Termín akce: So 25.7.2009 - So 1.8.2009
Ubytování: 1 srub + 1 pokoj + 1 apartmán
Pes: 45Kč/den (315Kc/pobyt)
Parkování: 25Kč/den (175Kc/pobyt)
Toto místo navrhl TRDrak jako osvědčené a dobré, v blízkosti Chlumu u Třeboně, kde jsme trávili 3. čundr. Výhodou je možnost společného ubytování většího počtu lidí ve srubech (s tím, že cenu lze ještě snížit větším obsazením srubů).
Jsem si vědom, že toto není místo pro report ani nic podobného a tak nebudu zbytečně rozvádět jaký čundr byl, nebo nebyl. Nicméně pravdou je, že navzdory poměrně dostupnému místu byl silně automobilizovaný. Jenom po okolí jsme v Drakově autě zvládli najezdit asi 700km ^^;. A já předesílám, že příště tolik neřídím, protože jsem pak pořád na cestách ^^;.
Každopádně se čundr vydařil, musím si pochválit i hezké obětovaní, tedy vlastně znovuvzkříšení Endera, který se nám vylíhl z vejce. A také téměř dokonalé načasování výměny TýKej za Kuřeta :D. Jen se tedy mohli setkat, aby byli na společné fotce oba.. Ale co už ^^
Takže, tady je aktuální seznam účastníků, včetně dělení na pokoje a postele (1-3 pokoje dole; 4-5 pokoje v patře; 6 pokoj v patře druhého srubu):
Apartmán: lisakVUK, Joshi, Scyther, Jearynen, Charmy, Matěj
pokoj 1: Ashelinka, TRDrak, Saiga, James
pokoj 2: *Tyracroc*, Sui, Chicken/TýKej (střídali se ve Čt), Celebi, Aura
pokoj 3: Aston Lexo, Lugia010719d1, Lenny, Jirachi,
pokoj 4: Ender, Hobit, Ash, PePek
pokoj 5: Morx+Thes, Charla, Glutexo, BlackChar
pokoj 6: (BlueCharizard), Wartortle, En-cu-kou, Rukario, Karry
tučně napsaná jména zaplatila celou částku za pobyt
(v závorce) za aktuálního stavu spí na zemi
podtrženě napsaná jména značí, že dotyčný je v případě nutnosti ochoten spát na zemi, máte tedy větší šanci se s ním dohodnout, pokud chcete jet a preferovali bysta postel.
malým písmem napsaná jména značí psy, kteří nemají nárok na postel
Moderátor upravil zprávu dne 02.08.2009 v 14:30:43