společné místnosti.

V pondělí výrazně odpočinek v chatce, leháro, hraní hry a procházka po okolí chatky. Vzpomínám si, že v tento den i pršelo, takže na výlet to nebylo, proto se to docela hodilo na následující den.

V úterý byl vyhlášen předběžně Morxův výlet, který opravdu stál za to a docela si to všichni užili. Byla to prohlídka Sloupsko-šošůvských jeskyní s průvodcem a byl to neobyčejně dlohý výlet, neboť celkově jsme ušli celých 1760 metrů. Zde musím říct, že to bylo opravdu zajímavý a hodně mě zaujala část, kde bylo ukázkově vidět bohatou krápníkovou výzdobu například v Eliščině jeskyně, dále zajímavá propast Nagelova a také jeskyně Kůlna, na konec jsme v jeskyni Kůlně viděli krátký promítání jak to tehdy divoce vypadalo a následovala výstava různých jeskynních kostí a předmětů - vše jsem nafotil. Po této účasti následovalo koupání v zatopeném lomu, ale zde jsem se neúčastnil, neboť jsem odjel na chatku. Závěr výletu mi přišel hodně naučný i zdraví prospěšný, neboť vzduch tam byl neobyčejně skvělý.

Ve středu byla opět poněkud rozdělená, skupinka lidí zůstala na chatě a druhá část si vyrazila s Vukem na výlet. Škoda že jsem nevěděl, že půjdou do Brna na prohlídku města, neboť jsem po tomhle toužil, ale na druhou stranu jsem si s Piplupem chtěl odpočinout, a tak následovalo lovení Pokémonů ve hře Pokémon GO a uvařil jsem krupičku pro sebe a Lukáše, bylo to fajn si odpočinout.

Ve čtvrtek následoval další Morxův výlet. Byl naplánován jako společná akce, ale společně jsme dojeli jen k prvnímu kroku a to koupaní u Jedovnice. Počasí na koupání však moc nepřálo, ne hned na začátku, ale později začalo i pršet a to nám vadilo i při jídle, kde byla Pica a tak každý se schovával pod strom, nebo do auta. Potom se podstatná část výpravy rozhodla náhle odjet auty, na což jsem jel také na prozkoumání přírody, kde nebyla jen nějaká malá jeskyně, ale i zajímavá příroda a skály, to stálo za to to vidět i sfotit. Zbytek zůstal u vodní nádrže, kde se koupali ve vodě. Dalším bodem měla být návštěva jakési ne příliš vzdálené jeskyně (Radlická?), kde nebyly žádné organizované prohlídky a bylo ji tedy možné zkoumat bezplatně na vlastní nebezpečí, já tam byl autem a poté pěšky, kde jsem se podíval do této malé jeskyně a udělal v ní pár fotek. Bylo to hodně kamenité a nebezpečné, ale zvládl jsem to i Cyndaquilem, což je rekordní, mít něco s sebou za těchto podmínek. Část se však rozhodla pro vlastní program a to cestou pěšky k chatě, a někteří byli pro odvoz autem, třeba já a Piplup a tak jsme potom odjeli lugiákovým autem do Chatky.

V pátek to bylo poslední společné dovádění a byla připravená Dratiniho Pokéhra a víceméně pobyt v chatce a odpočinek, tu si pamatuji, že jsme se fotili na společnou fotku a už i předběžně uklízeli, třeba já a Piplup jsme odnášeli odpadky z našeho pokoje do vzdálených kontejnerů a balili se, kde Piplup se Scyterem v tento den i odjížděli předběžně domů, tak jsem se rozloučil navíc ještě s nima. Pak následovalo spaní po půlnoci.

V sobotu jsem odjížděl už brzo ráno, kvůli autobusu do Olomouce, kde jsem přestupoval na vlak do Ostravy, abych navštívil i svojí rodinu na jeden den. Byla to jedinečná možnost to takto sloučit a využít tuto příležitost, což i vyšlo a nebylo žádné zpoždění. Děkuji moc tady Lugiakovi za ranní odvoz autem do Brna, neboť bych to asi pěšky nedal, neboť to byla cesta skutečně dlouhá k autobusovému nádraží a moc dobře to nenavazovalo těmi autobusy.



img
[93] Vložil Dratini dne 20.08.2018 v 11:06:25, Odpovědět
IP hash: e562afde56cb1545

[92] Buizel: Nevím, o čem mluvíš, s VUKem jsem žádný den rozhádaný nebyl, naopak se ke mně VUK celou dobu choval hezky. ^^

 

Zpráva byla změněna dne 20.08.2018 v 11:08:36



lisakVUK
[94] Vložil lisakVUK dne 20.08.2018 v 11:15:13, Odpovědět
IP hash: 7f1b9ba83f24c418

[93] Dratini: Upřímně taky teď moc nevím o co mělo jít. Napadá mě snad jen ta výměna názorů na hraní Poké GO na cestách, nebo tu vyjádřenou nelibost nad zjištěním, že v neděli v tamních končinách už odpoledne nenarazíme na otevřený konzum, kde by se dalo koupit nějaké jídlo. Ale to bych snad ani nenazval "hádkami". Prostě jsme si k tomu oba řekli své, nebyli jsme na sebe kvůli tomu naštvaní. A v případě jídla se našlo řešení díky pomoci Lugiaka.

Každopádně z pohledu nás dvou to byly jenom banality, které snad ani nestojí za zmínku.

 

Zpráva byla změněna dne 20.08.2018 v 11:32:09



[95] Vložil Lugiak dne 20.08.2018 v 20:55:27, Odpovědět
IP hash: 309745fd8a7916bc

Ježdění mi nepřipomínejte nebo si dám příští rok na auto ceník, černý pruhy a dovnitř taxametr :D. Za čundr (nepočítaje cestu tama zpět) jsme projezdil 450 km cca :D.



picture
[96] Vložil Buizel dne 24.08.2018 v 17:26:24, Odpovědět
IP hash: 8a6e7103fbfe3a69

[93] Dratini - výměna názoru na cestách - beru to, ale neproběhlo to v klidu a v soukromí. Je pravdou, že nikomu nevidím do duše a do mysli, ale když jde o Pokémony, moc mě to mrzí. Nechci o tom psát a rozvíjet to dál. Asi jsem moc citlivý v náhodných okamžicích.



img
[97] Vložil Dratini dne 24.08.2018 v 21:20:12, Odpovědět
IP hash: e562afde56cb1545

[96] Buizel: V pohodě, nedělej si z toho hlavu ;-)



[98] Vložil Lugiak dne 27.08.2018 v 09:16:46, Odpovědět
IP hash: dfad20e316c3a651

A mám tu dozvuk výletu. Při návratu zpět sem byl nafocen radarem a byla mi dána pokuta 700Kč jako provozovateli vozidla.. Zóna 40 dělaná na generování penízků do městské kasy :D.



anonym
[99] Vložil/a anonymní uživatel/ka dne 28.08.2018 v 09:39:20, Odpovědět
IP hash: 73183d7765126d36

Máš dodržovat pravidla silničního provozu a pokutu by jsi nedostal :p



[100] Vložila Kimimari dne 18.09.2018 v 22:40:03, Odpovědět
IP hash: ad5aad6ebde6e9a4

[92] Buizel: V ten čtvrtek to mělo být Rudické propadání a jeskyně Kolíbky. :)



lisakVUK
[101] Vložil lisakVUK dne 25.09.2018 v 00:56:56, Odpovědět
IP hash: f28b697e14604f04

Převzal jsem od Morxe a Kimimari podklady pro fotoreport, takže se tady brzy objeví.

Zatím alespoň jedna fotka z vyjednávání ohledně RetroHerny, které proběhlo na čundru:



And tonight we can truly say...
[102] Vložil CoolGrovyle dne 25.09.2018 v 02:15:57, Odpovědět
IP hash: 37510bca294ec5db

[101] lisakVUK: To jsem tedy zvědav.



lisakVUK
[103] Vložil lisakVUK dne 25.09.2018 v 19:00:50, Odpovědět
IP hash: 7f1b9ba83f24c418

Fotoreport zatím bez popisek (má doplnit Morx) najdete TADY.



And tonight we can truly say...
[104] Vložil CoolGrovyle dne 25.09.2018 v 19:25:35, Odpovědět
IP hash: 37510bca294ec5db

[103] lisakVUK: To jsem tedy zvědav vol 2 :D :D



lisakVUK
[105] Vložil lisakVUK dne 25.09.2018 v 19:38:52, Odpovědět
IP hash: 7f1b9ba83f24c418

Ještě jsem opravil ten animovaný gif, aby tam nebyly ty zbytečné okraje a zmenšil jsme ho aby nebyl moc veliký s ohledem na lidi, kteří sem třeba přistupují z mobila s omezenými daty. Na klik se otevře větší verze.

 

Zpráva byla změněna dne 25.09.2018 v 20:00:27



picture
[106] Vložil Buizel dne 03.10.2018 v 21:27:03, Odpovědět
IP hash: e618562097a0bb29

[100] Kimimari: Děkuji za upřesnění, potřeboval jsem to vědět. :)



lisakVUK
[107] Vložil lisakVUK dne 25.10.2018 v 11:00:48, Odpovědět
IP hash: 7f1b9ba83f24c418

Jelikož se Morx k doděláním popisků pro zbylé dny (6 - 8) ne a ne dostat, možná by je mohl zkusit doplnit někdo jiný. Pokud se na to cítíte, dejte vědět a dohodneme se jak to tam pak přidat.

Jinak 5. den jsem zkusmo dedělával já (Morx mě tam uvedl jako autora, neměl jsem potřebu se k tomu až takto hlásit, ale budiž).



lisakVUK
[108] Vložil lisakVUK dne 25.10.2018 v 11:18:40, Odpovědět
IP hash: 7f1b9ba83f24c418

Tak zatím nic, Morx se mi teď ozval že to dodělá do konce týdne. Tak zatím tu výzvu pozastavuju...



[109] Vložil Yamato dne 25.10.2018 v 11:44:04, Odpovědět
IP hash: fcd0f25c5140b7a8

Ve chvílích prokrastinace obhlížím fotoreport a musím se pousmát nad tím, jak nezaslouženě jsem slízal veškerou smetanu za deskovky. Carcassonne a Sedm draků přivezl, tuším, Raichu, ty součástí mé sbírky nejsou.



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.


Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky